Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אני מוכן להתערב שחצי מהאנשים שהגיבו כאן בעצמם זורקים/זרקו....

ואולי בעקבות השיח הזה 30 אחוז מהם יפסיקו עם המנהג הזה.

ואז...כבר הרווחנו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
יוסי, הבה נשנה את העולם, על מנת שלצעירים כמוך יהיה עולם יפה יותר ונקי יותר!

חג עצמאות שמח !

צביקה

צביקה אני איתך,

אני לא אחד שנוהג ללכלך, במיוחד לא לזרוק חפצים ממכונית נוסעת, זה מאוד טיפשי.

העלתי את התגובה בגלל שתכלס זה מנהג גרוע שהרבה אנשים בעולם צריכים להפסיק (וגם כי הניסוח של הכותרת ממש דרש את זה :) ). להפסיק ללכלך את הסביבה. רק רווח יכול לצאת מזה.

גם למחזר כמה שיותר וכמה שאפשר, קרטונים, נייר פלסטיק מתכות וכ'ו.

חג עצמאות לך צביקה ולכל עם היהודי (תיקון \ הוספה: ולשאר העדות אשר הצליבו גורלם עם העם היהודי ועוזרים לשמור על הגנת המדינה) בישראל.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לגבי ההבדל .

אני לא מרגיש רע לחלק דו"חות למי שמלכלך ,במיוחד שהשקעתי מזמני החופשי וניסיתי (וגם קצת הצלחתי) לחנך.

לכל שיפור בחברה יש שני צדדים ,חינוך ואכיפה.

כיום אני לא יכול עזור בחינוך וכן באכיפה(אני רק צריך להזיז את הטוסיק ולעשות תעודה).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בתשובה לשאלה המקורית -

מאותן סיבות שאנשים מעשנים במקומות ציבוריים, משאירים אחריהם זבל בפיקניק, חותכים אותך בכביש, בתור לקופ"ח, חונים לך בכניסה לחנייה, דופקים לך את האוטו בלי להשאיר פרטים, צועקים לך מתחת לחלון ב-2 בלילה, ונכנסים לפורום עם הודעות חחחחחחחחחחחחח אח שלי גיבור.

חוסר חינוך, וחוסר אכיפת החוק.

קח גינה פורחת, השאר אותה ללא טיפול, ותוך חודשיים אתה מקבל שדה קוצים וחרולים. בדיוק אותו דבר.

ערסים לא צומחים יש מאין. ולא משנה אם זה מרוקאי,רומני,פולני או אתיופי. תזניח, ותקבל את אותה תוצאה.

• תוכן חדש...