Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לרגל סיום הסיוט הזה שנקרה פסיכומטרי, בשבוע הבא מיד לאחר המבחן אנחנו מתכננים 5 חבר'ה (כולם מסיימים פסיכומטרי)לעלות לצפון אחרי המבחן לרגיעה של 4 ימים (3 לילות).

לקחנו "דיל" במלון קלאב-הוטל בטבריה, אותו אני מכיר אישית כבר 22 שנים (לאבא שלי יש סוויטה שם ושבוע בשנה אנחנו שם כל המשפחה).

אני מכיר את המלון ואת טבריה בקיץ (חודשי יולי) שזה שיא העונה.

העניין הוא שעכשיו זה ממש לא שיא העונה וחוץ מהשעות שבהם נשכב כמתים אחרי שתיית אלכוהול מרובה אנחנו צריכים גם למצוא פעילות מסויימת למשך כל הסופ"ש.

חמר גדר ירד מהפרק (שישי בבוקר אף אחד לא יקום, שבת מלא אנשים וצפוף, ראשון חוזרים יחסית מוקדם).

כרגע ישנה אופציה של ג'יפ שתהיה רלוונטית לטיולים בצפון.

איזה עוד מקומות בצפון כדי לקחת בחשבון?

מה קורה באתר החרמון?

באיזה מקום נחמד כדאי לשבת ולמנגל?

במידה ויהיה ג'יפ, איפה ניתן לטייל?

כל מידע יתקבל בשמחה :-D

אמיר, שמקיא כבר את הפסיכומטרי הזה ומקלל כל מי שידו בדבר. :wink:

פורסם

טיול טרקטורונים (היו בעבר כמה המלצות על מקומות טובים שניתן להשכיא בהם), כשהכל מפשיר ויש הרבה בוץ אין יותר טוב מזה.

חכמים ממני יעצו לי פעם לא לטייל עם ג'יפ לבד היות ועם אתה שוקע אין מי שיחלץ אותך (את בעיית הלבד ניתן אולי לפתור).

החרמון מפוצץ במטיילים ומומלץ להגיע מוקדם ככל האפשר, כמו כן אתה גם הולך לשלם על כך שאתה ועוד חצי מדינה תקועים על ערימה של שלג מעורב בבוץ (לא יקר אבל די ביזיון לשלם על שלג).

גיא, שעשה את הפסיכומטרי עוד בתיכון ומבין כמה הוא צדק.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

קודם כל - בהצלחה בפסיכו. עשיתי את המועד הקודם (פברואר) ואני יודע מה עובר עליך. סיוט :|

לגבי הטיול - טבריה בעונה הזאת מתה. אם אתם מחפשים חיי לילה - זה לא המקום.

החרמון ממצא את עצמו לדעתי אחרי שעתיים בערך. לא שווה את הכסף. מה יש לעשות שם? לעלות לרכבל העליון, לשכור מזחלת לשעה ולרדת חזרה למטה? לא שווה את הכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה טבריה ?

אולי תנסה אילת, ניתן למצוא מלונות במחירים נמוכים יחסית

יש הרבה מקומות בילוי בלילה וביום .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

טבריה זה בכלל מקום שמת כל השנה,ואין ממש מה לעשות שם.

בתור אחד שגר ליד,לא בטבריה !,קשה עד בלתי אפשרי בשבילי להבין למה שמישהו צלול בדעתו יבוא לנפוש בטבריה.

אילת כנראה תהיה מקום יותר טוב לנפוש בו,למרות שגם אילת זה לא ממש מציאה..(ערסים אתה יודע...:twisted: ).

לפי הפרסומים בחדשות החרמון יהיה פתוח גם בפסח....

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

יש גם את מרכז קנדה במטולה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לך את כפר בלום ששם יש אחלה קייקים אם זה מעניין אותך.

אפשר לצאת לדוג מי שאוהב, לקחת ממישהו ציוד או לקנות, לא ממש יקר, להביא ארגז בירות ולשבת כל הלילה למנגל לנרגל ולדוג, את זה אפשר לעשות בחוף השיקמים אחלה חוף לדייג (מתוך נסיון).

בערב שישי יש מקום שנקרא טרפז בר שזה דאנס בר , שהוא ממש ליד המלון הולידיי אין על החוף , יש שם אחלה מוזיקה, שתייה לא יקרה, ואפשר לבלות שם אחלה שישי.

:-) just smile
פורסם

תודה למגיבים.

לשאלה למה טבריה ולא אילת-

אנחנו פשוט רוצים לברוח ולנקות את הראש אחרי החודשיים האלה.

הקונספט הוא לא של חופשה, אותה למשל היינו באמת עושים באילת.

בקלאב-הוטל יש לנו דיל סביר מאוד לחברה שרוצים 4 ימים של הרבה אלכוהול, צבירת שעות שינה, והתרחקות מהסביבה הטבעית שלנו.

חוץ מזה שטבריה קרובה לנו (זכרון יעקב כולנו) והפרצודורה פשוטה וזריזה.

(וחוץ מזה שכולנו טסים בקרוב לתקופות של חודשים ברחבי העולם לטיול גדול)

לגבי טיול ג'יפים-אני בטוח שלא נהיה לבד בשבילים בצפון :wink:

אם אתם אומרים שהחרמון קצת ביזיוני אפשר לוותר.

לא קר מדי לעשות קייאקים?

גם הרעיון הטרקטורונים נשמע מעולה דווקא. מישהו יודע אם יש מקומות שמשכירים טרקטורונים ללא מדריך צמוד?

פורסם

תעשה חיפוש דובר רבות על טיולי טרקטורונים , מקומות , מחירים וכ"ו.

תהנה. 8)

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...