Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

המערכת הקיימת אצלי ברכב (טראנו) כוללת רמקולים מורל פולס

מגבר :ECLIPSE http://www.eclipse-web.com.au/amp/EA4000.html

כרגע עומד לקראת רכישה של סאב בתקציב של עד 800 ש"ח

מחפש סאב מדוייק (SQ) שמתאים למגבר (150W RMS בגישור)

אשמח לשמוע המלצותיכם!

פורסם

אני יכול להמליץ על השיבא. Adire Audio Shiva MK3. מישהו מוכר אותו בפורום. ההסתייגות היחידה היא ה150 וואט. לדעתי הוא לא יפעל טוב בכזה הספק. יש סאבים איכותיים מאוד ל150W, כמו ES ישנים מאוד של סוני שאני מכיר, חוץ מזה לא יודע.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

האדייר אודיו שיבה הסאב הכי מדוייק והכי SQ ששמעתי. לי יש פיניקס גולד קסנון והוא בתיבה פתוחה ומדוייק מאוד, אז אני ימליץ לך מתוך ההנחה הזאת על פיניקס גולד אוקטן R או ZR, שגם את ה-R שמעתי והוא מדוייק. אבל, אתה צריך הגברה ראויה לכל אחד מהסאבים הנ"ל, מה גם שלא נראה לי שתמצא סאב מדוייק (אולי P2 אבל הוא לא כזה SQ) בעוצמה הזאת.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אכן כן. אחי זרק לי מילה על הסאב הזה שהוא למכירה ואמר לי תציע לבחור אותו, אז הינה בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147012&highlight=MB+QUART

אני חייב לציין שלי אין ניסיון עם הסאב הזה ואני לא יכול להגיד לך איך הוא נשמע,אבל אני כן יכול להגיד לך של-MB QUART יש סאבים טובים ומדוייקים (בהכללה).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לחבר שלי יש סאב פוקאל שהוא פאנצ'י ומדוייק .

נראה לי שמדובר בדגם 27v1 .

הסאב מקוולר ונשמע נהדר.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...