Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידים יקרים , הרבה זמן לא הייתי בפורום .. והנה שוב חזרתי !

> אני שואל לגבי מכוניות דווקא צרפתיות שהשלדה שלהם לא ממש חזקה כמו הגרמני או היפני , אז נניח שאני קונה פיג'ו 306 מהגרסה הספורטיבית , אני יכול לחזק תשילדה שלה ע"י הוספת צינורות לחזק את השילדה שלה ...

והאם בכלל זה חוקי לעשות דבר כזה למכונית ?

תודה לעונים , תמיR :-D

פורסם

קרא בבקשה את כללי הפורום.

> אני שואל לגבי מכוניות דווקא צרפתיות שהשלדה שלהם לא ממש חזקה כמו הגרמני או היפני

אתה מהנדס רכב ? בדקת את חוזק השלדה לפי ארץ ייצור ? אנא המנע מהפצת שטויות בפורום.

אז נניח שאני קונה פיג'ו 306 מהגרסה הספורטיבית , אני יכול לחזק תשילדה ***בעברית כותבים "את השלדה" ולא "תשלדה". *** חזור לבית ספר או רענן את ידיעותיך פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=40880

שלה ע"י הוספת צינורות לחזק את השילדה שלה ...

והאם בכלל זה חוקי לעשות דבר כזה למכונית ? לא חוקי, ומיותר. השלדה של הגרסאות הספורטיביות של ה-306 מדהימה בזכות התכנון המקורי, ולא צריכה שכל מיני חבר'ה ירתכו לה צינורות כי הם שמעו שהשלדה של היפני והגרמני חזקה יותר.

תודה לעונים , תמיR :-D

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...