Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חזרתי היום מאדי מערכות בראשלצ, אז ככה:

הרמקול השמאלי, מסתבר שה"שפשופים" שראיתי עליו הם בעצם סיבי סיליקון / חוטים שהסיליקון משאיר שהוא מתקשה וכנראה הם התחברו קצת עם הסראונד. הכל טוב ויפה, הכניסו רשת של 6.5" לתוך הדלת ובזה פתרנו את אפשרות המגע העתידי עם הדלת.

הרמקול הימני, יש שם שפשוף / פנס שמראה על סימן מגע עם הדלת. עופר אמר לי שזה ממש קטן וחדר רק את השכבה הראשונה שמגנה על הסראונד ולא שווה לי להחליף סראונד בגלל זה, לפגוע בהדבקה המקורית. שזה לא גורע מכלום וגם לא יגדל בעתיד. בחרתי להקשיב לו וגם שם הכניסו רשת של 6.5" לתוך הדלת שלא יהיה מגע עתידי בין הדלת לרמקול.

בגדול, אני קצת מבואס מה"פנס" הקטן הזה, למרות שלפי מה שעופר אומר (ואני מאמין לו) זה לא גורע מאיכות הרמקול ולא יגדל בעתיד. זה דבר שלא צריך לקרות שמתקינים אצל מתקין, במיוחד אצל מתקין מורשה של UMI (והרכב הוא שברולט).

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

צודק במאה אחוז

"זה דבר שלא צריך לקרות שמתקינים אצל מתקין, במיוחד אצל מתקין מורשה של UMI (והרכב הוא שברולט)."

כן פוגע לא פוגע- שברת שילמת

אבל

סיבי סיליקון , לא הבנתי איך הגיע הסיליקון לסראונד

הרמקול חובר מתחת עם סיליקון והוא נדבר לסראונד מתחת?

כלומר עבר מהברזל ונדבק מאחורה כך שהסראונד מודבק בסיליקון לברזל הרמקול?

פשוט זה ממש לא מובן לפי מה שרשמת

פורסם

הם עשו לי הגבהה מMDF, את ההגבהה הם הדביקו לדלת עם סיליקון ... ולא יודע איך בדיוק זה הגיע לסראונד של הרמקול.. כנראה הוא עבד עם ההגבה והסיליקון שהרמול היה בתוך ההגבהה (עשו לי בעית לשבת למתקין על הראש, אמרו לי ללכת לחדר המתנה.) בכל מקרה לדעתכם פעלתי נכון שלא דרשתי שיחליפו לי את הסראונד ונשארתי עם זה ?

פורסם

אז הסיליקון מההגבהה נכנס לסראונד של הרמקול?

תתקשר למעבדת רמקולים ותשאל

http://www.d.co.il/?arena=Business&displayFullResults=2&esi=6b00891215b7b55c12f82a6ef0e27d26&formGroup=main&headingCode=47350&headingName=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED&language=HEB&multipage__startIndex=0&page=Business-Results&previousPage=Summaries&queryHeading=%E3%E5%E0%F7&sessionId=214421172063648

http://www.d.co.il/?arena=Business&displayFullResults=32&esi=6b00891215b7b55c12f82a6ef0e27d26&formGroup=main&headingCode=47350&headingName=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED&language=HEB&multipage__startIndex=0&page=Business-Results&previousPage=Summaries&queryHeading=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED&sessionId=214421172063648

בגלל הרגישות והקרבה לפורום של המקום הספציפי ולמתקין אני ממליץ שתפנה למעבדה להתייעצות למען האובייקטיביות בנושא

אישית לי זה לא נשמע דבר תקין, הסראונד אמור לחבר את הממברנה לברזל הרמקול בחופשיות ולא בהדבקה נוספת

פורסם

לא הבנת אותי טוב, אין שום הדבקה נוספת.

הסיבי סיליקון האלה היו מהסיליקון ששמו בין הטבעת עץ לפח של הלדת. זה סיבים קטנים כאלה שהתקשו וכנראה נפלו על הרמקול, עם נגיעה קטנה ברמקול הם יורדים.

הבעיה היא בצד הימני לא בשמאלי, שיש פנס קטן כתוצאה מנגיעה של הדלת עצמה עם הרמקול... לפי מה שהבנתי הפנס חדר רק את השכבה הראשונה של הסראונד והוא קטן, ולכן זה בסדר ולא כדי לשלוח לתיקון ולשמר את ההדבקה המקורית של הסראונד.

פורסם

זה כבר משנה את המצב

בנוגע לקרע ,אם עופר ראה את הרמקול ונתן לך תגובה על המצב הספציפי ואמר שלטווח הרחוק הוא לא רואה בעיה, אין לי מה להוסיף

אם תרצה תצלם את הרמקול מכמה זוויות ותעלה שכולנו נראה

• תוכן חדש...