Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבוע חפצים בתא המטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כי באמת האפוד תופס לי את המקום של הגופה השלישית...

ככה אני מעביר את האפוד קדימה ואז אני יכול לדחוף בתא מטען עוד כ-100 ליטר של ציוד :)

צודק 100%. אני מקבל את התיקון, ומשווע בפני חברי הפורום שלא לשמור את האפוד הזוהר בתא המטען.

כך גם לא תהיו עבריינים וגם יהיה לכם מקום ליותר גופות בבגאז'.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• 6 שנים מאוחר יותר...
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם למישהו יצא למצוא פתרון יצירתי לעניין הדברים המתעופפים בבגז' חוץ מלרוקן אותו לחלוטין (כי בכל זאת יש דברים שחייבים שהיו בבגז' )

אני מודע לעניין שיש רשתות אבל ברכב של אבי אין דבר כזה אז החלטתי להזמין אחת אוניברסלית מאי ביי אבל לפני שאני עושה את זה החלטתי לשאול אם למישהו פה יש משהו אחר להציע?

תודה מראש.

פורסם

אני קניתי קופסא ב קטר בחיפה שזאת חנות שמתמחה בציוד פלסטיק , עכשיו בסיבובים הייתי שומע את הקופסא עפה מצד לצד עד שהחלטתי לפתור את הבעיה בעצמי , לקחתי 4 ברגים פיליפס + סקוצ' דו צדדי והברגתי בעזרת הברגים את חתיכות הדוץ שחתכתי בכל פינה של הקופסא ועכשיו כבר כמה חודשיים שבעיה סודרה והקופסא לא זזה בכלל .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

קופסאות למיניהן, וכבלי באנג'י לעיגון שלהן. היתרון הוא שהקופסא תעבור אתך ועם התכולה מרכב לרכב ללא מאמץ, בנוסף על להיות מסודר כמו שצריך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני קניתי קופסא ב קטר בחיפה שזאת חנות שמתמחה בציוד פלסטיק , עכשיו בסיבובים הייתי שומע את הקופסא עפה מצד לצד עד שהחלטתי לפתור את הבעיה בעצמי , לקחתי 4 ברגים פיליפס + סקוצ' דו צדדי והברגתי בעזרת הברגים את חתיכות הדוץ שחתכתי בכל פינה של הקופסא ועכשיו כבר כמה חודשיים שבעיה סודרה והקופסא לא זזה בכלל .

כתר, חנות המפעל שבצומת הצ'ק פוסט..

si vis pacem, para bellum

פורסם

אני גם משתמש בקופסה של כתר עם סקוץ' שמודבק לתחתית (לא מוברג).

אגב אותו פתרון תופס גם לקיבוע של הכנפיים של הפח אשפה שלא יתהפך בסיבובים.

הבעיה עם סקוץ' דביק זה שהדבק שלו נמס בחום הקיץ והוא לא מחזיק.

ניסיתי להדביק עם דבק מגע, דבק אפוקסי - לא עזר. ואז הבנתי שהבעיה היא שאין מגע בין הדבק לפלסטיק עצמו,

כי ביניהם יש עדיין את הדבק הגרוע של הסקוץ'.

אז הפתרון הוא לקחת סקוץ' שאין לו דבק, כזה שמשמש לתפירה (אפשר להשיג בחנויות של כלי תפירה, אני קיבלתי

בחינם במתפרה).

דבק אפוקסי או E6000 מחזיק מעולה. לא צריך לחפש עיגונים לכבלים, והמיקום של הקופסה בבגאז' יכול להשתנות לפי

הצורך, לא בהכרח צמוד לדופן. למשל אני משאיר כמה ס"מ רווח כדי לדחוף שם עוד דברים שלא נכנסים בקופסה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לי יש את הארגז הירוק של תנובה כמו שרשום מעליי, רכשתי מהמכולת השכונתית בכ15-20 ש״ח לזכרוני.

מקובע עם חוט קשירה קטן וזהו, מעולה.

פורסם

ארגזי פלסטיק (מאסיביים, לא הדקים, אלא למשל כמו אילו הירוקים של "תנובה"), בסידור נכון (תלוי גם במידת תא המטען), ולפעמים בגדלים שונים (של הארגזים) יכול להיות פתרון טוב (מה שאתה תניח בהם יהיה מדופן בתוך הארגז והארגזים יתמכו גם אחד בשני).

alfa 156 2.5.

פורסם

עובי השטיח משחק גם כן תפקיד.

הייתה לי פוקוס דור ראשון, עם ארגז תנובה ירוק בתא המטען, והוא לא היה זז, גם אחרי הדרכת נהיגה בנס הרים. לפוקוס שטיח עבה ומאסיבי יחסית.

במאזדה 3 הנוכחית השטיח דק ובכל פניית סבתא בתוך העיר הארגז רוקד לו.

אפשר אולי להניח מגבת מקופלת ועליה להניח את הארגז.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לא חושב שארגז תנובה זה פתרון טוב.

- הוא מכוער, גס וכבד מדי.

- הוא מחורר ולכן אם משהו (למשל שמן) נשפך בפנים, זה נוזל למטה לשטיח.

- הוא לא שקוף וקשה לראות מה יש בפנים.

לכתר יש אחלה קופסאות, פשוט לבחור אחת בגודל שמתאים, להדביק סקוץ' מלמטה (כמו שהסברתי) וזהו.

בלי עיגונים ושאקלים ושאר ירקות. ואז זה גם יתפוס בכל רכב אחר שיש לו שטיח שעיר.

הנה דוגמה לקופסה :

http://il.keter.com/products/clarity-box-18l/#measurements

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...