Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת שידור WRC בערוץ 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפיתי, והפסקתי באמצע, מסיבה פשוטה: רוב הזמן לא היה קשר בין מה שראו על המסך למה שאתם הסברתם (שהיה, לכשעצמו, בסדר גמור). זה פשוט עיצבן אותי. על ההתחלה ראו את לואב (נדמה לי, לא חותם) נכנס בערמת שלג - הקריינות לא התייחסה בכלל. רואים טבלה שמראה שאחרי שני הקטעים הראשונים ביום הראשון מוביל הירבונן (נדמה לי), שבודאי נחשב להפתעה - אבל שום התייחסות, אתם עוד בענין אחר, והופ, הטבלה יורדת ואבוד. התמונה עוברת מנהג X לנהג Y, מה שהיה קסארה עכשיו כבר פוקוס - אתם עוד דיברתם על הנהג הקודם. ושלא תהיה טעות - כך זה היה גם בשידורים קודמים.

אחד הסממנים של התקדמות בתחום השידורים זה להתבגר ולהפסיק עם הקטע של "יו, סוף סוף משדרים ספורט מוטורי בערוץ 1, בוא נשפוך את כל מה שאנחנו יודעים, שהקהל יבין משהו". חאלאס, אנחנו מעבר לזה. צריך לתת קצת יותר קרדיט לצופים, לא לתת הרצאה שלמה שמסבירה את כל עולם הראלי. לא לענין שהוידאו הוא קישוט בלבד, כאילו זה מין שומר-מסך ברקע.

כל זה נאמר, כמובן, בתקוה שתקבל את זה כביקורת בונה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוות דעת? בשמחה. היה נחמד מאוד, המנחה היה בסדר גמור ושאל את השאלות הנכונות. הפרשנים היו שניהם טובים מאוד ורק היה חסר לי כמה דברים קטנים שלא נאמרו ואולי היו צריכים להיאמר. זה לא משהו קריטי, רק נקודות קטנות שאני מודע אליהן בתור מישהו שמסקר את עולם ה-WRC בשנה וחצי האחרונות. קצת יותר מידע על הנהגים והתמצאות בפרטים פיקנטיים יהיה מבורך. מעבר לכך מומלץ לשלב יותר קטעי נהיגה ומעקב קרוב יותר אחר ימי התחרות, אבל אני מבין שבגלל קוצר הזמן זה לא מתאפשר.

בכל מקרה, כמו שאמרתי בתחילת השרשור - תוכנית מבורכת ומעניינת, כל הכבוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מכיוון שמדובר ברצועת שידור שבועית והרי לא כל שבוע יש מירוץ WRC, אפשר לחלק את הפרשנויות בין התוכניות -

התייחסות נרחבת לראלי הספציפי בתוכניות שמסכמות ראלי מסויים, ויותר דיבורים לגבי ראלי באופן כללי בתוכניות של ה preview כמו שאמורה להיות בשבוע הבא על ראלי מקסיקו, אם הבנתי נכון.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
אמיר

מכיוון שנראה לי שמיקי אחד מיזמי התוכנית

לא דובי, מיקי הוא לא אחד מיזמי ו/או בעלי הזיכיון לשידור תוכניות ה WRC בישראל.

טל יקר, לפני שבועיים הייתי עם אותה הרגשה שאתה מתאר, אבל זכור, יש לנו 52 שבועות בשנה וגם אם נוריד את אלו שהם לא ישדרו

מסיבות כאלו או אחרות הרי אנו נשארים עם כמות נכבדת של חשיפה למרוצי ראלי, מה שלא קיבלנו כאן מעולם.

עברו רק 6 תוכניות, ומה לעשות יש אנשים שאינם מבינים את כל רזי האליפות, מרוץ, LEG, וקטע מיוחד.

ביקורת זה דבר טוב והזכיין בהחלט מקבל כזו, אז סבלנות.

הרי אתה ואני ושאר המבינים מקבלים את המנה שלנו בשידורים ישירים באינטרנט ובסוף כל יום ביורוספורט.

בב"ח

איתן

פורסם
טל יקר, לפני שבועיים הייתי עם אותה הרגשה שאתה מתאר, אבל זכור, יש לנו 52 שבועות בשנה וגם אם נוריד את אלו שהם לא ישדרו מסיבות כאלו או אחרות הרי אנו נשארים עם כמות נכבדת של חשיפה למרוצי ראלי, מה שלא קיבלנו כאן מעולם. עברו רק 6 תוכניות, ומה לעשות יש אנשים שאינם מבינים את כל רזי האליפות, מרוץ, LEG, וקטע מיוחד. ביקורת זה דבר טוב והזכיין בהחלט מקבל כזו, אז סבלנות. הרי אתה ואני ושאר המבינים מקבלים את המנה שלנו בשידורים ישירים באינטרנט ובסוף כל יום ביורוספורט.

לא הבנתי את כוונתך. סבלנות למה? הרי לא דרשתי שיורידו את התכנית, או משהו כזה... גם לא קראתי לאנשים כאן להפסיק לצפות. בסך הכל העברתי ביקורת, ומי שרוצה לעשות עם זה משהו - בבקשה. זו בסך הכל דעתי הפרטית, אותה העליתי אחרי שמיקי ביקש במפורש לשמוע חוות דעת.

לגבי עצם הענין, הגישה שלך כפי שמתבטאת בקטעים המודגשים היא בדיוק זו שאני טוען כנגדה. איך אני למדתי את מה שאני יודע על ראלי? מצפיה בשידורים מקצועיים ביורוספורט. אם לא הבנתי משהו בהתחלה - לא נורא. נהניתי מהאקשן גם אם לא בדיוק היה ברור לי, נניח, מה עושה שם הנווט. חוץ מזה, אנחנו כבר לא בימי הביניים. יש המון ערוצי מידע. מי שמתעניין בתחום קצת גם מבין בזה משהו, ואם הוא לא מבין כנראה זה לא מפריע לו. מי שלא מתעניין, יצפה בשביל האקשן.

לדעתי, להראות משהו ולדבר על משהו אחר זו פשוט טלביזיה גרועה. רוצים להסביר משהו כללי, להקדיש לזה זמן? תעשו הפסקות בין הקטעים מחו"ל, בהם תראו את הפרשנים מדברים ביניהם באולפן עם קטעי וידאו על מסך מאחוריהם. כאשר מראים משהו לצופים בבית, צריך לדבר על אותו משהו ולהסביר אותו. תאר לעצמך שישדרו בערוץ הספורט משחק כדורעף מאליפות העולם, נגיד, ובמהלך כל המשחק ידברו על כדורעף באופן כללי. איזה אחוז מהציבור מכיר את הכללים במשחק הזה? אחוז זניח, אני מבטיח לך. מי שכבר טורח לצפות הם אלה שאוהבים כדורעף, לפחות קצת, ולכן הם יסתדרו בלי בעיה עם קריינות מקצועית אפילו אם פה ושם ייזרק איזה מונח שהם לא מבינים.

מה שאני אומר, בסופו של דבר, זה שצריך להפסיק להתייחס לספורט מוטורי כאל קוריוז, ולהתחיל להתייחס לזה כמו אל כל ספורט אחר.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מסכים עם טל, אפשר לקחת דוגמא אפילו מתוכניות הריקודים של ערוץ 2.

תמיד הם פולטים שם מושגים שרק רקדנים יודעים, ובאמת שאין לי שמץ של מושג מה זה ג'ייב ומה זה קוויקסטפ, אבל זה לא מוריד מהרייטינג שלהם.

מי שמתעניין בספורט מוטורי יסתדר טוב מאוד גם אם לא תסבירו לו כל ערך. הפורמט של יורוספורט, שמשודר גם בAXN עם כתוביות, הוא מעולה. הם מראים את הנהגים המובילים לאורך כל המירוץ, מדלגים על כמה קטעים, מראים את כל האקשן, קופצים פה ושם לנהגים הפרטיים, נכנסים לאיזורי הטיפולים, דוחפים קצת מידע טכני על הרכב\נהיגה. וכל זה בתוכנית של 50 דקות.

אז אם תצליחו להכניס חלק מזה בתוכנית של חצי שעה זה יהיה טוב. אבל שיחה כללית על ראלי עם שומר מסך של המירוץ האחרון היא, בסופו של דבר, ממצה את עצמה מאוד מהר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ההשוואה לרוקדים עם כוכבים מיותרת, בלשון המעטה. הרייטינג של תוכנית זו נובע מכך שהיא

1) פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר

2) חושפת סלברטאים שבדרך כלל מורמים מהעם, לביקורת

3) עמוסה בנשים שלבושות בבגדים חשופים.

אני רוצה לחשוב ש WRC זה משבו קצת יותר גבוה מזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ליגת קרוס קאונטרי טרופי מסע מס'2.

בשבת הקרובה 10/3 בשעה 18.00 .

(מסע עבירות ברמה קשה). :wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דני,

מזל שהתרעת באתר,

אצלי בביית הילדים כבר חתומים על יום שבת ב-18:00, ממש כמו במערכון של אורי זוהר,

ועכשיו, נראה את זה במקום להתרפק על מאכלים של ה"שפים" למינייהם,

יותר טוב,

פחות משקל ....

עפר

פורסם

השבוע סיכום רבעון העונה

לפני פורטוגל

מוצ"ש כרגיל 6 בערב ערוץ 1

שאלות או הבהרות? פנו אלי בפרטי, ננסה להעלות זאת בשידור

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרגע סיימתי לצפות בשידור האחרון (ראלי פורטוגל)

ממש לא רע!

(יש משהו מאוד מטריד באיכות הצילום והשידור של הערוץ הראשון אבל זה בלי קשר לתוכנית...סתם מעצבן כי אני משלם אגרה:evil: )

דני לדעתי הגזים בתשבוחות על הסיטרואן, הנהג הוא שעשה את ההבדל והוא זה שהוציא את הרכב ללא פגיעות, לא להיפך...זו דעתי לפחות.

בנוסף, לדעתי אסור לפרשנים לתמוך בצורה כל כך בולטת ביצרן אחד (נהג אולי כן) כי זה לא אתי (אתי לא עובדת כאן יותר?...:-D )

סך הכל אני נהנתי, בהחלט הרמה עולה והקשר, בין הנראה על המסך לדברים הנאמרים, מתחזק!

המשיכו כך

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...