Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת שידור WRC בערוץ 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יסלחו לי המפיקים, אבל הפרשנות היום בתוכנית הייתה פשוט מגוכחת.

לא חסר אנשים בעמותה (וגם פה בפורום!) שאפשר להעזר בהם לצורך פרשנות וניתוח האירועים בצורה מדויקת.

למה להטעות את הצופים בפרשנות שגויה ובעיקר לא נכונה? גם אוצר המילים הוא לא מדויק, מה זה סיבוב? כל כך קשה לקרוא לזה קטע מיוחד או סטייג' תחרותי?! או חוסר השימוש בבלמים - אמנם אני לא נהג מנוסה ואין לי הרבה שעות על הגה במכונית ראלי - אבל כל נהג שמתחיל ללמוד נהיגת מסלול יודע שהברקסים משמשים להעברת משקל.

היוזמה מבורכת ואני מאוד שמח על כך, אבל למה לעשות תוכנית כזו עם פרשנות לא נכונה?

מיקי, קבלו זאת כביקורת בונה! (גם בהודעה הקודמת שלי זה לא היה למטרת ניגוח {אם אולי נעלבת} אלא להכנסת לינקים מהאירוע ההוא)

ממש צרם לי לשמוע את הפרשן היום. אם אנחנו רוצים להכניס את הספורט הזה לתודעה של האנשים - לפחות שזה יהיה מדויק ומלא באינפורמציה נכונה.

שבוע טוב

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אלון, לא כל ביקורת מעליבה לפעמים הביקורת בונה.

אני מקבל את הביקורת ,למרות שאיני אחראי לנושא הפרשנים.

הלואי ויכולתי להשפיע יותר ,גם לי יש המון ביקורת על התכנית.

אבל, קודם כל טוב שיש תוכנית כזו .ואני מקווה שהיא תשתפר

עם הזמן.

פורסם

יצא לי לראות רק דקות ספורות, אבל קלטתי את יואב הורוביץ כפרשן. מה לו ולראלי?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

יום שבת בשש בערב ראלי נורבגיה.

לדעתי, תוכלו לראות שיפור בכמה פרמטרים,

מענין לשמוע חוות דעת.

• תוכן חדש...