Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנייה באדום צהוב, עם תג נכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב החנתי את הרכב באדום צהוב מין כיס חנייה כזה מול תחנה מרכזית בעפולה.

ואמא שלי נכה, אז יש תג שמוצג בשמשה הקידמית.

ואחרי 5 דקות שחזרתי אני רואה פקח ליד האוטו, אני צועק לו שלא ילך עד שעברתי את הכביש והוא רואה אותי מהר יושב על הטוסטוס שלו ובורח.

הקנס הוא 250 שקל, עכשיו לשאלתי, האם אין לנכה זכות לעצור שם?

מה אני יכול לעשות כדי לבטל את הכנס?

:-) just smile
פורסם

אדום צהוב, למיטב ידיעתי - הינו לאוטובוסים.

אם אתה לא אוטובוס הסעות לנכים - אסור לך לעצור שם.

מבחינה החוק היבש - החוקים החלים על נכים זהים לשאר האוכלוסייה, בתוספת המקומות המיוחדים השמורים לנכים, ותו לא. לא אדום לבן, לא ירוק חציל, ולא חומוס עם פול וביצה. זה שהפקחים/שוטרים נוטים להתחשב - לא הופך את זה לחוקי.

אני מניח שהחנית את הרכב תוך נסיון ציני לנצל את תו הנכה , תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

בעלי רכבים עם תו נכה, עד כמה שזכור לי צריכים לחנות בחניות המיועדות לנכים.

כל חניה מעבר לכך תגרור קנס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רכב עם תו נכה יכול לעמוד ב:

כחול-לבן ללא תשלום.

אדום לבן ללא הפרעה לתנועה ולא לפני מעבר חציה

על מדרכה 4 או 2 גלגלים ומלבד שנשאר מטר מעבר.

חוץ מזה בצד השני של התו,כתוב מה מותר,ותחנת אוטובוס אסור.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

היום אתה חזק בקטע של הסימוכין.

כתוב על התו נכה הירוק,

מצאתי באיזה אתר.

(א) נכה רשאי להחנות את רכבו הנושא תג נכה (להלן - הרכב), במקום שאין החניה מותרת בו אם התקיימו כל אלה:

(1) בסמוך למקום האמור, אין מקום חניה מוסדר לנכים או שהוא לא היה פנוי בזמן החניה;

(2) בסמוך למקום האמור לא מצוי מקום אחר שהחניה בו מותרת או שהוא לא היה פנוי בזמן החניה;

(3) החניה נעשית באופן שאין בה סיכון לעוברי דרך ואין היא מונעת מעבר חופשי להולכי רגל, לעגלות ילדים או לעגלות נכים;

(4) החניה אינה גורמת להפרעה ממשית לתנועה.

(ב) הוראות סעיף קטן (א) יחולו גם על אדם המתלווה אל הנכה והנוהג עבורו ברכב, אלא אם כן תג הנכה ניתן לנכה בהתאם להוראות סעיף 1ב.

but_chapter.gif3. סייג לרשות חניה

מבלי לגרוע מן האמור בסעיף 2(א)(3) ו- (4), לא יחול ההיתר שבסעיף 2 על חניה -

(1) בתוך צומת או בתחום שנים-עשר מטרים ממנו, פרט לקטע שסימנה רשות תימרור, בתמרור או בסימון על אבני השפה, שמותר לחנות בו;

(2) במקום כניסה לשטח המיועד לחניית כלי רכב;

(3) בתוך מעבר חציה או בתחום שנים-עשר מטרים לפניו;

(4) בנתיב שמיועד לתחבורה ציבורית ובתחום תחנת אוטובוסים המוגדר על ידי סימון על פני הכביש, ובאין סימון כאמור - בתוך עשרים מטרים לפני תמרור "תחנת אוטובוסים" ועשרים מטרים אחריו, בשני צידי הדרך, ובלבד שמותר להחנות את הרכב בצד הדרך שממול לסימון על פני הכביש או ממול לתמרור, אם רוחב הכביש באותו מקום הוא שנים-עשר מטרים או יותר;

(5) בתוך תחום תחנת מוניות המסומן בתמרור שהוצב או סומן;

(6) בתחום שני מטרים מברז כיבוי (הידרנט) כאשר התחום מסומן בסימון על המדרכה או על שולי הכביש או על שניהם, כפי שקבעה רשות התמרור המרכזית;

(7) בצד רכב אחר העומד או חונה בצדה של הדרך.

http://makom-m.cet.ac.il/pages/item.asp?s=2&id=201&defid=-1&page=6&item=697

פורסם

רן - סחתיין על ההשקעה.

במקרה דיברתי עם חבר שלאבא שלו יש זכאות לתו נכה, גם הוא הזכיר כי מותר להחנות באדום לבן כל עוד אין הפרעה לתנועה ולא פחות מ12 מטר לפני צומת / מעבר חצייה, כחול לבן ללא בעייה, חניית נכה (מן הסתם) ועל המדרכה כל עוד אין הפרעה להולכי רגל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עוד משהו שראיתי עכשיו באותו אתר ולא ידעתי

(א) אדם שאינו נכה ואינו מתלווה לנכה, שהחנה רכב הנושא תג נכה במקום שאין החניה מותרת בו, דינו - קנס כאמור בסעיף 61(א)(1) לחוק העונשין, התשל"ז- .

הכוונה לפותח הת'רד אם הייתה לבד וחנית בתחנת אוטובוס הדו"ח יותר ממוצדק.

פורסם

גם אם לא, שים לב לסעיף 3 (4) בלינק שנתתי:

3. סייג לרשות חניה

(4) בנתיב שיועד לתחבורה ציבורית ובתחום תחנת אוטובוסים המוגדר על ידי סימון על פני כביש, ובאין סימון כאמור - בתוך עשרים מטרים לפני תמרור "תחנת אוטובוסים" ועשרים מטרים אחריו, בשני צדי הדרך, ובלבד שמותר להחנות את הרכב בצד הדרך שממול לסימון על פני הכביש או ממול לתמרור, אם רוחב הכביש באותו מקום הוא שנים-עשר מטרים או יותר;

גם אם יש נכה ברכב- בחניית אוטובוס החנייה אסורה.

פורסם
אדום צהוב, למיטב ידיעתי - הינו לאוטובוסים.

אם אתה לא אוטובוס הסעות לנכים - אסור לך לעצור שם.

מבחינה החוק היבש - החוקים החלים על נכים זהים לשאר האוכלוסייה, בתוספת המקומות המיוחדים השמורים לנכים, ותו לא. לא אדום לבן, לא ירוק חציל, ולא חומוס עם פול וביצה. זה שהפקחים/שוטרים נוטים להתחשב - לא הופך את זה לחוקי.

אני מניח שהחנית את הרכב תוך נסיון ציני לנצל את תו הנכה , תקן אותי אם אני טועה.

עוד משהו שראיתי עכשיו באותו אתר ולא ידעתי

(א) אדם שאינו נכה ואינו מתלווה לנכה, שהחנה רכב הנושא תג נכה במקום שאין החניה מותרת בו, דינו - קנס כאמור בסעיף 61(א)(1) לחוק העונשין, התשל"ז- .

לא ניסית לנצל את התג אלה להסיע את אמא שלי לתחנה המרכזית

והנכה (במקרה הזה אמא שלי) הייתה איתי ברכב

:-) just smile
פורסם

חניית נכים הצויינת בתמרור על עמוד ו/או בצביעה על הכביש -

3047j0254497(1).gifthumbnail_IMG_9328.JPG

מיועדת אך ורק לבעלי תו-נכה עם "ציור" דומה ולא ואלו הממצויידים בתו "שלושת הנקודות".

ההבדלים בין התווים באו להדגיש את המוגבלויות והצורך בנגישות של בעלי התווים.

רשויות האכיפה נוטות להתעלם מהוראת החוק הזו וכמובן ש"מר ישראלי" בעל תו "שלושת הנקודות" מפר ברגל גסה, ומקפח את זכותו של המוגבל בנגישות, לחניה הולמת את צרכיו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הקנס הוא 250 שקל, עכשיו לשאלתי, האם אין לנכה זכות לעצור שם? לא אין לך זכות! מעניין מה היתי אומר על אנשים שחונים בחניה שאמורה לשמש רק אותך? זה כמו לגנוב ולהגיד שיש לך זכות לגנוב בבית X וY.

מה אני יכול לעשות כדי לבטל את הכנס?

תשלם אותו כי מגיע לך

כנס לפה ותפנים את מה שכתוב!

http://www.topspeed.co.il/articles/index.asp?articleID=11

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

על איזה עיר אנחנו מדברים?

בכל מקרה עד כמה שידוע לי,תשלח מכתב לעיריה עם תצלום של תו נכה.

יבטלו לך במקום את הדוח.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תוכן חדש...