Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיפת רכב בחניה של הבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי אם אני יכול חופשי לשטוף את הרכב במקום החניה שלי בחניה משוטפת של הבנין? האם אני יכול להשתמש במים של הברז המשוטף או לא?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לא,אתה עלול להכנס לבית סוהר.

סתם...

מבחינת חוק אני יודע שעד לפני כמה שנים שהיה ממש מחסור חמור במים אסור היה אפילו להשקות את הגינה אבל עכשיו אני לא יודע.

אם אין לך שכנים "טובים" שידאגו לתעד את השטיפה שלך ולפנות למוקד העירוני בטענה שאתה מבזבז מהמים אז אני לא רואה שום סיבה למה לא לשטוף.

פורסם

אם אתה גר בבית דירות,

בחשבון המים של הדירה שלך מופיע גם סעיף "צריכה משותפת".

בקיצור, גם אתה משלם על המים האלה.

אם אתה לא מחבר לברז צינור כיבוי אש ומציף את השכונה, אין שום בעיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תשטוף - אם יגידו תחזור לכאן.

להגיד כל אחד יכול, מדינה חופשית (+-).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הסעיף של צריכה משותפת מתייחס לצריכת המים לצורך השקיית הגינה, שטיפת המדרגות וחדר הזבל וכו'.

אם שכן אחד שוטף את הרכב שלו הוא צורך מים יותר מחלקו היחסי בחשבון המים המשותף.

במידה ויש שכנים שזה מפריע להם, הם צודקים. חשבון המים שלהם עולה בכמה חלקיקי אגורה לחודש בגלל שהוא שטף את הרכב. קטנוני, אבל מוצדק.

פורסם

אם תישהו אומר לך משהו, אז תזמין אותו שיצטרף וישטוף את שלו, אם הוא מוותר על התענוג אז זו בעיה שלו.

אם השכנים שלך אם לא מעלו שיכולים לישון בלילה אחרי שראו אותך שוטף אז לך תיקנה צינור 20 מטר ותוריד מהדירה שלך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לכל הדוגלים בחופש הפרט על חשבון רכוש משותף - ברז ההשקייה הוא חלק מרכושו של הבניין, ובאחריות וועד הבית.

הגוף היחיד שיכול לאשר לך שימוש בברז זה הינו וועד הבית.

מספיק שלשכן אחד זה יפריע - ואסור לך.

פורסם
אם השכנים שלך אם לא מעלו שיכולים לישון בלילה אחרי שראו אותך שוטף אז לך תיקנה צינור 20 מטר ותוריד מהדירה שלך.

מהקומה ה-6 :lol:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
זאת אומרת אף אחד לא יכול להגיד לי כלום?

מה שמאוד יכול לעזור לעתיד המדינה הקטנה שלנו הוא להתנער, במהירות,

מהגישה הזאת.

שיחה קטנה, הסברים בקול שקט ונעים, ומקסימום תשטוף לשכן הסורר

(אם יש כזה) את האוטו, עם חיוך. אני חי עשרות שנים עם שכנים קטנוניים

ברמה כזו או אחרת, ולמרות זאת מצליחים איך שהוא להסתדר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מקסימום תשטוף לשכן הסורר את האוטו, עם חיוך.
לא יודע מה אתכם, אבל אני מעדיף לרדת ברגל עם דלי מים מהבית ולשטוף את האוטו שלי עשרים דקות על פני לרדת לשכן ולשטוף את הפה שעתיים.

למה מי מת שהוא ישטוף את האוטו לשכן עצבני?

אם יש למישהו בעיה עם זה שהוא שוטף את הרכב שלו, טוב ויפה. מתנצלים ושוטפים את האוטו עם דלי מהבית או אצל חברים או במכונת שטיפה. לא צריך להתחיל להיות הגימפ של הבניין בשביל כמה ליטר מים.

פורסם

אתה מוזמן אליי. תמורת שטיפת המכוניות שלי תזכה למים חינם (שעון שלי בלבד) ואפילו לא תצטרך לעשות את מה שאישפוז אמר (אלא אם תבקש יפה).

פורסם
מהקומה ה-6 :lol:

6X3=18

אז תיקנה 25 מטר צינור...

מקסימום תלווה את הצינור של יאשה, זו בכל זאת תוספת רצינית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...