Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה- ספורטיבית או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרבה אנשים טוענים שהונדה היא לא מכונית ספורטיבית אבל מצד שני הרבה מכוניות משופרות בארץ הן של הונדה.

האם הונדה באמת לא מכונית ספורטיבית או שכן?

אולי היא רק מהווה בסיס טוב לשיפורים ואז היא נהיית מכונית ספורטיבית או שעדיין לא?

לי אישית אין הונדה זו רק שאלה מהותית שמציקה לי כבר הרבה זמן.

תודה לעונים

נ.ב

אם אפשר גם לצרף נימוק לדעתך ולא להגיד שהונדה טובה/לא טובה ללא שום בסיס.

- 306 XSI -

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שפותח השרשור מתכוון לסיוויקים המתרוצצות בכבישים מקושטות במטעמים לרוב.

לא, הן לא ספורטיביות.

ממש לא.

גם לא אלו שהותקן בהן טורבו.

פורסם

כן, שכחתי לציין שהתכוונתי לסיוויק שכן קראתי כתבות על ה-s2000 וה-nsx והבנתי שהן ספורטיביות.

shnaper- אתה יכול אולי לפרט למה הן לא ספורטיביות?

- 306 XSI -

פורסם

התשובה היא לא - הונדה סיוויק הוא לא רכב ספורטיבי.

זהו רכב משפחתי רגיל לחלוטין.

כמו טויוטה קורולה, ניסאן אלמרה, סובארו אימפרזה ואני יכול להמשיך עד מחר.

מה שקרה הוא שבמספר ארצות קהילות מסויימות התלהבו מהרכב והחלו לחפש לו מוצרי אפטרמרקט ("שיפורים"). בעקבות הדרישה התחום התפתח וכעת יש מלא אפטרמרקט להונדה סיוויק.

נ.ב.

מבנה הרכב דיי פשוט ולכן המנוע מהווה בסיס לא רע לשיפורים.

נ.ב.נ.

מה שאתה רואה בארץ זה בעיקר עונדות עם נאונים פגושים וספויילרים.

אלו לא מכוניות ספורט חביבי, אלו מכוניות פוזה וצעצועים.

אגב, אם תחפש תמצא מספיק מכוניות שמשפורות ברמות כאלה או אחרות והן לא הונדה סיוויק, החל מגולפים ועד לאלמרות - שנפוצות מאד באנגליה, בעיקר אצל החבר'ה הצעירים.

לסיכום:

הונדה סיוויק היא מכונית משפחתית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כן, שכחתי לציין שהתכוונתי לסיוויק שכן קראתי כתבות על ה-s2000 וה-nsx והבנתי שהן ספורטיביות.

shnaper- אתה יכול אולי לפרט למה הן לא ספורטיביות?

1. הרכב לא יוצר מלחתילה עם יומרות ספורטיביות, לכן הוא אינו כזה.

2. מערכת המתלים בסיוויק רכרוכית ומשפחתית ואינה בעלת נטיה ספורטיבית אפילו לא מינימלית.

3. ההגה בסיוויק אינו מאפשר נהיגה ספורטיבית מאחר ואינו מהיר, מדוייק או מתקשר בצורה כזו או אחרת.

4. בלמים גרועים.

5. גיר ארוך ובעל מהלך לא מדוייק.

6. מרכב חלוש.

ניתן לשדרג מערכת מתלים (COILOVERS) ,בלמים, מוטות מייצבים וצמיגים דביקים ואז המכונית הופכת להיות מעט ספורטיבית בתחושה.

את כל זה אפשרות לעשות גם על טויוטה קורולה או יונדאי אקסנט.

גם לאחר שדרוג מקיף, היא לא תהיה מכונית ספורט.

לדעתי הנ"ל מיותר וגובל בצביעת שטרות ירוקים בכחול לטובת זריקתם לים.

בנוסף מצטרף לדעתו של SHELLCASE

פורסם

תשמע - תמיד אפשר להחליף את כל האוטו ואז יהיה לך רכב ספורט, הרי יש פורד פוקוס ופז'ו 307 וסיטרואן C4 ואפילו סקודה פאביה בWRC.

ואלו בטח ובטח מכוניות ספורט...מה ספורט? מכוניות מירוץ!

הבעיה היא שכל קשר בין מכונית זאת לפוקוס ליסינג הוא הסמל מקדימה והצורה הכללית.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תשמע - תמיד אפשר להחליף את כל האוטו ואז יהיה לך רכב ספורט, הרי יש פורד פוקוס ופז'ו 307 וסיטרואן C4 ואפילו סקודה פאביה בWRC.

ואלו בטח ובטח מכוניות ספורט...מה ספורט? מכוניות מירוץ!

הבעיה היא שכל קשר בין מכונית זאת לפוקוס ליסינג הוא הסמל מקדימה והצורה הכללית.

בחייך...ואני הייתי בטוח שאלו בדיוק אותן מכוניות.

פורסם

תודה על התשובות

זה בערך מה שחשבתי פשוט רציתי לשמוע את זה מאנשים קצת יותר מבינים ממני.

תמיד ידעתי שזו מכונית פוזה פשוט חשבתי שאולי יש גם מעבר לזה אבל אני מבין שלא.

טוב לגלות דברים חדשים :-)

שוב תודה על התשובות.

נ.ב

לגבי מכוניות ראלי- אני יודע שאין כל קשר ביניהן למכוניות כביש אני לא עד כדי כך תמים....

- 306 XSI -

פורסם

הונדה היא לא מכונית ספורט, אבל היא בסיס מצויין לשיפורים.

מנועי הD חזקים שמגיעים עם 125 כ"ס (שאגב אין משפחתית שמגיעה עם כזה כ"ס) ועמידים בלחץ גבוה שעליהם אפשר להרכיב טורבו ולא כמו טויטה קורולה או ניסן אלמרה שאם תרכיב עליהם טורבו המנוע ישבר.

ושכחתם את הסיוויק VTI שגם לה יש בסיס מטורף לשיפורים, ואגב נראה לי שהיא נקראת ספורטיבית.

פורסם

fox

לא הבנת את זה סופית.

אתה יכול לשפר את המנוע של הרכב ואת המתלים ובכך להפוך אותו לרכב חזק מאוד - יש כמה סיוויק מאוד חזקות בארץ. אבל זה לא הופך אותן לרכבי ספורט.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רוב מוניטין הספורטיביות של הסיוויק נובע ממנוע חזק בדגמים המוקדמים, ומאנשי חדשות שלא מבינים מהחיים שלהם - עשרות פעמים מודיעים בחדשות על נהגים שנעצרו על מהירות או התחרו ב"רכב ספורט מסוג הונדה סיוויק" :screwy: .

נ.ב - קופיקו, היום התואר ספורטיבית מוענק לכל לאנסר עם ספוילר, ע"י חטיבת הפרסום של היבואנית.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

סיויק היא לא רכב ספורטיבי אך יש לה כמה נטיות ספורטיביות. היא אחת מהמכוניות 1.6 ליטר הכי זריזות שיש (127 כ"ס 96-00) ואני לא אומר את הדברים האלה רק בגלל שיש לי סיויק, זה פשוט נכון. זה אוטו שכיף לנסוע בו, להתעלל בו, אמין מאוד וגם זריז, סוגר 190-200. לא סתם הערסים בוחרים הונדה ובני סלע לא סתם ניסה לברוח מהמשטרה בהונדה.

• תוכן חדש...