Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה- ספורטיבית או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. זה אוטו שכיף לנסוע בו..

2. לא סתם הערסים בוחרים הונדה.

1. "כייף" זה מושג סובייקטיבי. אני אישית מעולם לא נהניתי לנהוג בהונדה.

2. זה נכון. כי היא מאיצה בקו ישר (יחסית) יותר טוב משאר החלופות באותו תקציב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הערסים בוחרים הונדה מאותה סיבה שהם לובשים גורמט ב10 שקל - זול ויוצר פוזה (מצטער מראש בפני כל הערסים שלובשים גורמטים ב1000 ש"ח ונוהגים ב-ב.מ.וו).

לטעמי, פרט לתאוצה, הסיוויק לא נותנת כלום מבחינת הנאה מנהיגה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

קופיקו - אל תזלזל לי באלמרה.

תעיין בשרשור הזה:

http://www.almeraownersclub.com/newforums/showthread.php?t=15234

מדובר על גרסת ה1.6 (יש גם אלמרה GTI עם מנוע 2 ליטר :))

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
קופיקו - אל תזלזל לי באלמרה.

תעיין בשרשור הזה:

http://www.almeraownersclub.com/newforums/showthread.php?t=15234

מדובר על גרסת ה1.6 (יש גם אלמרה GTI עם מנוע 2 ליטר :))

חס וחלילה לא צחקתי אבל אני מזמין אותך לעשות חיפוש בגוגל - civic turbo או כל דבר אחר שקשור בסיוויק ותמצא עשרות אם לא מאות פרוייקטים שנעשו על הרכב הזה.

פורסם

לא חלקתי על זה לרגע - הרכב הוא בסיס מעולה לשיפורים. ופופולרי הרבה יותר בעולם.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הסיויק שאתה רואה בארץ הן לא ספורטיביות. כמו שאמרו צעצועים. אבל יש גם את הדגם סיויק TYPE-R שזה כבר ספורטיבי, hot hatch...

אני ממש אוהב את Type-R בתצורה הישנה, יש ים כאלו בקפריסין.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
רוב מוניטין הספורטיביות של הסיוויק נובע ממנוע חזק בדגמים המוקדמים, ומאנשי חדשות שלא מבינים מהחיים שלהם - עשרות פעמים מודיעים בחדשות על נהגים שנעצרו על מהירות או התחרו ב"רכב ספורט מסוג הונדה סיוויק" :screwy: .

נ.ב - קופיקו, היום התואר ספורטיבית מוענק לכל לאנסר עם ספוילר, ע"י חטיבת הפרסום של היבואנית.

גם המזדה 3 והדייהולט אופטרה באות בגירסת "ספורט"

מדובר בתעלול שיווקי. ומי שמאמין לכל מה שאנשי שיווק אומרים לו.. :roll:

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
לא סתם הערסים בוחרים הונדה ובני סלע לא סתם ניסה לברוח מהמשטרה בהונדה.

אחלה דוגמאות בחרת...

בקשר לספורטיביות של הונדה - יש את טייפ R ואת הקופה האמריקאית עם מנוע של טייפ R שהן כן ספורטיביות.

מצד שני כל רכב בעל 2/3 דלתות וצללית נמוכה מכונה בארץ (ולא רק בארץ) ספורטיבי גם אם הוא עגלה מוחלטת (כמו סובארו DL קופה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצד שני כל רכב בעל 2/3 דלתות וצללית נמוכה מכונה בארץ (ולא רק בארץ) ספורטיבי גם אם הוא עגלה מוחלטת (כמו סובארו DL קופה).

אז מהי בעצם ההגדרה של ספורטיבי? (ועל זה שרשור ארוך מאוד אם אני לא טועה...)

בקיצור תקראו להונדה איך שאתם רוצים אבל ההונדות (הישנות בעיקר) מגיעות כדגם חזק מאוד ולא משנה אם הוא ספורטיבי או לא. ואני לא רואה שום הבדל בינה לבין רכב ספורטיבי אמיתי.

פורסם

ל VTI, חוץ מההאצה קצת יותר מהירה מחברותיה המשפחתיות אין לך ממה להתלהב.

בקשר למה שאמרת על סגירה - כל רכב 1600 במצב טוב יגיע למהירות סופית כזאת, לי יש מיצובישי קריזמה AIR שנת 2003 והגעתי איתה למהירות סופית של 210 - כמובן שלא מדובר על כביש ישר לגמרי אלא קטע כביש ארוך שמן הסתם יש בו קצת ירידות שתורמות למהירות, וכך זה יהיה גם בהונדה - אתה יכול לסמוך על זה שבכביש ישר לגמרי היא לא תגרד את 200.

בסך הכל זה אוטו נחמד בעיני מבחינת הכ"ס והאמינות של הונדה, זהו זה.

בארץ סתם התלהבו מהאוטו מאז יציאת מהיר ועצבני בו נראו כמה ESI'S שחורות רודפות אחרי משאית ומאותו רגע בטוחים בארץ שזה רכב ספורט לכל דבר, שטויות לדעתי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
ואני לא רואה שום הבדל בינה לבין רכב ספורטיבי אמיתי.

עזוב כדורים - תתאשפז!

זה כמו להגיד פרארי 360 - הונדה סיוויק. לא רואה שום הבדל.

סך הכל יש לה 125 כ"ס.

לכל שאר המכוניות מאותה תקופה יש 95-105.

ואללה.

20 כ"ס הופך את הרכב לספורטיבי?

זה הופך אותו מקסימום - לזריז.

הגזמנו קצת לא?

נ.ב.

לסיוויק עם מנוע טייפ R האמריקאית קוראים SI אני חושב.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הבעיה היא שאתם משווים את הרכב לרכבים שלא בקטגוריה שלו .

הונדה סיוויק האצבק לא יוצרה מראש כמכונית ספורטיבית ולכן אל תשוו אותה לרכבים בקטגוריה הזאת .

כבעלים של הונדה סיוויק האצבק אוטומטית - משנת 98 , אני יכול לרשום מניסיון שהיא יותר יציבה וחזקה מהרבה משפחתיות אוטומטיות כמוה .

ואם נשווה אותה למיצובישי כריזמה \ ניסן אלמרה \ לנסר \ גולף \ דייהטסו נראה שההונדה עולה עליהן בתחום הספורטיבי - וזו הקטגוריה הנכונה בהשוואה להונדה - ואת ההשוואה הזאת אני רושם מניסיון עם כל אותם הרכבים .

אגב למי שאין ניסיון עם רכב מתוחזק מדגם זה בבקשה לא להגיב רק על סמך מה ששמע ודעות קדומות ..

פורסם

TUVAL - תנהג על כל 306 , גם 1.4 אוטומט ...

אולי היא תיהיה יותר איטית בקו ישר - אבל בכל דבר שקשור לפניה היא תגרום לסיויק להרגיש מגוכחת

וכנ"ל לגבי אחיותה החורגות הקסארה והZX.

סה"כ מנוע זריז (וגם זה לא בדגמים החדשים העגלתיים במיוחד) לא יותר מזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
1. "כייף" זה מושג סובייקטיבי. אני אישית מעולם לא נהניתי לנהוג בהונדה.

2. זה נכון. כי היא מאיצה בקו ישר (יחסית) יותר טוב משאר החלופות באותו תקציב.

נהגת פעם בסיביק עם 300 כ"ס ?

אגב, יש אנשים שמשפרים "שילדה" (דבר שלא קיים בסיביק) עם קוילאוברים מוטות מייצבים ועוד מיני ברזלים והיא כן מהנה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...