Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה- ספורטיבית או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובא לציון גואל...(מתייחס לכותב ההודעה שמעליי).

כל הילדים/נהגי פורמולה 1/אנשים שכואב להם שהרכב הזה מאיץ מהר ושכתבו פה תשובות מלומדות כ"כ,תקראו את ההודעה שמעליי כמה פעמים...ותחזרו לשחק בניד פור ספיד. (קרבון).

Nothing runs like a Deere.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסיוויק טייפ R והסיוויק המשפחתית לא כל כך קרובות אחת לשניה - הן אפילו לא דומות במראה (להבדיל מגולף GTI למשל).

האם לדעתכם העובדה שקיימות גרסאות חזקות לסיוויק הופך אותה לספורטיבית?

האם הגולף GTI הופכת את הבורה\JETTA עם מנועי 2.0\1.6 לספורטיביות?

האם האלמרה GTI הופכת את האלמרה 1.6 אוטומט שחונה לנו בחניה לרכב ספורטיבי?

אתם סותים לגמרי מהדיון.

מה הS2000 הNSX והאופנועים קשורים בכלל?

ואללה - פורד מייצרים את הGT. זה אומר שפורד פיאסטה זה רכב ספורטיבי?

האיבו הופכת את הלנסר ליסינג לרכב ספורט? (או שאולי זה ההגה מוּמוּ?)

אימפרזה 1.5 דומה איכשהו לSTI מבחינת ביצועים והתנהגות?

בחייכם.

כולה משפחתית 1.6 שבשנת 92 הייתה עם 125 כ"ס. אז הייתה.

דני.

מסכים ב-100 אוחז אם מה שנאמר בהודעה הזו.

שוב סיוויק בבסיסה לא רכב ספורטיבי, כמובן שיש לה גרסאות ספורטיביות כמו טייפ ר.

ובדיוק אותן דוגמאות שדני הביא, אימפרזה 1.5 לא דומה במאומה ביכולה ל-STI או WRX.

ועוד שלל דוגמאות כאלה, לאנסר, פוקוס, גולף וכו'..

פורסם

כמו שנאמר מקודם על ידי חן פרחי, זה יחסי לתקופה.

סיויק 92-95 EX הייתה עם 125 כ"ס ודיי מורדנית לאותה תקופה (קלאץ הידראלי, חיישן מהירות לעומת כבל ספידו, אוטומט 4 הילוכים וכו) בזמן שרוב מכונית ה1.6 באותה תקופה היו חלשות יותר.

סיויק 96-00 הייתה גם היא מהנה, מודרנית וזריזה במיוחד עם 127 כ"ס (יש כאלה שיגידו 125 אבל אין לי כוח להתכווח).

הכל נהרס ב2001 כשהחליט היבואן להביא את הסיויק של 2001-2005 עם מנוע 1.6L שמוציא 110 כ"ס (בארצות הברית, 2001-2005 הייתה עם מנוע 1.7 ליטר).

עם סיויק 2007, מנוע 1.8L ו140 כ"ס, אוטומט 5 הילוכים וצורה יפה יותר מהדור הקודם (לפי דעתי) זה נראה כאילו הסיויק חוזרת לעצמה. :-D

ולכן, סיויק 92-00 באמת הייתה קצת ספורטיבית לאותה תקופה לפי דעתי. אני כל כך אוהב את 92-00 וכואב לי לראות איך הערסים הורסים אותם.

פורסם
כמו שנאמר מקודם על ידי חן פרחי, זה יחסי לתקופה.

סיויק 92-95 EX הייתה עם 125 כ"ס ודיי מורדנית לאותה תקופה (קלאץ הידראלי, חיישן מהירות לעומת כבל ספידו, אוטומט 4 הילוכים וכו) בזמן שרוב מכונית ה1.6 באותה תקופה היו חלשות יותר.

סיויק 96-00 הייתה גם היא מהנה, מודרנית וזריזה במיוחד עם 127 כ"ס (יש כאלה שיגידו 125 אבל אין לי כוח להתכווח).

הכל נהרס ב2001 כשהחליט היבואן להביא את הסיויק של 2001-2005 עם מנוע 1.6L שמוציא 110 כ"ס (בארצות הברית, 2001-2005 הייתה עם מנוע 1.7 ליטר).

עם סיויק 2007, מנוע 1.8L ו140 כ"ס, אוטומט 5 הילוכים וצורה יפה יותר מהדור הקודם (לפי דעתי) זה נראה כאילו הסיויק חוזרת לעצמה. :-D

ולכן, סיויק 92-00 באמת הייתה קצת ספורטיבית לאותה תקופה לפי דעתי. אני כל כך אוהב את 92-00 וכואב לי לראות איך הערסים הורסים אותם.

וכל אלו, למרות היותן חזקות יחסית למתחרות- אינן ספורטיביות. מעט יותר כוח מהמתחרות לא הופך רכב כלשהו לספורטיבי...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני חייב להגיב,

אני מדי פעם קורא בפורום הזה ובעיקר מגיבה בפורום אאודיו,

אבל מה שהולך פה זה ממש מצחיק.

הונדה סיוויק- לא! רכב! ספורטיבי!

אין לה היגוי מתקשר

אין לה היגוי מהיר( יותר נכון איטי מאוד)

השילדה שלה עלובה, חלשה.

המתלים שלה רכים וכל סיבוב במהירות יותר ממוצעת האוטו מרגיש כאילו הוא הולך להתרסק.

מנוע- בדגם הבסיסי, כן בשנים מסויימות הגיע המנוע 1.6 125 כ"ס האוטו היה זריז.

אבל ממש לא יותר מזה!

אם אתה מחפשים משפחתיות "מהנות לנהיגה"- או באמת מחפשים רכב לשפר שיש לו בכלל בסיס! ששוה בכלל להשקיע בו!... אל תלכו להונדות.

לפי דעתי המשפחתיות הכי מהנות לנהיגה כיום הן המאזדה 3.

והפורד פוקוס(אולי גם 307 אבל זה רק משמועות).

כבעל פורד פוקוס 2001 לשעבד וכיום 2005, האוטו מהנה ביותר(כמובן בהשווה לקטגוריה שלו)

יציב בסיבובים, הגה יחסית חד, מתקשר, שילדה טובה, כל מה שאין לסיויק.

כל נסיעה בו הופכת באמת להנאה קטנה.

כל סיבוב שתיקח, תרגיש איך האוטו באמת אוחז, וברגע שתאבד אחיזה תרגיש את זה מייד בהגה.

רכב משפחתי מעולה!

כמובן שכולם יודעים שיש לו חיסרון די גדול, זהו המנוע שלו שדיי מאכזב, הוא חלש יחסית למתחרות,

לרוב הצרכים היום יומיים הוא מספיק אבל מעבר לזה אם רוצים הרגשה ספורטיבית אין יותר מידי.

מה שכן ניתן לומר זה שהתיבה לא תחשוש למשוך הילוכים עד למנתק בלי שום בעיה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ממש לא. לא חוכמה לתת מנוע 1.8 ל' ולתמחר את המכונית בשמים. וזה עוד בלי לדבר על כך שזו לא תיבה אוטומטית רגילה אלא תיבה רובוטית מעצבנת (עם 6 ולא 5 הילוכים) - התיבה האוטומטית קיימת רק בארה"ב. וההגה של הסיוויק החדשה רחוק מאד מכל מה שאפשר להגדיר "ספורטיבי".

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
ממש לא. לא חוכמה לתת מנוע 1.8 ל' ולתמחר את המכונית בשמים. וזה עוד בלי לדבר על כך שזו לא תיבה אוטומטית רגילה אלא תיבה רובוטית מעצבנת (עם 6 ולא 5 הילוכים) - התיבה האוטומטית קיימת רק בארה"ב. וההגה של הסיוויק החדשה רחוק מאד מכל מה שאפשר להגדיר "ספורטיבי".

טל

טל, זה לא שהאוטו יקר, סיויק 2007 EX עולה בארצות הברית כמעט 80 אלף שקל. זה פשוט כאן בארץ יקר.

ודרך אגב, הרובוטית זה ב5 דלתות. ל4 דלתות יש אוטומט 5 הילוכים.

פורסם

מצטער, היה לי ברור שאתה מדבר על ההאצ'בק כשהזכרת את העיצוב (ולכן גם אמרתי מחיר בשמים - הסדאן הרי זולה בהרבה, אם כי עדיין יקרה יחסית). למחיר בארה"ב אין שום משמעות אם אנחנו לא יודעים כמה עולות שם המתחרות שלה שקיימות כאן.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
זה פשוט כאן בארץ יקר.

אם זה יקר כאן בארץ אז זה יקר נקודה.

לא זכור לי שאני חי במקום אחר - אתה כן?

אגב, זה שהיא עולה 80 אש"ח בחו"ל זה טוב ויפה. כמה עולות המתחרות?

נראה לי דיי הזוי שהרכב יתומחר גבוה כלכך רק בארץ.

180K לגרסת "ספורט" ידנית.

תראה את המתחרות שלה:

במו 118

גולף 2.0FSI

A3

סיאט לאון 2.0TFSI

היא יקרה יותר מאלפא 147.

אז אני אשאל - יש כאן מישהו שהיה לוקח את ההונדה ולא משהו מהרשימה הזאת?

(אישית הייתי מעדיף את הבימר או הלאון, ואפילו את האודי)

*והנה השרשור שוב סותה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עזוב טל, הייתה לי הונדה סיוויק 2001 לכמה ימים, אני חושב שבאסקורט שלי עם החופש הכל כך גדול בהגה וללא שום תגבור - ההיגוי מתעלה על זה של הסיוויק. זה היה כ"כ מאכזב. במיוחד אחרי שנהגתי על סיוויק 98 ו94, לקחו רכב חביב וסירסו אותו ולא שזה בא על חשבן משהו, התחושה של הסיוויק מהדור הקודם הייתה עדיין זולה, פרט לצבעים של לוח השעונים מבחינת איכות לא הייתה שום "קפיצת מדרגה".

ואני חושב שמה שניסיתי להגיד בתגובה הראשונה שלי פה - חן אמר יותר טוב.

haters will hate

פורסם

כל הילדים/נהגי פורמולה 1/אנשים שכואב להם שהרכב הזה מאיץ מהר ושכתבו פה תשובות מלומדות כ"כ,תקראו את ההודעה שמעליי כמה פעמים...ותחזרו לשחק בניד פור ספיד. (קרבון).

מאיץ מהר? ביחס למה?

אולי זה משפיע על שיקולי כתיבתך?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1092381#post1092381

לא חוכמה לתת מנוע 1.8 ל' ולתמחר את המכונית בשמים.

טל

מחירה של גרסת החמש דלתות הוא בקבוצה 5... השתגעו שם אצל היבואן?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
השתגעו שם אצל היבואן?

כמו שרשמתי - תראה את המתחרות שלה.

אפשר לקנות מיני בפחות מזה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רציתי להוסיף משהו קטן:

אני לא מבין למה אנשים פה מתעצבנים על זה שהונדה סיויק נחשבת לאוטו ספורט בישראל.

כן אנחנו חיים בישראל למי שלא שכח( בכוונה הדגשתי את מילה ).

מדינה עם תרבות מוטורית גרועה לכל הדעות.

מדינה שבא רכב ספורטיבי הוא הרכב שיוצא הכי מהר מהרמזור.

מדינה שבא אסור ליסוע עם שתי ידיים כי זה נחשב כחנוני .

מדינה שבא שיפורים כגון חומוס ציפס סלט נחשבים כמוסיפים 100 מגה כח סוס.

מדינה שבא להנמיך את האוטו זה לשים חצאית בגובה קילומטר ולא ע"י קפיצים.

אז אחרי כלל הדברים האלה ועוד המון דברים אחרים מישהו בכלל מתפלא שהונדה סיויק נחשב אוטו ספורט? :roll:

יוגב

• תוכן חדש...