Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה- ספורטיבית או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אבל אני מניח שגם אתה לא (כי יש אחת אולי שתיים כאלו בארץ).

אני עוד לא פגשתי סיביק משופרת שלדה בארץ. מקסימום פיברגלאס.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש יותר מאחת, גם יותר מ-5.

לגבי ה300 כ"ס, מנוע D יכול להגיע ל300 כ"ס בלי יותר מאמצים מסביב. מנועי B יכולים להגיע ליותר. ויש גם חברה עם סדרות H וF (בסיביק). שמגיעים אטמוספרים עם סביבות 200 כ"ס.

הונדה סיביק אומנם קיבלה את הסטיגמה המסריחה של רכב לערסים לא מפותחים בני 17 שלא יודעים לנהוג, אבל בזכות שוק האפטרמרקט האדיר ופונטנציאל השיפורים האדיר שיש באוטו הזה ישנם הרבה אנשים שעושים עם סיביק דברים ש99% מהאנשים פה לא יודעים שאפשרי בכלל.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תתייחס למה שאני כתבתי - אני אישית מעולם לא נהניתי לנהוג בהונדה (סיביק).

אני מבין שאתה מדבר מניסיון של נהיגה על מפלצות ה- 300 סוסים, לי אין את הניסיון הזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עיון קצר באתר ישראלי אחר הראה שיש גם יש הונדות משופרות שילדה - בולמי קוני ומוט ייצוב למשל.

הנה כתבה (באנגלית) על הונדה ספורט:

http://www.drive.com.au/Editorial/ArticleDetail.aspx?ArticleID=19146

עכשיו סתם לידע כללי, הונדה רואה עצמה כbmw של המזרח.

אם זה אוטו של ברנז'ה כזאת או אחרת בארץ הקודש זה עניין אחר.

לטעמי, היות והמקור של המילה ספורט הינו עיוות של המילה המבטאת "כיף" בשפה הצרפתית גם הונדה יכולה לענות להגדרה של כיף.

הונדה יצרן של דו"ג מרשימים וספורטיביים ומנהיגה קצרה בסיוויק וי טי איי אני יכול לומר שהרכב מזכיר מאוד דו"ג בהתנהגות המנוע.

סל"ד סטטוספרי וכל הילוך נמשך פור אבר.

ובכן, עד כאן דעתי בנושא.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני חושב שהכותרת של השרשור אומרת הכל. פותח השרשור בכלל לא טרח לכתוב את המילה "סיוויק". היה ברור לו לחלוטין שכולנו נבין למה הכוונה, וזה כיוון שהשם "הונדה", בארצנו השחונה מוטורית, הוא שם נרדף לסיוויק. אותה מכונית שיש לדוד של חבר שלך והיא מאיצה מה זה מהר והוא שם לה הגה ספורט ולוקח את כולם ברמזור. בקיצור - מה שעשו מסיוויק בארץ (ובעצם, גם במדינות רבות אחרות), זה להפוך אותה למה שהיא לא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תתייחס למה שאני כתבתי - אני אישית מעולם לא נהניתי לנהוג בהונדה (סיביק).

אני מבין שאתה מדבר מניסיון של נהיגה על מפלצות ה- 300 סוסים, לי אין את הניסיון הזה.

אני מתייחס למה שאתה כתבת, כתבת שאתה לא נהנה לנהוג בסיביק, אתה מכיר מישהו שנהנה לנהוג ברכב משפחתי סטנדרטי ? ברור שלא תהנה מזה. אבל כמו שאמרת כיף זה עניין סובייקטיבי, אולי יש כאלה שנהנים מהונדה של 90 כ"ס 4 דלתות עם גיר אוטומטי עם גריז אלומניום וחצאיות מפיבר.

אבל אני מדבר על אלו שכן שיפרו,

ולא אני לא מדבר מניסיון של נהיגה במפלצות ה300 סוסים. אני מדבר מניסיון של ישיבה במושב הנוסע בהונדות חזקות, מאוד חזקות. כל כך הרבה כוח ב100 אלף ש"ח כולל העלות של הרכב זה מרשים, מפתה ותסמוך על סמוך - כיף שאתה לא מתאר לעצמך, דמיין CBR900RR לוחץ, עכשיו תעשה אותו במשקל טון.

דניאל.

פורסם

מה הלאה ? עוד נגיע ל"הספורטיביות היא בעיני המתבונן" ?

הסיביק אינה ספורטיבית. אין לה יומרות ספורטיביות.

את המאפיינים החשובים במכונית ספורטיבית אין לה: לא שלדה ובהחלט לא הגה.

יש לה ביצועים טובים יחסית למתחרותיה, ויש לה היצע שיפורים עשיר, שתורם משום מה לתדמית הספורטיבית הבלתי מוצדקת במשפחתית סטנדרטית ומשעממת.

(טרם נהגתי בסיביק החדשה, ודבריי מתייחסים לדגמים הקודמים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דניאל.

זה שלרכב מסויים יש שוק אפטרמרקט עצום לא הופך אותו לספורטיבי.

מה ההבדל בין סיוויק עם 350 כ"ס ללנטיס עם 350 כ"ס?

או אלמרה עם 350 כ"ס (הבאתי מקודם קישור לאחת עם הספק קרוב לזה)?

אז הרכב הוא בסיס טוב לשיפורים (שזה אגב נובע מהעובדה שהוא דיי פשוט מתחת למכסה מנוע וקל לשפר אותו+המנוע עמיד יחסית).

אבל אתם גלשתם לגמרי מהנושא.

לפני כמה חודשים העלו כאן פרוייקט של ג'אסטי עם מנוע של WRX. גם היא רכב ספורטיבי? כי יש לה 250 כ"ס על משקל של בלוק איטונג?

הונדה סויוויק ללא שיפורים היא לא רכב ספורט או ספורטיבי, היא מקסימום זריזה לקטגוריה שלה (וגם זה בשנים מסויימות).

הונדה סיוויק משופרת לא שונה משום רכב אחר משופר - לשיפורים אין גבול (ראה סקייליינים וסופרות עם יותר מ1000כ"ס, שיש לא מעט מהן באירופה ובארה"ב).

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יחי ההבדל הקטן בין סקיילן וסופרה לסיוויק.

מכוניות מדהימות עם שלדה מדהימה ומכלולים מופלאים מול עגלת סופר ממונעת.

פורסם

שנאפר - המטרה הייתה להראות שאין סוף לשיפורים.

לא השוויתי בין הרכבים.

אפשר להגיע להספק כזה גם עם סיוויק, אבל הרכב יהיה מסוכן מדי לנהיגה (גם אם תחליף את כל מערכת המטלה ותחזק שילדה ותגדיל בלמים) ובחיים לא יצליח להוריד את כל הכח הזה לכביש.

שוב המטרה היא להראות שאין שום דבר מיוחד בסיוויק משופרת.

לשפר אפשר גם לאדה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סקייליין וסופרה גם עם 1000 סוסים בגלגלים עדיין מכונות נהיגה מדהימות.

סיוויק? לאדה?

ההשוואה או המטאפורה לא היתה מוצלחת.

פורסם

בקשר לסיויקים המוגדשות , החזקות , יצא לי לנסוע באחת , תאוצה לא נורמלית , היא זזה מאוד מהר , אבל תחושת ביטחון ויציבות אין שם , רק רצון לרדת ממנה כמה שיותר מהר

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
דניאל.

זה שלרכב מסויים יש שוק אפטרמרקט עצום לא הופך אותו לספורטיבי.

מה ההבדל בין סיוויק עם 350 כ"ס ללנטיס עם 350 כ"ס?

או אלמרה עם 350 כ"ס (הבאתי מקודם קישור לאחת עם הספק קרוב לזה)?

אז הרכב הוא בסיס טוב לשיפורים (שזה אגב נובע מהעובדה שהוא דיי פשוט מתחת למכסה מנוע וקל לשפר אותו+המנוע עמיד יחסית).

אבל אתם גלשתם לגמרי מהנושא.

לפני כמה חודשים העלו כאן פרוייקט של ג'אסטי עם מנוע של WRX. גם היא רכב ספורטיבי? כי יש לה 250 כ"ס על משקל של בלוק איטונג?

הונדה סויוויק ללא שיפורים היא לא רכב ספורט או ספורטיבי, היא מקסימום זריזה לקטגוריה שלה (וגם זה בשנים מסויימות).

הונדה סיוויק משופרת לא שונה משום רכב אחר משופר - לשיפורים אין גבול (ראה סקייליינים וסופרות עם יותר מ1000כ"ס, שיש לא מעט מהן באירופה ובארה"ב).

דני.

אם תראה לי את המילה ספורטיבי בהודעות שלי אני אודה לך. :roll:

אתה מכיר אלמרות עם 350 כ"ס ? עזוב 350, 200, מכיר ? לאנטיס ? קורולה ?

כנראה שיש משהו שם, כפי שאמרתי, שוק אפטר-מרקט ענק, בסיס נדיר (נדיר = אין הרבה מנועים\ציריות\משולשים\מיסבים\גירים שיעמדו בהתעללויות כאלה) לשיפורים, מקום מתחת למכסה מנוע, המון המון מידע באינטרנט וכיו"ב.

אגב, בקשר לסקייליין ולמה שכתבת בהודעה השניה, ספר את "לא יכול להוריד את הכוח לכביש" לכל הסקייליינים וסופרות שסיביקים ריסקו בדראג.

איציק, שיפורים מלבד מנוע היו שם ?

דניאל.

פורסם

-לא רק ה-S2000 וה-NSX הן הונדות מהנות... יש גם סיוויק TYPE R, אינטגרה GSR, אקורד TYPE R...

-הערה קטנה לבחור שדיבר על מנועי H ו-F של הונדות שמושתלים בסיוויקים גם בארץ, הוא כנראה התבלבל בין F (שהוא בכלל אורכי, המנוע של ה-S2000) לבין K (מנוע כמו ב-CTR לדוגמא).

פורסם

אכן טעיתי בין הF לK.

אבל הF אינו אורכי בהכרח, זה מנוע שיש גם בפרלוד. אני מאמין שיש גם אותו בסיביקים. (F22 ולא F20 שכמובן שייך לS2K)

דניאל.

• תוכן חדש...