Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה- ספורטיבית או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוגב, יש הבדל בין להתפלא לבין להתעצבן. ולפחות בפורום הזה אתה מצפה שאנשים יגלו קצת יותר הבנה. לא מפליא אותי שאנשים לא מסוגלים לעמוד בתור כמו בני אדם בבנק, אבל זה מעצבן כל פעם מחדש.

מעבר לכך - מדינה שבה, לא שבא.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

גם ככה כמות המכוניות ספורט בארץ דלה (יחסית לשאר הארצות כן..) אז לא יזיק שיקראו לסיוויק ספורט. כי זה מה שיש כרגע בארץ רמה נמוכה שלא מגיעה לקרסוליים של חו"ל.

פורסם

קופיקו - מצד שני מישהו עוד עלול לקנות סיוויק במחשבה שהוא קונה רכב ספורט, במקום לקנות רכב ספורט\יבי אמיתי.

לכל מטבע שני צדדים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה עשיתי!!!

פתחתי את הדיון בשאלה תמימה וכן התכוונתי לסיוויק לכל אלה שחשבו אחרת.

לא הסתכלתי פה כמה ימים ופתאום שישה עמודים!

וואו כנראה זה באמת נושא שנוי במחלוקת.

טוב אבל אני חושב שהבנתי את העיקר והשכלתי לעתיד.

תודה לכל המגיבים הרגועים והעצבניים- באמת פורום פעיל :wink:

- 306 XSI -

פורסם

לא ספורטיבי.

בעליו לשעבר של ex,אני יכול להגיד שכל מה שנאמר לגבי זריזות,זה מה שבאמת מתאר את הרכב הנ"ל.

אנשים קצת מתרגשים ממנה יותר מאחרות כי אפשר להגיע איתה ל7 סל"ד, ואז הם חושבים שהם נוהגים ב- Gt.:wink:

• תוכן חדש...