Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה- ספורטיבית או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוון שנאמרו כל כך הרבה שטויות , אתיחס רק לכותרת.

הונדה- זה יצרן

להונדה יש הרבה דגמים.

גם לדגמי סיוויק יש דגמים ספורטיביים.

דוגמה היא טייפ אר. דגם וי טי אי , אומנם מבוסס על דגם משפחתי, אבל יש לו בולמים ומתלים משופרים ושונים בקצת מהדגם המשפחתי, לכן הוא גם ספורטיבי.

אז בעצם, יש לסיוויק 2 דגמים שהם ספורטיביים.

בגלל שיש הרבה חלקים משותפים לדגמי ספורט ודגמי רגילים (משפחתי)

יש אפשרות לשפר גם דגמים שהם לא ספורטיביים. אפשר לשפר דגם סדאן ולהגיע למצב שהוא

יהיה רכב ספורט לכל דבר. אבל צריך לדעת לעשות את זה. ולרוב, לא רואים את זה כאן בארץ.

Omnia mea mecum porto

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפרלוד זה רק H עד כמה שאני יודע.

גם ה-F20 וגם ה-F22 הם ב-S2000, וקשה לי מאוד להאמין שתמצא סיוויק גם בארה"ב עם השתלה של אחד כזה.

פורסם

לא מתפלא, אני מכיר את הפרוייקט הזה, ועם מכלולי הנעה של אודי בכלל, אני בכלל לא מחשיב את האוטו הזה לסיוויק.

חוצמזה, זה עדיין לא אומר שקיימות סיוויקים עם מנועי F, וגם אם כן אז בכמויות מזעריות - זה פשוט לא שווה את העבודה וההשקעה.

פורסם
אני מתייחס למה שאתה כתבת, כתבת שאתה לא נהנה לנהוג בסיביק, אתה מכיר מישהו שנהנה לנהוג ברכב משפחתי סטנדרטי ?

...

אני מדבר מניסיון של ישיבה במושב הנוסע בהונדות חזקות, מאוד חזקות. כל כך הרבה כוח ב100 אלף ש"ח כולל העלות של הרכב זה מרשים, מפתה ותסמוך על סמוך - כיף שאתה לא מתאר לעצמך, דמיין CBR900RR לוחץ, עכשיו תעשה אותו במשקל טון.

דניאל.

במאזדה 3 נהניתי לנהוג, קיבלתי לידיי אחת מהמשלוח הראשון שהגיע לארץ, לנהיגה כרצוני ללא חשש לדלק / צמיגים, ובכל הכנות - נהניתי.

אני יודע מה זו תאוצה של CBR900RR, רק למה להפוך אותו למשקל טון...? :lol:

אופנועים צריכים להישאר כמו שהם, כבודם במקומם מונח.

אני אישית לא נהניתי מעולם מרכב כלשהו, בין אם כנהג ובין אם כנוסע, יותר מאשר על אופנוע. אולי אני הדפוק כאן. אני לא שולל את האופצייה הזו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

"למה להפוך אותו למשקל של טון ?"

כי כשטון מאיץ בכזאת מהירות זאת הרגשה שונה שניסיתי להעביר.

אני גם יודע איך אופנוע כבד מאיץ תאמין לי יודע.

אז או שאתה מתעקש לא להבין או שאני לא מנסח את עצמי לא נכון, בכל מקרה, מה שרציתי להגיד מלכתחילה שאי אפשר לקיש על כל הונדה סיביק על פי נהיגה בסיביק שנת 94 SOHC. יש הונדות מהנות, בין אם שיפרו אותן ובין עם לא. זה הכל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הבהרת את הנקודה, יכולה להיות הנאה בהונדה (לדעתך). מקובל.

עדיין - הונדה (סיביק) בהגדרתה אינה מכונית ספורטיבית, אלא משפחתית 1,600 שבשנתוניה המוקדמים הגיעה עם מנוע חזק (יחסית) לקטגורייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תתפלא, יש גם סיוויק עם מנוע של לג'נד +T והנעה אחורית.

טוב, יש גם פוקוס עם מנוע של מוסטנג והנעה אחורית (מוצע גם קיט אפטרמרקט להסבה שכזו). אבל זה כבר לא פוקוס, זה כבר סתם איזו מוטציה מוזרה.

מה שפותח הת'רד שאל זה אם הונדה סיביק כמו שהיא בתור מוצר מדף ללא כל שיפור נחשבת לרכב ספורטיבי. ולא אם יש מוטציות הזויות עם מנוע לאדה והנעה על שני הגלגלים השמאליים.

הבהרת את הנקודה, יכולה להיות הנאה בהונדה (לדעתך). מקובל.

יכולה להיות הנאה מנהיגה גם ביונדאי אקסנט, תלוי איך אתה מסתכל על זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היות והשאלה המקורית היתה אם הונדה ספורטיבית (בכלליות) אז מן הסתם התשובה הפשוטה והמתבקשת היא כן וזאת מבלי להיכנס אפילו לסוגיית הסיוויק.

ע"ע - אופנועים

ע"ע - nsx

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ההנחה שלי (שאולי היא מוטעית) שפותח השרשור התכוון לדגם מסויים והוא הסיביק.

הדגם הזה לא קשור לספורטיביות.

NSX זו סופר קאר, לא זכור לי שראיתי אחת כזו מסתובבת בכבישי ארץ הקודש.

הונדה אופנועים ממש לא קשורים בהקשר הזה.

פורסם

אני מציע לך לעשות שיעורי בית על סיווייק טייפ אר ואז לחזור.

הנה לך קצת פרטים על בדגם האהוב אלי

http://www.geocities.com/nofearirc/ek9.html

תשים לך שהיא יותר מהירה מ WRX שהיא מנוע 2.0 טורבו, וסיוויק רק 1.6 והנעה קדמית.

ולפני שאתה מגיב עם המשפת " מה עם הסיבובים" אני כבר אומר לך, תוריד סרטונים של BMI

Omnia mea mecum porto

פורסם

הסיוויק טייפ R והסיוויק המשפחתית לא כל כך קרובות אחת לשניה - הן אפילו לא דומות במראה (להבדיל מגולף GTI למשל).

האם לדעתכם העובדה שקיימות גרסאות חזקות לסיוויק הופך אותה לספורטיבית?

האם הגולף GTI הופכת את הבורה\JETTA עם מנועי 2.0\1.6 לספורטיביות?

האם האלמרה GTI הופכת את האלמרה 1.6 אוטומט שחונה לנו בחניה לרכב ספורטיבי?

אתם סותים לגמרי מהדיון.

מה הS2000 הNSX והאופנועים קשורים בכלל?

ואללה - פורד מייצרים את הGT. זה אומר שפורד פיאסטה זה רכב ספורטיבי?

האיבו הופכת את הלנסר ליסינג לרכב ספורט? (או שאולי זה ההגה מוּמוּ?)

אימפרזה 1.5 דומה איכשהו לSTI מבחינת ביצועים והתנהגות?

בחייכם.

כולה משפחתית 1.6 שבשנת 92 הייתה עם 125 כ"ס. אז הייתה.

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זכור לי שבאחת מהגימקאנות שנערכו בשנה האחרונה, ניצחה הונדה סיוויק. ולמרות שמירוץ שכזה תלוי מאוד בנהג, יש לא מעט נהגים מוכשרים שהפסידו לסיוויק.

א-ב-ל, בין סיוויק סטנדרטית לספורטיביות, אין שמץ של קשר. זה כמו לאמר שסוואנה בנזין זה רכב ספורטיבי.

יכולות שיפור של הסיוויק - לא רלוונטי בכלל. כפי שנאמר, גם ג'אסטי אפשר לשפר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני חושב שכולכם מפגרים.

מה לגביי יונדאי קופה? היא מכונית ספורטיבית? אופל טיגרה? באותה משוואה נכנסת הסיוויק קופה.

עכשיו תחשבו לרגע על שנת 92. מהי מכונית ספורטיבית בימים ההם בארצנו? 205GTI? אונו טורבו? (שדרך אגב לפי ההגדרות שלכם אינה ספורטיבית) ?? מה בדיוק? אני חושב שכל אחד נוקט פה עמדה שאין לה כיסוי ממשי. כי ככה. אני רוצה לראות מה בדיוק ההגדרה לרכב ספורטיבי.

ואם הקסארה דיזל שהייתה לי לקחה סיבובים מהר יותר וטוב יותר נגיד מגולף GTI סטנדרטית אז זה הופך אותה ליותר ספורטיבית.

מה ההגדרות? אחיזה? כוח? מראה?

האם הנעה אחורית, 2 דלתות ומשקל נמוך מאוד עושים רכב לספורטיבי?

haters will hate

פורסם

נסו רגע להיזכר בהיצע המישפחתיות בשנת 91'-סובארו 1.6 עם 74 כ"ס,מיצובישי לאנסר עם 84 כ"ס ואפלאוז עם 91 כ"ס.

כולם בגירסאות מאייד וגיר אוטומטי פשוט בעל 3 הילוכים,וביצועים בהתאם(להוציא את הדייהטסו שהיתה זריזה יותר).

ואז הגיעה הסיוויק שהציעה 116 כ"ס,הזרקת דלק,גיר אוטומטי בעל 4 הילוכים-וביצועים מצויינים,גם בקנה מידה של ימינו.

מדיניות שיווק נכונה ונבונה יצרה לה תדמית ספורטיבית,שניסמכה על ההצלחות של הונדה בגרנד-פרי ועל הטכנולוגייה המיתקדמת,ובמקום להילחם עם המחיר הסיוויק הציעה משהו שונה,ופנתה לקהל שנטש את ב.מ.וו לאחר שמחירן עלה פלאים.

בניגוד לכל היפניות בנות זמנה,הסיוויק היתה מכונית מהנה לנהיגה,בעיקר בזכות יחידת הינע מעולה,ולמרות שיכולות השילדה לא היו גבוהות במיוחד,ובנוסף הציעה אמינות גבוהה ואיכות ייצור מצויינת שגובתה בשירות מצויין של היבואן.

גם הדור השני של הסיוויק(בארץ,בארץ)הציע ביצועים מצויינים וגם הוא היה מהנה למדי לנהיגה,ובנוסף היא היתה מכונית יפה מאד.

מדור לדור הפכה הסיוויק למהנה פחות ופחות,כשהדור שהוצג ב 01' לא הזכיר במאום את קודמיו,והיתה עוד מישפחתית יפנית שיגרתית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...