Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מופז יאריך , כמו שצריך , (לפחות) , לחצי שנה. ולדמגוגים שטוענים "בגיל 18 נותנים לי מטוס/טנק , אבל בגץ אני צריך את סבתא על ידי " ,- ייאמר - כשבכביש יוכלו לפקח עליך במו בב"יסט , תיסע לבד .

פורסם

תגידו האם אני יכול לגשת למשרד הרישוי ולבקש מהם את הרישיון שלי במקום שהוא ישלח אליי הביתה

למה הפקידה שדיברה איתי במשרד הרישוי אמרה שיש בעיה אם השליחות של הרישיון בגלל ביטול החוק הישן ועכשיו אני לא צריך לחכות חודש לסיום המלווה.

פורסם

מהאתר של משרד הרישוי...

ביום 01/11/04 נכנסה לתוקפה הוראת שעה לתקופה של שנתיים, קרי עד ליום 31/10/06 לפיה: "נהג חדש" חייב במלווה שלושה חודשים וכן מי שגילו פחות מ- 21 שנה מוגבל בהסעת נוסעים (2 נוסעים בלבד)

למה עדיין רשום שתיהיה הגבלה של נוסעים?

לפי מה שהבנתי גם החוק הזה התבטל...

:twisted: רק תנסו לעצבן אותי:-x
פורסם

"תוקפה של הוראת שעה הסתיים ולפיכך עד לסיום הליכי החקיקה אשר הוצעו על ידי המשרד, התנאים הנדרשים לגבי "נהג חדש" בשלב זה הינם: חייב בתנאי מלווה חודשיים בלבד ולא חלה עליו הגבלת נוסעים

האמור חל גם על נהגים שהוציאו רשיון לפני 1/11/06"

זו הפיסקה שאתה צריך לקרוא אדיר, לא את זו שקראת, היא מתייחסת מה שהיה עד היום.

כתוב בבירור, אין הגבלת נוסעים, מלווה חודשיים, גם לאלו שהוציאו רשיון לפני הראשון לנובמבר 06.

אני חושב שאפשר לנעול

פורסם

לאחר חיפוש מקיף באינטרנט וכמובן בפורום יש שאלה אחת שלגביה לא קיבלתי תשובה ברורה .

אם וכאשר יחליטו להאריך את החוק בעוד מספר שבועות , האם יש להם את הזכות להפעיל את זה רטרואקטיבית על כל מי שהוציא רשיון אחרי ב1.11.04 ?

או שהם יכולים להפעיל את החוק רק על מי שמוציא רשיון מהיום שהחוק תקף ?

פורסם

בקיצור ולעניין,

תבקש מאותה פקידה חביבה שתפקסס לך בכתב שגם לך - שהוצאת רישיון בתאריך ככה וככה - יש מלווה רק לחודשיים, כלומר עד לתאריך ככה וככה.

במידה וקורה משהו המסמך הזה הוא העד שלך.

ושתציין גם מה לגבי הסעת נוסעים אם כבר.

פורסם
תגידו האם אני יכול לגשת למשרד הרישוי ולבקש מהם את הרישיון שלי במקום שהוא ישלח אליי הביתה

למה הפקידה שדיברה איתי במשרד הרישוי אמרה שיש בעיה אם השליחות של הרישיון בגלל ביטול החוק הישן ועכשיו אני לא צריך לחכות חודש לסיום המלווה.

במחשב המשטרה רשום תאריך הוצאת הרשיון.

אל תדאג, הם קיבלו הוראה ישירה מקצין משטרה ראשי

החוק אומר

כל נהג - מלווה חודשיים. אין הגבלת נוסעים בכלל.

לא משנה מתי הוצאת רשיון.

כל זה עקב פגות התוקף של החוק הקודם ב1.11.

כרגע זה המצב, ואין שינויים.

גם אם יהיו, עד לקבלת אישורם, יעבור המון זמן.

מופז לא יחליט לשנות את זה על דעת עצמו, הוא שונא את הממשלה, והוא גם ממש לא צדיק.

פורסם

אם יחזור החוק של ה2 נוסעים, האם יש להם זכות להפעיל חוק זה גם על נהגים שהוציאו רשיון אחרי ה1.11.04 ?

פורסם

אני לא מבין מה יש כל כך הרבה שאלות.

ממשרד התחבורה נמסר שהחוק לא נאכף כלל וכלל,

(כנ"ל מהמשטרה). למה יותר מדי שאלות?

נמסר מאותו משרד לכתב Ynet מה קורה בכל מיני מקרים עם המלווה וכו', להכול יש תשובות.

למה יש עוד תהיות?

Xbox12341

פורסם

תראו אם יכניסו חוק חדש לתוקף שיהיה נגיד 4 חודשיים מלווה והגבלה נוסעים אז זה שוב יחול

עלי?לפני שאני יקבל תרישיון הקבוע

והאם ביום סיום המלווה לפי התקנות החדשות אני יוכל להגיע למשרד הרישוי ולבקש מהם שינפיקו לי את הרישיון הקבוע שלי?

פורסם

לפי מה שאני הבנתי, יש גם תקנות חדשות של הנפקת רשיונות, עד עכשיו כאשר הסתיים המלווה נשלח הרשיון בדואר, עכשיו צריך לחכות חודשיים מיום סיום המלווה בשביל לקבל את הרשיון, ואי אפשר ללכת להנפיק.

היום הייתי במשרד הרישוי, רציתי לנסות להוציא פלסטיק. אחרי חצי שעה מגיע תורי, הפקידה המבוגרת אומרת לי שיש לי עדיין מלווה, ושקיצור המלווה לא תקף אלי (הוצאתי רשיון באוגוסט). טוב, מה לעשות, נכנסתי לאוטו, התנעתי ונסעתי הבייתה. התקשרתי למשרד הרישוי כי זה פשוט לא הגיוני, והם אמרו לי שמותר לי לנסוע.

כנהוג בישראל, יד אחת לא יודעת מה השניה עושה ולהיפך. העיקר שהשוטרים קיבלו את המידע.

פורסם
אני לא מבין מה יש כל כך הרבה שאלות.

ממשרד התחבורה נמסר שהחוק לא נאכף כלל וכלל,

(כנ"ל מהמשטרה). למה יותר מדי שאלות?

נמסר מאותו משרד לכתב Ynet מה קורה בכל מיני מקרים עם המלווה וכו', להכול יש תשובות.

למה יש עוד תהיות?

תראה לי מקום אחד שיש בו תשובה לשאלתי כי איני רואה, תודה.

הנה השאלה למקרה שלא קראת אותה נכון:

אם יחזור החוק של ה2 נוסעים, האם יש להם זכות להפעיל חוק זה גם על נהגים שהוציאו רשיון אחרי ה1.11.04 ?

• תוכן חדש...