Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע vtec, באתר של משרד הרישוי יש תשובה חדש משמעית (אולי לא ראית). המלווה והגבלת נוסעים ירדו, גם לאנשים שהוציאו רשיון לפני הראשון לנובמבר 2006.

השאלה שהעלית מעניינת, כלומר אם עכשיו יורדת לי הגבלת נוסעים, האם יחזירו אותה.

הלוואי שלא, אבל אני מאמין שכן, כפי שכרגע החוק השתנה לטובה וכולל אותנו, החוק גם ככל הנראה יישתנה לרעה, ויכלול אותנו.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה אבל קראתי את האתר :wink:

וכן זו באמת חידה. אני קיבלתי רשיון בתחילת 2006, ובזמן זה הייתה מגבלת ה2 נוסעים, אז נראה לי שאם חוק זה חוזר, הם יכולים לאכוף אותו עלינו ולא כמו מה שהיה ב1.11.04.

(ב1.11.04 נכנס החוק של 3 חודשים מלווה וחוק של ה2 נוסעים רק לנהגים שהוציאו רשיון אחרי כניסת החוק)

ממש מקווה שהחוק של ה2 נוסעים לא יחזור כי זה היה ממש חוק דבילי לפי דעתי :?

פורסם

אני מקווה שלא יכללו אותנו עכשיו בזה שלא יצא איזה חוק שאומר שמלווה צריך להיות חצי שנה ויכלול גם את מי שקיבל רישיון לפני ה 1.11.06

החוק של שתי אנשים ברכב לא מפריע לי אבל עדיף בלעדיו.

פורסם
תראה לי מקום אחד שיש בו תשובה לשאלתי כי איני רואה, תודה.

הנה השאלה למקרה שלא קראת אותה נכון:

אם יחזור החוק של ה2 נוסעים, האם יש להם זכות להפעיל חוק זה גם על נהגים שהוציאו רשיון אחרי ה1.11.04 ?

אין תשובה כי זה לא עקרוני לעכשיו!

והתשובה:

כן. יש להם זכות.

הם יכולים להכליל את כל הנהגים החדשים בחוק החדש שייצא, או כל הנהגים שמתחת לגיל 21 לדוגמא.

הם יכולים לעשות מה שבא להם.

אם זה נכלל עליך לפני שבועיים, למה שבחוק הקרוב לא יחוקק? אז מה אם לך יש רישיון חצי שנה, ולחבר שלך רק שבוע.?

ו..סבירות גבוהה שגם אתה תיכלל בחוק הקרוב....

Xbox12341

פורסם
אין תשובה כי זה לא עקרוני לעכשיו!

והתשובה:

כן. יש להם זכות.

הם יכולים להכליל את כל הנהגים החדשים בחוק החדש שייצא, או כל הנהגים שמתחת לגיל 21 לדוגמא.

הם יכולים לעשות מה שבא להם.

אם זה נכלל עליך לפני שבועיים, למה שבחוק הקרוב לא יחוקק? אז מה אם לך יש רישיון חצי שנה, ולחבר שלך רק שבוע.?

ו..סבירות גבוהה שגם אתה תיכלל בחוק הקרוב....

האם הם יכולים להוסיף לכולם זמן למלווה? גם לאלו שנגמר המלווה ולאלו שכבר עברו יותר ממחצית זמן המלווה
פורסם
האם הם יכולים להוסיף לכולם זמן למלווה? גם לאלו שנגמר המלווה ולאלו שכבר עברו יותר ממחצית זמן המלווה

בלתי אפשרי.

הם יכולים להכליל את כל הנהגים החדשים, לדוגמא, בהגבלת שני הנוסעים, אבל לעולם לא להחזיר את תקופת הליווי לכולם.

תקופת ליווי תהיה רק למי שהוציא רישיון ברגע הוצאת הרישיון שלו, למשך שלושה חודשים, חודשיים או כל משך זמן שייקבעו...

Xbox12341

פורסם

xbox1234, לפי מה שאני יודע, רישון זה כמו הסכם ולכן אי אפשר להוסיף הגבלה חדשה על אנשים שבכלל לא הייתה להם אותה. כמו שקרה ב1/11/04, הם לא יכלו לתת לכולם מלווה 3 חודשים ואת החוק של ה2 נוסעים ולכן זה היה רק כלפי נהגים שרשיונם הודפס ב1/11 או אחרי.

פורסם
xbox1234, לפי מה שאני יודע, רישון זה כמו הסכם ולכן אי אפשר להוסיף הגבלה חדשה על אנשים שבכלל לא הייתה להם אותה. כמו שקרה ב1/11/04, הם לא יכלו לתת לכולם מלווה 3 חודשים ואת החוק של ה2 נוסעים ולכן זה היה רק כלפי נהגים שרשיונם הודפס ב1/11 או אחרי.

ענית לעצמך. במקרה שלך, ההגבלה כבר חלה עליך, הייתה עליך ההגבלה הזאת ולכן הם יכולים להחזיר עליך אותה.

רישיון זה לא הסכם. לא זכור לי שיש בו סעיפים מפורטים ומתחתיהם חתימות של המסיכימים.

כל חוק שמחוקקים, חל על כל מי שעונה על "על מי חל החוק".

Xbox12341

פורסם
בלתי אפשרי.

הם יכולים להכליל את כל הנהגים החדשים, לדוגמא, בהגבלת שני הנוסעים, אבל לעולם לא להחזיר את תקופת הליווי לכולם.

תקופת ליווי תהיה רק למי שהוציא רישיון ברגע הוצאת הרישיון שלו, למשך שלושה חודשים, חודשיים או כל משך זמן שייקבעו...

מצטער על ההקפצה הקטנה לא היתי פה להגיב אז תראה אם עבר לי חודשיים מהמלווה אז אני יכול לנסוע בלי מלווה?

נגיד מחר אמור היה אמור להיות לי עוד חודש למלווה (3חודשיים) אבל בגלל שהחוק הישן התבטל אני יכול ממחר לנסוע בלי מלווה כי עברתי את החודשיים?

פורסם

גיל, כל מה שהיית צריך לעשות זה לראות את הקישור לYNET שפורסם פה - שפ התשובה לשאלתך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
גיל, כל מה שהיית צריך לעשות זה לראות את הקישור לYNET שפורסם פה - שפ התשובה לשאלתך.
מצטער לא ראיתי את הקישור, נגמר החודשיים אצלי זאות אומרת שאני מחר יכול לנהוג בלי מלווה.
פורסם
מצטער לא ראיתי את הקישור, נגמר החודשיים אצלי זאות אומרת שאני מחר יכול לנהוג בלי מלווה.
לא! אם ברשיון שלך רשום שיש לך מלווה ל3 חודשים אתה צריך ללכת למשרד הרישוי ולחליף את הנייר באחד חדש שלא יהיה רשום שיש לך מלווה אחרת זה נחשב שאתה נוהג בלי מלווה.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אם תראה טוב בכתבה של YNET אז תראה שלא צריך וזה נחשב לטעות והמשטרה לא עושה כלום.

דיברתי גם עם משהי ממשרד התחבורה והיא אמרה שאין עם זה שום בעיה שרשום ל3 חודש ואם אני ממש רוצה בשביל הביטחון שלי אז אני יכול להוציא אישור כזה במשרד התחבורה.

פורסם
לא! אם ברשיון שלך רשום שיש לך מלווה ל3 חודשים אתה צריך ללכת למשרד הרישוי ולחליף את הנייר באחד חדש שלא יהיה רשום שיש לך מלווה אחרת זה נחשב שאתה נוהג בלי מלווה.

אביב.

זה לא נכון.

כתוב מתי הונפק הרישיון הזמני וכתוב שהוא ל3 חודשיים אבל החוקים החדשים אומרים שלחודשיים

ומחר יעברו החודשיים ככה שאני יכול לנוסע בלי מלווה,ב ynet מוסבר הכול

וגם אני התקשרתי למשרד הרישוי ובררתי

פורסם
זה לא נכון.

כתוב מתי הונפק הרישיון הזמני וכתוב שהוא ל3 חודשיים אבל החוקים החדשים אומרים שלחודשיים

ומחר יעברו החודשיים ככה שאני יכול לנוסע בלי מלווה,ב ynet מוסבר הכול

וגם אני התקשרתי למשרד הרישוי ובררתי

ומביחנת הביטוח גם בדקת?

ואם לא תחליף את הרשיון ובמידה שזה יקרה ויחזור המלווה ל3חודשים תצטרך לנסוע עוד חודש עם מלווה בגלל שלא שינית את הרשיון אבל תעשה מה שבראש שלך..כל אחד וההחלטות שלו.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...