Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומביחנת הביטוח גם בדקת?

ואם לא תחליף את הרשיון ובמידה שזה יקרה ויחזור המלווה ל3חודשים תצטרך לנסוע עוד חודש עם מלווה בגלל שלא שינית את הרשיון אבל תעשה מה שבראש שלך..כל אחד וההחלטות שלו.

אביב.

הם יכולים לעשות דבר כזה להוסיף עוד חודש?! לפי מה שאמרו פה הם לא יכולים,אני ביום שלישי יסע למשרד הרישוי לבקש מהם להנפיק לי את הרישיון הקבוע.

מה אני צריך לבדוק מבחינת הביטוח.?

יש לי ביטוח נהג צעיר יש ביטוח מקיף מה עוד אני צריך?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הם יכולים לעשות דבר כזה להוסיף עוד חודש?! לפי מה שאמרו פה הם לא יכולים,אני ביום שלישי יסע למשרד הרישוי לבקש מהם להנפיק לי את הרישיון הקבוע.

מה אני צריך לבדוק מבחינת הביטוח.?

יש לי ביטוח נהג צעיר יש ביטוח מקיף מה עוד אני צריך?

לא להוסיף לך עוד חודש,נכון ברשיון הזמני רשום לך שיש לך מלווה של 3 חודשים עכשיו אתה רוצה לנסוע ממחר כבר בלי מלווה אבל למקרה שהחוק של המלווה חוזר וההגבלה אז אם לא תשנה את הרשיון תצטרך לנסוע עם מלווה חודש נוסף,בקשר לביטוח נהג צעיר+חדש וצד שלישי (וחובה כמובן) מקיף אם עשו לך סבבה אז אין לך צורך בד שלישי.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
לא להוסיף לך עוד חודש,נכון ברשיון הזמני רשום לך שיש לך מלווה של 3 חודשים עכשיו אתה רוצה לנסוע ממחר כבר בלי מלווה אבל למקרה שהחוק של המלווה חוזר וההגבלה אז אם לא תשנה את הרשיון תצטרך לנסוע עם מלווה חודש נוסף,בקשר לביטוח נהג צעיר+חדש וצד שלישי (וחובה כמובן) מקיף אם עשו לך סבבה אז אין לך צורך בד שלישי.

אביב.

לא נראה לי שאני יצטרך לנסוע עוד חודש אם מלווה,בכול מקרה יום שלישי משרד הרישוי פתוח משעה3 בצהרים אני יכנס ויבקש שינפיקו לי את הרישיון הקבוע.

בכול מקרה אני לא חושב שאם יכנס החוק מחדש של המלווה 3 חודשים אז הוא יהיה כולל את אלו שקיבלו רישיון לפני ה1.11 את זה עוד נראה.

• תוכן חדש...