Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1 2006 - ברוך שפטרנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת כתבה שלא אומרת כלום.

היתה עונת גראנד פרי מהמשובחות שאני זוכר ב-25 שנה האחרונות.

מתי ראינו פינאלה כזה צמוד בין שני נהגים מקבוצות שונות?

מתי היו כ"כ הרבה עקיפות במירוצים?

היו עונות שהעקיפות של שומאכר בברזיל יכלו למלא את כל המכסה השנתית.

כן, אז נכון שומאכר לפעמים לא משחק הכי נקי, זה נכון, אבל כך גם עשה סנה, רק שהוא מת ממזמן וכולם זוכרים כמה שהוא היה גדול.

אף אחד בהיסטוריה לדעתי לא שילב יכולת טכנית כה גבוהה, עם הרצון לנצח בכל מצב.

אף אחד לפניו לא הצליח לקחת את פרארי, שבקושי סיימו מירוצים, ולהביאם לכזה רצף של ניצחונות.

וכן, היו שמות גדולים, כמו פרוסט ומנסל, אבל יוק, נאדה, שום אליפות.

אני כבר מתחיל להתגעגע לעקום הסנטר.

פורסם

רוני שלום

אנחנו , ובכוונה אני אומר אנחנו כי אני מייצג פה מספר אנשים מאד רוצים שתמשיך לכתוב בפורום הזה כי יש לך מה להוסיף .

אבל וזה אבל גדול ואפילו ענקי

אם הכוונה שלך היא להמשיך ולפרסם את הפורום שלך אז אנחנו מוותרים כי זה ממש לא נותן לנו כלום .

מי שרוצה יכנס ממילא לשם ומי שלא זו זכותו .

אז בבקשה ממך...

בתודה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
רוני שלום

אנחנו , ובכוונה אני אומר אנחנו כי אני מייצג פה מספר אנשים מאד רוצים שתמשיך לכתוב בפורום הזה כי יש לך מה להוסיף .

אבל וזה אבל גדול ואפילו ענקי

אם הכוונה שלך היא להמשיך ולפרסם את הפורום שלך אז אנחנו מוותרים כי זה ממש לא נותן לנו כלום .

מי שרוצה יכנס ממילא לשם ומי שלא זו זכותו .

אז בבקשה ממך...

בתודה

דובי

דובי רעי וחברי !!

חולק עליך :

א. אין למר אהרונוביץ מה להוסיף לנו כלל !! , נגמרו הימים של "הגורו" , עכשיו יש אינטרנט ואוטוסטרדת המידע שייכת לכלל, מקווה שאתה לא מייצג אותי . אני מאלה שלא רוצים את ארסו ....

ב. מדוע אתה לא כותב לו בפורום שלו ?? , תשובה פשוטה , ההודעה שלך תמחק תוך 10 דקות.

ג. הסיכום שלו לעונה מתאים לילד בן 6 ותו לא !!

ד. יש לו סיבות טובות לפרסם האתר שלו , כנראה שהספונסרים לא מרוצים מכמות הגולשים , סה"כ כמה אפשר לראות את השאלות המטופשות של רוכשי הלסינג.

ה. ניחא שאלות אך תשובות עדת הלקקנים שלו יוצאות מהת..., אופס התכוונתי לעדר שהוא מעצב ....

ו. לעניין המקצועיות, מציע שתקרא את התשובות המלומדות שלו בנושאי רכבי שטח ותבין שאין לו כל מושג בתחום , סתם קשקשנות מקלדת .

ולסיכום, סנה היה גדול , אין ספק . אך שומי לא נופל ממנו, אך לזכות סנה הגדול מעריץ (סטייל הילדות שמעריצות את כוכב נולד) בחסד בזכות ראיון בתחילת הדרך "לגורו" הישראלי ...

רענן

נ.ב - בתקווה שדמי האבטלה נמוכים בגרמניה, אולי יחזור ב-2008 עם מונטי אינשללה ...

פורסם

בהחלט מצטרף לדעתו של דובי, הוא צודק לחלוטין, לאהרונוביץ יש נקודת ראיה שונה, ובהחלט היה מעניין לקרוא את דעותיו על פורמולה ובכלל מעל גבי הפורום הנ"ל.

הניתוח של אהרונוביץ די קולע לדעתי, המחשבים מזמן הרסו כל חלקה טובה בפורמולה, ויחד עם מנגנון מושחת , הפכו את הפורמולה ללא יותר מקרקס נודד..

צריך לרדת לאדמה, לבטל את בקרת האחיזה, ולתת לנהגים את המושכות , ולהציג את היכולת שלהם בנהיגה, ולא את יכולת המהנדסים ועוצמת המחשבים אשר מנטרים את הרכב בכל רגע נתון,ומתקנים את הנהגים..

אני חולק על אילו אשר פוסלים את הכתבה של אהרונוביץ על סמך אישיותו וללא קשר לטיב הנכתב, השינאה משום מה מעוורת את עיניכם, וגורמת לכם לפסול כל דבר שהוא כותב.

ניתוח העונה הוא אכן מראה ששום דבר מדהים לא היה פה, מלבד מחדל של רנו שלא שקדו על הרכב , ונתנו לפארארי להתקרב וכמעט לעקוף, מעבר לזה לא היה שום דבר מעניין בעונה הזו, והיא די משמימה כמו זו שלפניה, ובעצם, במהלך כל 5 השנים האחרונות.

ומילה אחרונה לרענן:

א. למי שמתעניין בענף, הכתבה של רוני הוסיפה נדבך נוסף להבנה על מה שקרה השנה.

ב.התגובה שלך אכן מתאימה לילד בגיל 6.

ג.כנראה שאת סנה לא היכרת, ואתה מושפע מהפסטיבל סביב שומאכר, אין השוואה כלל בין רמות הנהגים הללו, במיוחד על רקע הטכנולוגיה, והפוליטיקה אשר ליקקה לשומאכר ופארארי בתחת ונתנה לו לפחות 3 אליפויות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני חולק על אילו אשר פוסלים את הכתבה של אהרונוביץ על סמך אישיותו וללא קשר לטיב הנכתב, השינאה משום מה מעוורת את עיניכם, וגורמת לכם לפסול כל דבר שהוא כותב.
ואתה נשמע ממש כמו שיא האובייקטיביות :roll:.

ניתוח העונה הוא אכן מראה ששום דבר מדהים לא היה פה, מלבד מחדל של רנו שלא שקדו על הרכב , ונתנו לפארארי להתקרב וכמעט לעקוף, מעבר לזה לא היה שום דבר מעניין בעונה הזו, והיא די משמימה כמו זו שלפניה, ובעצם, במהלך כל 5 השנים האחרונות.
אני ואתה כנראה לא ראינו את אותה העונה של הפורמולה 1, עונת 2006 שאני ראיתי הייתה מצויינת.

מוטי

פורסם

קרא מה יאשה כתב

כתבה משעממת .

אבל הצלחת לתת אחלה פרסום לנטקאר !

:mm_yeah:

על זה שמר אהרונוביץ יודע לכתוב,אין ויכוח (גם אם הכתבה הזו חלשה מהסטנדרט,לדעתי). אבל רוני מפרסם הודעות ב-CF רק כשזה תואם לגמרי את האינטרס האישי שלו - קרי , הפנייה לכתבה חדשה באתר שלו , או עוד לופ אינסופי במאבק שלו נגד "אוטו" (או,אם אתה מסכים לחלוטין איתו, על מלחמתו לשימור האתיקה העיתונאית בארץ הקודש). מכיוון שכל עיסוקו כאן ב-CF הוא פרסום ותשבחות עצמיות, אני לא רואה מה הרבותא הגדולה בהודעות שלו. מי שמעניין אותו, יקרא בנט קאר.

CF, בניגוד לרוב האנשים כאן, משמש עבורו רק כמקפצת רייטינג ותו לא.

פורסם

מצטער מוטי, להביא ציטוט שלי, ולהוסיף משפט סתום בסוף, מלבד אפקט של חכמולוגיות יתר, אין בו דבר.

אני מניח שיש לך על מה להסתמך כאשר אתה קובע שאינני אוביקטיבי.. , או שזה רק נראה לך ??:roll:

וכן, כנראה שלא ראינו את אותה עונה, או שהציפיות שלנו מהפורמולה שונות לחלוטין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני קראתי את הכתבה. קראתי אותה מתוך סקרנות אחרי כל מה שקראתי בפורום היום והאמת, לא מצאתי פה משהו מרגש.

בחירת הנהג הטוב ביותר לפי כמה פעמים הוא הפסיד לחבר לקבוצה זה דמגוגיה בגרוש נוסח חיים הכט. הרי כל נהג הוא בעל יכולות משלו, ניתן להשוות נהג שמצנח בן זוג ברמה ביינונית מול נהג שמתחרה מול בן זוג ברמה נהדרת?

הרי לפי דרוג זה אם נגיד והיו לנו 4 קבוצות. בראשונה היו שני הנהגים הטובים ביותר, בשניה היה את מקום 3+4, בשלשית את מקום 5+7 וברביעית את מקומות 6+8. אז לפי הדרוג שלך סביר להניח שהיינו מקבלים בסוף העונה שהנהגים הטובים ביותר הם בעצם 5+6 . סטטיסטיקה להמונים או דמגוגיה בגרוש ?

גם בשאר הדברים מדובר על ניתוח חובבני למדי. אם אני הייתי מנסה לנתח פול פוזישן הייתי לוקח לא רק מקום ראשון אלא מקום כללי. סביר להניח שנהג שלוקח 40% פול, 20% מקום רביעי ו 40% מקום עשירי לא בטוח יהיה טוב יותר מנהג שלוקח 27% פול, 33% מקום שני, 20% מקום שלישי ו 20% מקום רביעי ...

בקשר לאליפות. אני לא יודע מאיפה אתה מסתכל אבל נראה לי ששני מרוצים לפני הסוף. שיוויון בנקודות ויתרון של ניצחון לשומאכר, אף אחד לא ראה את העניין כסגור.

בקשר לשאר הדברים אני לא נכנס לדיון, זו דעה אישית של כל אדם ואדם רק דבר אחד הייתי מוסיף:

היה ראוי לרוני לא לתת ליושבי הפורום את ההרגשה שאנחנו פה, בפורום קרספורום, ממתינים לפרסומת שלו ולשאלות שלו רק שהוא צריך אותנו. אנחנו יותר שמחים לעזור ולפרגן כאשר מישהו מראה שהוא נמצא פה גם להעניק לשאר יושבי הפורום מהידע שלו בהנחה שקיים.

יש בפורום עיתונאי רכב רבים שנמצאים פה לעזור לאחרים, לחלוק מידע ולתרום לא רק לעצמם אלא גם לתושבי הפורום.

בינתיים רוב ההודעות שלך נועדו לפירסום של נטקאר, לליכלוך ובמקרה אחד לשאלה שעניינה אותך ואפילו לא טרחת לומר תודה לעונים ...

אם קצת תתן מעצמך ברוח טובה אני בטוח שגם תקבל יותר מאנשי הפורום

בברכת יום טוב

ניב

עריכה:

התחלתי לכתוב לפני שמוטי העלה את התגובה שלו, אז אני מצטער על החזרה על חלק מהדברים.

ומר CX25GTI - די נראה שאתה מאוד בעד רוני, לא נראה כמו אובייקטיביות נטו...

פורסם

אני ידוע בהיותי חכמולוג יתר.

המשך הדיון בנושא זה בה"פ, אם אתה מתעקש.

לגבי העונה - הייתה דרמה, היו עקיפות מעניינות, היו תהפוכות במירוץ לאליפות והיה אקשן.

קיבלנו מאבק ענק על האליפות שהיה נמשך עד למירוץ האחרון אם המנוע של שומאכר לא היה נאסף של אבותיו בסוזוקה.

אם אתה באמת רוצה לדעת מה היה הופך את ליגת הפורמולה 1 למעניינת יותר לדעתי אז אני הייתי מחליף את בלמי הקרבון-קרבון לבלמים מתרכובת מתכתית, ככה מרחקי הבלימה ייתארכו ויהיו הרבה יותר עקיפות תחת בלימה כמו גם דרמה כתוצאה מהתחממות יתר של הבלמים.

מוטי

• תוכן חדש...