Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

porsche 924 1979

ארנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, יניב , יש לי היינס אבל לי זה לא אומר הרבה אני פשוט לא מבין מכונאות או חשמל או מנוע או...

מה שכן נראה לי שאסף הוסיף כמה ק"ג לאוטו, אני זוכר 1067 קילו, אבל אולי אני טועה!

הנתונים (משקל, ביצועים) של אודי 100LS מודל 77'-79', כך שנתוני ה924 צריכים להיות טובים משמעותית.
  • תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל פעם אני נדהם מחדש מכמות הידע שיש בפורום הזה. חבר'ה, אתם פשוט תותחים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
כל פעם אני נדהם מחדש מכמות הידע שיש בפורום הזה. חבר'ה, אתם פשוט תותחים.

טל

טל זה הזמן לעבור מדו"ג חדש ל Z1000 ישן וטוב, אגב מס' תמונות עתיקות שלך מהפגנת האופנועים הראשונה בי-ם נמצאות ברשותי, תן אישור ויעלו מעל דפי הפורום-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שירשור מהנה ומפרה ,כל הכבוד

בעבר הרחוק התעסקתי ברכב הנל משנת ייצור 1983 גיר ידני ,אכן מדובר במנוע אודי ,הזרקה בוש k jetronic ,לגבי תיבת ההילוכים אם אני זוכר נכון היא היתה ממוקמת על גבי הסרן האחורי ,כאשר ישנו גל הינע בין המנוע לתיבת ההילוכים,הנסיעה הפתיעה גם אותי (לרעה) תקלות לא היו הרבה, היה מדובר ברכב חדש ,אבל ריח כסאות העור ופנים הרכב שהזכיר ולו במעט את המכונה האמיתית גרם לך לשכוח מכל החסרונות ,יש משהו מיוחד ברכב

יגאל

פורסם

על-פי רקע התמונה שקובי העלה (דלתות המוסך הירוקות) זהו אתר אנגלי שמציע אופנועי אספנות למכירה , במצב מדהים.

ראיתי שם כלי בן 32 עם 850 מייל (!) מפתחות מקוריים +רזרביים במארז מקור וכמובן ספר רכב, והכלי עצמו פשוט ח-ד-ש.

טל-אנחנו נסכים גם ל Z1R ואפילו ל CBX.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

תודה על ההצעה לגבי הקרבורטורים, אבל אם אני כבר אחליף אז אחליף לגדול יותר.

שוב, אני לא מבין גדול אבל שלי נראים לי במצב טוב ,רק שהכיוון כנראה לא משהו. בכל אופן, שוב תודה!

פורסם
תודה על ההצעה לגבי הקרבורטורים, אבל אם אני כבר אחליף אז אחליף לגדול יותר.

שוב, אני לא מבין גדול אבל שלי נראים לי במצב טוב ,רק שהכיוון כנראה לא משהו. בכל אופן, שוב תודה!

ארנו,

בתור פרפקציוניסט, אני מציע לך לזרוק את הקרבורטורים לים ולהחזיר עטרה ליושנה, כלומר הזרקה למנועה.

מערכת K-JETRONIC כפי שהייתה ברכבך במקור ניתן עדיין להשיג ולהתקין, והיא נותנת תוצאות עדיפות מבחינת ביצועים המותאמים לאופיו של המנוע, מבחינת צריכת דלק ומבחינת אמינות לאורך זמן (אי אפשר להשוות אמינות של הזרקה לאמינות של קרבורטור הזקוק לניקויים וכיוונים מתמידים).

אלכס.

פורסם

שלי בכל זאת במצב יותר טוב, אל תשכח שבכל זאת די עבדתי על האוטו בשנה וחצי הראשונות שהוא היה אצלי! אני אנסה לצלם אותה קצת להתרשמותכם!

פורסם

לפני שכולנו נעמדים בתור למ*וץ לבוש ולמערכות ההזרקה שלהם, תרשו לי לציין שה K-JET הייתה מערכת מחורבנת בכל קנה מידה!

כבר כחדשה היא הייתה מלאה בבעיות כרימון , כשהידועה מבינהן הייתה בעיה בהתנעות חמות.

יש אפשרות להחליף את המערכת למערכת שהייתה בשלב מאוחר יותר בגולף G60 (דיגיפנט).

זה די פשוט כשאתה מסב את ה K-JET לדיגיפנט אחד לאחד על הרכב,אבל במצב שלך ארנו, זה נראה לי טרוף מוחלט.

מי יודע אם החיישנים עדיין בכלל קיימים, אם כן, אם הם תקינים ואיפה בכלל הם ממוקמים?

ואם לא קיימים, לך תתחיל לחפש את המקטים של החיישנים ולחפש לרכוש כל אחד בממון רב.

בקיצור, אני לא יודע עד כמה המקוריות חשובה לך (לי היא מאוד חשובה ברכבים שאני משפץ) אבל אם לא, שקול להתקין איזה מנוע 2 ליטר מודרני מבית VAG (שקט בקהל, נא לא לצעוק "מנוע של GTI 2 ליטר 200 כ"ס" ), אני הייתי אפילו שוקל איזה מנוע 2 ליטר 16V (נקרא ABF) עם 150 כ"ס חביבים.

הבעיה היא שעם המנוע הזה אתה מקבל במתנה איזה הזרקת דלק מחורבנת של בוש, קוראים לה K-JET :-P .

אם מקוריות חשובה לך, מנוע כבר יש, תביא מחו"ל מערכת הזרקה דיגיפנט משומשת עם כל החיישנים (מרכב מושבת) ויאללה באלאגן!

כפי שכבר שאלתי, מה מצב הצמיגים? בולמים? קפיצים? בלמים?

עריכה, אני ממש מבקש שתעזרו לי להזכר, אני זוכר בפרוש שדובר כאן פעם על 924 בפירוקיה שאמרו שאין לה תקנה כי יש לה פגיעת שילדה ואין לה רשיונות, זה מזכיר משהוא למישהוא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...