Jump to content

ארנו

  • הודעות

    79
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ארנו

  1. גל, נראה לי שחיכית שאני אמכור את הפורשה... אני מסיים לבנות את הבית, קונה חדש ואז בא!!! לא תצליח להפטר ממני! בכל מקרה, נשמע אחלה מיזם ואני מאחל לך הצלחה מכל הלב... בברכה, ארנו.
  2. למיטב הבנתי הלוח באמת מגיע עם אפס ק"מ, כאשר הם מציינים את נושא ההחלפה במחשב ע"מ שלא תיווצר עברה לכאורה של הפחתת הקילומטראז'.
  3. לדעתי אלונסו סיכם היטב: " מי שיש לו הכי הרבה נקודות בתום המירוץ האחרון, זוכה באליפות!" נכון שיש לגיטימציה למקלארן להגיש ערעור על החלטת ה-F.I.A , אבל העונה, עדיף שיבלעו את הצפרדע לאור כל מה שכבר נאמר. אהבתי את ההקבלה להתאחדות לכדורגל ולכן אוכל לחזק ולומר שאם הגיעו למסקנה שאין מספיק נתונים...אז אין מספיק נתונים! אגב לקזז ולא לכזז.
  4. לאחר ששמעתי לעצות המומחים, קיבלתי תשובה טלפונית למכתבי,שהמוסך "מוכן לעזור לי במלחמה מול היבואן, למרות שעד היום לא היתי לקוח ישיר שלו, הם מעריכים כי יוכלו להשיג השתתפות של כ-50%,זאת לאחר מלחמה כי בכל זאת נגמרה האחריות". שאלתי אם כן הינה, האם הצעה זו הוגנת או שמא יש פה מין "סתימת פיות"? יש לציין שהוסבר לי כי לאחר התיקון, אני אצטרך לחתום על מסמך שאני שבע רצון! נשמע לי הוגן ,אם כי תמוה שזה בעצם תנאי, מה גם שלא נתקלתי בבקשה כזו ב-17 שנים שיש בבעלותי רכבים,האם מישהו מכיר סוג זה כזה של בקשה? בתודה מראש, ארנו.
  5. בני שלום, אני אשמח לעזור, צור קשר בה"פ. בברכה,ארנו.
  6. אני מכיר את כפתור החיפוש ואכן עברתי דרכו! שאלתי איננה מבחינת הביצועים ו/או המכניקה אלא פילוסופית יותר, רכב שני במשפחה בת 6 נפשות כאשר האבא אוהב וחובב מכוניות/נהיגה! אני אחדד אם כן כי כנראה לא הובנתי נכון: האם לאיש משפחה(עם כל הנלווה...בית, חוגים לילדים,אוכל לכלב...) ההבדלים בין ה-STI לבין ה-WRX, שווים את ההפרש בכסף או שמא, ה-WRX הגיונית יותר?
  7. האם ההפרשים בין שתי המכוניות שווים להפרש במחיר או שמא, בעל משפחה שאוהב נהיגה ומכוניות, יהנה מ-WRX "פשוטה"? מה גם שלפי מיטב הבנתי, STI קיימת רק בתצורת הסדאן, הדרמטית מדי לרכב משפחתי שני. דעת מומחים בלבד.( עדיפות למעל גיל 30, מעל לילד אחד וכלב, ועם כרס)
  8. ניב שלום, אני מברך על הודעה מסודרת עם רוח ממסדית. שאלה אישית ( יתכן ותעניין אחרים): גיל: 34 משקל:100+ גובה:193 ס"מ מגורים:צפון רחוק כמובן תפרן וכו'... יש עתיד בעיניך? אם כן אשמח לשמוע!
  9. דבר נוסף בקשר לעתיד, משיטוט קצר ברשת הגעתי לאתר בנושא קארטיג שבו השרשור הנ"ל גם מופיע. לא ידוע לי מי הנפשות הפועלות, גילם ותפקידם,אבל,כל עוד אנשים יכנו אחרים, אני מצטט "פודל של...", "סמרטוט" וכד', בעלי מסלולים יריבו עם הורי מתחרים, מתחרים יקללו שופטים וכו'...אז אין עתיד. שוב, עלינו להתייחס לספורט כאל ספורט ואחד לשני בכבוד. אני אגזים ואולי תכעסו עליי אבל עם דיסטנס מסויים בין בעלי התפקידים השונים, אז יהיה עתיד. תחשבו על זה ככה: יותם הלפרין נפצע באימון בהיכל נוקיה, אביו ממהר לתבוע את שמעון מזרחי שמצידו מפטר את עודד קטש. האחרון לא נשאר חייב ותובע את כולם כולל את חברת נוקיה...כל זאת בריש גלי באתר "הכדורסל-שלי" דוט קום. הזוי? תחשבו עוד פעם!
  10. ברק, אני מסכים איתך שבסופו של דבר הכל עניין עסקי כלכלי. כאן מדובר אבל על ספורט! בספורט יש אגודות, מכבי מול הפועל לצורך העניין. גם שם זה עסקי כלכלי. אבל יש גג אחד עם הרבה סניפים. רעיון אולי מטומטם, מקימים שני גופים עסקיים כלכליים חדשים, צפון/דרום, לא יודע נחשוב על משהו...,מנהלת אחת,כולם מתחלקים תחת הגגות האלה וביחד דוחפים קדימה, אתה יודע מה, אני לא בטוח שזה לא משתלם יותר לכל העסקנים כולל אנשי העסקים שבתמונה שרוצים (ובצדק) להרוויח. לספורט, זה בטוח ישתלם. אגב, הבעיה שרובנו לא מסתכלים על זה כספורט. חלק כפאן וחלק כעסק. כשנהיה ספורט בעיני עצמנו...
  11. אתי בעיון את דברי "זקני השבט" ואני חייב לומר שההרגשה היא שבעיות העבר, כפי שירון הגדיר, (אגב, אין לי מושג מהם) משפיעים היום וזאת בשל "פוליטיקה". הדבר עצוב כי למרות הדברים שאיציק אומר ואני מסכים בהחלט עם הניתוח שלו, אם יקום גוף אחד שיאגד תחתיו את כל ענף הקארטינג, עם שת"פ של מסלולים קיימים (4 פעימות), פיתוח של מסלולים חדשים (2 פעימות), יבואני ציוד, יבואני כלים, נהגים... אין לי ספק שהספורט יתרומם! הבעיה כנראה שהיות ואני לא מכיר את הדינמיקה הפנימית היא שאני כנראה תמים!!!
  12. ירון, אני חדש, לא מכיר את העבר ובכל זאת אנחנו חושבים אותו הדבר... אולי גם זה סימן אופטימי לעתיד ורוד יותר? אגב, אני לא חושב ש-AA123 סוטה מהעניין כי לכשיהיה לי קארט 2 פעימות, אני מאמין שארצה להתאמן,להנות ולהתחרות כמה שיותר מחד, מבלי לגמור את התקציב מהר מדי מאידך. הפתרון אם כך הוא לדעתי התארגנות של חבר'ה על מסלולים ארעיים. אגב, הדבר חוקי?
  13. מאחר ותפש אותי חיידק הספורט המוטורי בגיל מאוחר, הבנתי שאין לי לאן להתקדם אלא ( משהו בדומה לדובי) להנות! הבעיה שלי היא משקל, לא שאני שמן, אבל 100+ ק"ג הופכים אותי ללא כ"כ תחרותי ב-4 פעימות( בלשון המעטה). עכשיו, היות וספורט מוטורי הוא כנראה הספורט היקר בעולם וקארטינג הוא כרטיס הכניסה, החלטתי להיות ריאלי ולהשקיע בקארטינג. השבת, העמסתי את ארבעת ילדיי ( כן,כן-4...), את האישה ונסעתי לחיפה. מאד, אבל מאד נהניתי. אגב, היות ויש לי רשיון גבו ממני רק 35 ש"ח! החלטתי לחזור לשם לבד, להתחיל להתאמן ולהשתתף בליגה המקומית שהבנתי שהיא די פוריה. אני מתעלם מהמשקל והמטרה (חוץ מלהנות) היא לא לסיים אחרון בכל מרוץ, לכשנגיע לשלב המרוצים. אם אצליח, אני מבטיח לי ולכם,אני אתקדם ל-2 פעימות. בנוסף ברצוני לומר כי אני מסכים עם כל מילה של ברק, אם היו מסלולים היו יותר מתחרים! קביעתו גם לגבי העלויות והתיחסות ספורטאי לתחומו נכונה בהחלט. אבל להתבכיין תמיד יותר קל ובטח יותר זול, לא?
  14. אני חושב ששם המשחק כאן הוא גיל. אני אסביר... לדעתי הקהל הפוטנציאלי מתחלק לשתיים. 1) ילדים לפני גיל רשיון...ללא תמיכת ההורים, לא יכולים יותר מדי. 2) חבר'ה מבוגרים יותר" שאיחרו את הרכבת" והבינו שהחלום כבר לא ריאלי. במקרה זה ללא תמיכת האישה...
  15. אחת ולתמיד, האם יש שיפורים שהם חוקיים? אם כן, אלו? השאלה מתייחסת גם להתנהגות וגם לביצועים. אם מישהו יכול להכין מן רשימת מכולת מה כן, מה לא ומה אולי, אודה לו מאד!
  16. אני חוזר מהמוסך המרכזי, אחרי בעיות התנעה (כפתור START/STOP) סטרטר מסתובב, אבל האוטו לא מניע אלא אם כן, אני מוסיף גז. מי שמכיר את האוטו יודע שאי אפשר להניע בלי רגל על הגז... מצריך גמישות בקרסול!!! הבעיה שבמוסך לא עלו על שום בעיה. מה עושים? זאת ועוד, בימים האחרונים השעון התאפס לאחר כל דימום מנוע. מאתמול פשוט אין לוח שעונים... כלום, חושך! נאמר לי במוסך, באופן מאד מפתיע וללא הסבר, כי הלוח שרוף. לטענתם, אני הראשון שזה קורה לו והם לא כ"כ יודעים איך לאכול את זה. הבעיה היא שהחלק עולה...6300 ש"ח לפני מע"מ, אה, כמובן שהאחריות נגמרה...חודש שעבר!
  17. אז ככה, מחד, היתה לי סניק 2002, עם בעיה דומה (גיר רגיל), 2 דקות במוסך, החליפו לי כוהיל ( 2 מתוך ה-4) והאוטו היה כמו חדש, מאידך, היתה לי פורשה 924 שנת 79', שהשטיח נקרע, התגלגל ונתפש סביב הדוושה, כל זאת תוך כדי נסיעה. נשמע מטומטם אבל אמיתי לגמרי! לגבי הגרר, יש ספק אין ספק!!! עצם העובדה שאתה שואל סימן שאתה לא בטוח לגבי הנסיעה...כשלא בטוחים, לא נוסעים. זו דעתי!
  18. ארנו

    Aston Martin DB9 בישראל?

    חבר'ה, הבחור אמר בפירוש כי לא ראה את לוחית הרישוי! הניחוש שלי... תייר עשיר! אגב, זו ממש לא בעיה!!!
  19. IRON HORSE, הוא לא חייב אבל אם הוא חוטף על זה דו"ח הוא חייב לבכות כמה המדינה דפוקה!!!
  20. מסור לחברך ממני שהוא חמור!!! למה? למה לנהוג בלי ביטוח, למה?
  21. אני לא מבין מה הויכוח! כן, מה לעשות, חוק זה חוק ...ולא אני לא צדיק! אם אני מספיק גבר לעבור על חוק מסוים, חובתי להיות מספיק גבר לקבל את העונש באם אתפס! (העבירה לא רלוונטית, וינקר או...רצח, לצורך העניין). עכשיו, יש בעיה לרוכבי האופניים בארצנו הלא מפותחת, זאת עובדה. לא אנחנו צריכים (כל אחד בדרכו) למצוא פתרונות הד הוק. יש מחוקק, הוא אמור להחליט על הפתרון (כמובן שיש צורך בלובי חזק שידחף בכנסת וכו' וכו'), המשטרה תאכוף את אותו חוק חדש. בינתיים, סע בימני, לשמאלי צא לעקיפה, סיימת לעקוף? חזור לימני! ולא, אני לא צדיק, ככה נוהגים! הרוכב אופניים? שידאג לעצמו!!! לנסוע בשמאלי בטענה שאני דואג לאחיי הרוכבים, זאת היתיפיפות! ארנו.
  22. אני נסעתי עם פורשה 924 79', במשך שלוש שנים, באיזור כפר ורדים, כרמיאל, מעלות ומה שביניהם, כולל תקופה של נסיעות לת"א וחזרה...מחזק את המלצתו של אבי כי אם לא היה לי מנוי לגרר לפחות פעמיים הייתי נשאר זרוק אי-שם, הבעיה היא בימים חמים במיוחד בעליות קשות. יחד עם זאת פעמיים בשלוש שנים, ועוד בימים חמים מעל הממוצע...זה לא נורא! ארנו.
  23. המילטון! לא בגלל שיזכה ברוב המירוצים אלא בגלל שהוא כבר הוכיח כי מספיק להיות על הפודיום. לאור מה שראינו עד כה, אין ספק שהוא קר רוח ולא נותן לדברים מסביב להשפיע עליו (שלא כמו שלושת מתחריו!). זו דעתי.
  24. קוים מקבילים לא נפגשים!!! בגדול נראה לי שהויכוח מיותר כי אתם לא משדרים על אותו גל! אין ספק שהנהג הפוגע אשם, אין גם ספק שנהגים מבוגרים צריכים לעבור בדיקות כשירות, אין גם ספק שיש הרבה נהגים מסוכנים על הכביש, אין ספק שבמדינת ישראל אין כבוד לאחר בכלל ובטח לא לרכושו... אבל וזה אבל גדול, לא יוצאים בעצבים מהאוטו. ספור עד עשר, אם אתה מסוגל לצאת זה סימן טוב, עכשיו יהיה עצוב שאתה תפגע גם פיזית. האמור מתיחס לאדם הנורמטיבי ולא לכל מיני אנשים אלימים, שמסוגלים גם לירות בך (עיין ערך חוסר כבוד לאחר). בקיצור כולם צודקים... לא צריך להתווכח אלא לנסות להיות חכמים. נ.ב. אין קשר למחיר הרכוש, 100 ש"ח או 350K, העניין הוא הגישה!!!
  25. אני אחלק את התשובה שלי לשתי חלקים ובכל מקרה, זו דעתי האישית! ע"מ להתפרנס מספורט מוטורי, א' צריך להיות כבן 19, כאשר יש לו ניסיון במירוצים של מעל עשור. כן, א' התחיל מקסימום בגיל 10, עבר הרבה שלבים בחיים... קארט 4 פעימות, זכה באיזה אליפות או שתיים, התקדם ל-2 פעימות, אליפות או שתיים, עבר לפורמולה רנו או משהו בסגנון...אליפות או שתיים, אם א' היה גם מיוחצן, שמו לב אליו ולהתקדמות שלו ואז עם קצת מזל, סביב גיל 17 הוא נהיה נהג מבחן באחת הקבוצות ואם שם הוא היה בולט... בגיל 19 הוא יתחיל להתפרנס ויגשים את החלום. אפשרות שניה היא שא' כבר ילד גדול ולמרות שיש לו המון כשרון, א' צריך להבין שלהתפרנס מספורט מוטורי זה כבר בלתי אפשרי ולכן הגשמת החלום היא רק ע"י השקעת כסף מאד גדולה, אגב גם זמן! א' יכול להתחיל בקורסים בארץ (לאחר בחירת הכיוון), להתקדם לקורסים בחו"ל, ואולי להשתתף באיזה ליגה מקומית תמורת כ-100K ש"ח לעונה (אולי אף קצת יותר!). אני בגילי השלמתי עם העובדה שהתחלתי מאוחר מאד, מאד-מאד, לכן השקעתי ביכולות הנהיגה שלי (גם גיליתי שאני לא כזה כשרוני), ואני נהנה מהמעט שאני עושה. איך אומרים בצרפתית... C'EST LA VIE. ד"ש לא'...ארנו
×
×
  • תוכן חדש...