Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

porsche 924 1979

ארנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרגע ראיתי את ההקפצה של השירשור ואין לי ממש כח להכנס לזה עכשיו, עוד מעט בוקר :shock:

בעיקרון קרא בעיון את התגובה הקודמת שלי כי הבעיה ב D_JET שלך לא שונה בהרבה מה K-JET.

וזה שקוראים לה מכנית, היא לא באמת מכנית לגמרי, תמיד יש סנסורים, אולי לא ממש מתוחכמים אבל אל תשכח שגם שעון חם מנוע שהיה נהוג לפני 100 שנים במכסה של הרדיאטור הוא גם כן סנסור.

גם לך יש סנסור חום-זמן (רק ששלך מותקן בתוך סעפת היניקה), אם הוא מכבה את עצמו לדעת כל פעם שאתה בא להתניע בחם, אתה בבעיה.

מבטיח להרחיב בערב, להתראות בינתיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נכון - לא בדיוק סנסור אלה מזרק (ברז חשמלי) אשר נפתח בשלב ההתנעה למשך 3 שניות ,בצעתי בדיקה ואפילו הפעלתי בצורה יזומה אך ללא הואיל.

אצפה לתשובתך תודה

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
נכון - לא בדיוק סנסור אלה מזרק (ברז חשמלי) אשר נפתח בשלב ההתנעה למשך 3 שניות ,בצעתי בדיקה ואפילו הפעלתי בצורה יזומה אך ללא הואיל.

אצפה לתשובתך תודה

תיקון קטן נוסף על פי בדיקה באינטרנט המע' שלי היא לא D-JET לא ידוע לי שמה המקצועי

דורון

דורון

פורסם

תראה, לפי מה שאני מכיר, יש אצלך D-JET, מאחר ואני לא רואה את הרכב לפניי ומאחר ואין טעם שאני אסביר בפרוטרות על מערכת שאין לך, אודה לך אם תבדוק איזה מערכת הזרקה יש לך באוטו ואז ניכנס לעובי הקורה.

בברכה

יניב

פורסם

ואני דווקא מוכן להתערב שהבעיה לא במזרקים.

D-JET, K-JET, "דה זלבה דרק מיט אה נויאה דקורציה", בשניהם סנסור חום/זמן דופק את העניינים, אני רק צריך לדעת מה יש לו באוטו כדי לכוון אותו לסנסור.

יש עוד כמה אופציות שדופקות את ההתנעה החמה אבל שוב, בלי לדעת מה יש לאדון באוטו קשה לעזור.

פורסם
יש לי את הרכב הנ"ל כשנתיים. כל הזמן עובד עליו בגלל תקלות שהוא ממציא לעצמו.

אני מגלה לכם בסוד שאני מאוכזב מהנהיגה עליו, מבחינת הביצועים שלו ,שלא תואמים את מה שחשבתי ערב הקניה! שאלתי היא מה הייתם ממליצים לשפר (מבלי לאבד את התחתונים, כמובן כי אגב אני בונה בדיוק בית!!!)

ארנו הי !!

ראשית יש להביא את הרכב למצב מכני תיקני על בסיס הרכיבים האורגינליים.

לאחר שאתה בטוח שהכל פועל כשורה, בצע את השיפורים, במידה ולא כך תנהג, יתכן שתמצא את עצמך שהוצאת כספים על שיפורים ותמשיך ל"עבוד עליו בגלל תקלות שהוא ממציא לעצמו" כדבריך.

דרך אגב, במוסך של חבר המועדון, בת"א, ראיתי פורשה 924 ירוקה, האם במקרה היא שלך???

מצא משה

פורסם

חברים רק רגע בואו נעשה סדר

המערכת שלי יש ברכב נקראת עד כמה שהיצלחתי להבין מהספרות היא "Mechanical Fuel Injection Bosch"

ובתגובה הראשונה שלי יש גם תמונה .היום חקרתי קצת באתרים שונים ונכון לרגע זה כולם מדברים על האקומולטור שלא קיים אצלי ברכב על קו ההספקה ככל הנראה הוא בתוך מכלול משאבת הדלק ומתפקד כשסתום אל חוזר .

אני חוזר שוב על מה שאמרתי קודם אין במערכת רכבים חשמליים פרט למשאבת לחץ גבוה ליד המיכל ומזרק חשמלי הנמצא על סעפת היניקה שהוחלף בחדש וניבדקה פעולתו.

דורון

פורסם

דורון לך מהקל אל המסובך, בצע ניקוי יסודי למערכת ע"י ניקוי המזרק והוספת תוסף "מבית טוב" למערכת הדלק, וראה אם יש שינוי בנוסף באיזה דלק אתה נוהג להשתמש?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
דורון לך מהקל אל המסובך, בצע ניקוי יסודי למערכת ע"י ניקוי המזרק והוספת תוסף "מבית טוב" למערכת הדלק, בוצע וראה אם יש שינוי בנוסף באיזה דלק אתה נוהג להשתמש?-רן
96

רן אני מזכיר שוב הבעיה היא בהתנעה חמה בלבד שאר הביצועים של הרכב תקינים לחלוטין

דורון

פורסם
96

רן אני מזכיר שוב הבעיה היא בהתנעה חמה בלבד שאר הביצועים של הרכב תקינים לחלוטין

נושא ההתנעה החמה מוכר ידוע ונימצא לו פיתרון כבר לפני שנים, אולם קרו מקרים של תופעות דומות שלא היו קשורות לתופעה לכן שווה לשלול אותם לפני כן, נסה לאתר מס' קטלוגי של המערכת וכך תוכל לזהות אותה בוודאות ומישם הדרך אל הפתרון קלה, הייתי מנסה דלק 95 נטול לרכבי הזרקה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
נושא ההתנעה החמה מוכר ידוע ונימצא לו פיתרון כבר לפני שנים, אולם קרו מקרים של תופעות דומות שלא היו קשורות לתופעה לכן שווה לשלול אותם לפני כן, נסה לאתר מס' קטלוגי של המערכת וכך תוכל לזהות אותה בוודאות ומישם הדרך אל הפתרון קלה, הייתי מנסה דלק 95 נטול לרכבי הזרקה-רן

הבעיה בנטול היא חוסר השימון הרכב בבעלותי 6 שנים וכל התקופה תודלק ב96 או 95 עם תוסף .

איך לדעתך אוכל להוציא מספר קטלוגי -דורון

דורון

פורסם

תודה רן אנסה מחר באור לראות שוב עם אוכל למצוא גורם מזהה, מה בדבר התאידות הדלק בצינורות ככל שאני חושב על זה נראה לי שזאת הבעיה . העם אתה או מישהו מכיר אוקומולטור (מצבר/אל חוזר) אוניברסלי או של רכב אחר שאני יכול להתקין על קו ההספקה לניסיון.

דורון

דורון

• תוכן חדש...