Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אחרי שנמכרה הלאון מצאנו את עצמנו עם צורך לרכב, ורכב ספורט לא קונים עם חפזון, החיפזון מהשטן :smile:.

אז הגענו למסקנה שנקנה רכב במחיר הנ"ל שאיתו אבא שלי יסע, וכשנמצא את הרכב המיוחל והמתאים נמכור את הרכב הזה, אבל אנחנו צריכים רכב שיחטפו אותו, או לפחות שימכר מהר מספיק, לא רוצים להיות תקועים עם שניהם הרבה.

איזה רכב במחיר הזה יחטף הכי מהר?

לא משנה פרמטרים כמו ידני, אוטומט ולא כלום, רק סחירות חזקה.

אשמח לעזרה.

ואם אפשר אוטו שהמחירון שלו לא מתרסק כל חודש:smile:.

תודה רבה

פורסם

ברכבים עם מחירונים כאלה הסחירות וירידת ערך לא מהווה שיקול לקניה אלא מצב הרכב. נניח וקנית אוטו ב15K ש"ח כמה הוא כבר יכול לאבד מערכו?

פורסם

לקחת בחשבון שכל רכב בתקציב הזה יצטרך לעבור יישור קו ולא יהיה חסין מתקלות (לפחות בהתחלה) וידרשו כל מיני תיקונים?

לכמה זמן תצטרכו את הרכב ה"זמני" לפי הערכתך? אם מדובר בחודש אולי כדאי לברר לגבי עלויות של השכרת רכב מיני פשוט.

רכב עם סחירות גבוהה יהיה יותר קשה למצוא ולקנות.

אם השכרת רכב לא משתלמת , אז אני אישית הייתי מחפש רכב בסגנון של ZX או 306 ואם אין הגבלה של מרחב פנים אז 106,205,סקסו.

קח בחשבון שבטווח המחירים שציינת הסחירות לא נמדדת רק לפי היצרן (בניגוד לרכבים חדשים ששם יפני בד"כ יותר סחיר מאירופאי והאירופאי בעל ירידת ערך גבוהה יותר בד"כ) אלא לפי פרמטרים של יד, ק"מ, מצב חיצוני ומצב מכני.

אסף

פורסם

זה ברור שאני אקנה רכב במצב טוב בלבד, אבל יש דגמים כמו רובר 25 שלא משנה שתמצא יד ראשונה 25 אלף ק"מ לא תצליח למכור, ויש כאלה מכוניות שנחשבות טובות בעיני אנשים שמחפשים רק את אלה.

יש מבין?

אני גם לא יודע כמה זמן זה יקח לנו למצוא רכב, זה תלוי בבעלי הרכבים הטובים :), יכול לקחת גם כמה חודשים טובים.

פורסם

אני לא בטוח שתאהב את ההמלצה אבל שרייד.

רכב מאוד מכיר מניסיון של שני אנשים אחד שמכר תוך יומיים מרגע הפרסום

וממשיכים להתקשר גם שבועיים אחרי למרות שהמודעה ירדה מייד.

ולחבר השני יש שרייד שכל יומיים מציקים לו עם שאלות ...

פורסם

סקסו, 1.4, משנת 97-98 תהיה הפשרה הטובה ביותר.

מחיר נמוך והרכב נחטף.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • אחראי פורום
פורסם

גם אני בעד שרייד (אני מחפש אחת ורואה שזה לא קל) , סקסו , ZX .

תלוי עד כמה אתם מוכנים להתפשר ועל מה.

גודל? נוחות? בטיחות?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
סקסו 1.4 5 דלתות באמת סחירות?

רכב נחמד אבל משום מה מעדיפים פיזו 106 על סקסו רק בגלל שהיא סיטרואן לא?

הצעירים מעדיפים את ה106 כיוון שהמראה שלך יותר "עדכני" אליהם.תאכלס הן 2 מכוניות כמעט זהות אחד לאחד חוץ מהמראה .

אבל שוב עניין של טעם וריח.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...