Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סיכוי שהמפרט הזה יריץ בצורה נורמלית win 7 או להשאר עם xp?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקבלה החלטה, נעביר את המחשב ל- win 7 ועל הדרך גם לאופיס 2010.

אני רוצה מערכת הפעלה חוקית לגמרי ולעשות התקנה חדשה לגמרי ולא שדרוג של ה- XP, מאיפה לרכוש?

האם חנויות מחשבים יסכימו למכור רישיון OEM גם אם אינו רוכש מהם מחשב?

באתר של מיקרוסופט הישראלי והעולמי קצת קשה להגיע לרכישת win 7 וממש "מכריחים" אותך לרכוש win 8 (כדאי בכלל ללכת על 8?)

כנ"ל לגבי אופיס 2010 שלגביו כן הצלחתי למצוא מחיר באתר שלהם (125 דולר).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לגבי האופיס וחלונות. אם אתה משתוקק לאחד חוקי. אם אתה מכיר סטודנט\תלמיד\מורה (הכי טוב) אפשר לקנות אותם במחיר נוח יחסית.

כנ"ל לגבי החלונות.

סתם דוגמאות: http://www.latalmid.net/Html/Products/Microsoft.htm

https://www.gcellular.com/student4u.co.il/order.aspx

https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423

בהצלחה.

פורסם
לגבי האופיס וחלונות. אם אתה משתוקק לאחד חוקי. אם אתה מכיר סטודנט\תלמיד\מורה (הכי טוב) אפשר לקנות אותם במחיר נוח יחסית.

כנ"ל לגבי החלונות.

סתם דוגמאות: http://www.latalmid.net/Html/Products/Microsoft.htm

https://www.gcellular.com/student4u.co.il/order.aspx

https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423

בהצלחה.

מכיר, אבל לא רלבנטי במקרה שלי כי שדרוג לא מתאים לי אלא רק התקנה חדשה לגמרי.

פורסם

מנסיון, לפחות בדיסק שמגיע בפרוייקט חותם- אפשר בלי רשיון קודם אלא גם כהתקנה מלאה, לי זה עבד בכל אופן.

אתה מעלה את ההתקנה דרך הבוט וזהו (התקנה רגילה, כמו על פרי- דוס).

לדעתי זה רק מעין נסיון שלהם לשכנע לחוקיות או מה שזה לא יהיה.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

איך עושים את זה עם חותם? פרט למילוי הטופס באתר יש עוד משהו שצריך חעשות?

ניתן להזמין על אותו איש חינוך מס' פעמים?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בכל מקרה עבור מי שמשדרג מ-XP צריך ככל הנראה התקנה נקיה.

המחירים דרך חותם נראים לי מאוד נמוכים.

אפשר למצוא באיביי גירסת retail ב- 450 ש"ח כולל משלוח, אופיס כבר יקר יותר.

פורסם

המחירים דרך חותם סמליים.

אפשר להזמין עותק אחד מכל תוכנה (כנראה נבדק לפי ת.ז. ומספר מוסד). עקרונית הרשיון הוא לשימוש רק לצורכי עבודה חינוכית - בל איך אפשר לפקח? כל עוד אינך מתקין את התוכנה בעסק (ואז חשוף ל-BSA) אין בעיה.

יש עוד ארגונים שמאפשרים רכישת תוכנותמוזלות - אני, למשל, רכשתי לפני מספר שנים אופיס 2010 דרך מקום העבדוה תמורת כ-32 ש"ח (באותו זמן שווים $10).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניתן להזמין אחד מכל אחד על אותו איש חינוך.

אני למשל, קניתי אחד של 64 ביט ואחד של 32 ביט+ רשיון אופיס 2010. לפי מה שהבנתי הזכאות היא חד פעמית ומתחדשת כל שנתיים (אם אני זוכר נכון).

האם יהיה ניתן לקנות שוב תוך פחות מזמן זה רשיון למשהו יותר חדש (כגון אופיס 2013 שמגיע בקרוב)? איני יודע. לכן אני מחכה לאופיס 2013.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

עוד שאלה בקשר לחומרה.

היום מותקנים על המחשב שני זכרונות בנפח 1GB ובתדר 333Mhz.

לוח האם תומך ב- Dual Channel ובתדר עד 800Mhz ויש בו סה"כ 4 חריצים לזכרונות שכולם ביחד יכולים להגיע עד 8GB.

אם אני מוסיף 2 זכרונות של 2GB (כלומר סה"כ תוספת 4GB וסה"כ על לוח האם 6GB) בתדר 800Mhz האם שני הזכרונות הקיימים יגרמו לכל הזכרונות לעבוד על 333Mhz או שאלו שיכולים לעבוד על 800 יעשו זאת ואלו שלא לא?

בקיצור, אם אני רוכש שני זכרונות חדשים להעיף את הישנים שעובדים בתדר 333 או שכולם יוכלו לעבוד ביחד?

פורסם

אני לא בטוח שיעבדו בכלל ביחד, אם כי יש סיכוי שכן. בכל אופן, הם יעבדו במהירות הנמוכה. מומלץ מאוד להעיף את הישנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

התקנתי עכשיו 2X2GB DDR2 800Mhz והוצאתי את הישנים.

כל אחד מהזיכרונות עובד על 400Mhz, איך אני משנה להם את המהירות?

הלוח אמור לתמוך בעד 800.

BIOS? איך?

פורסם

באיזה מעבד ולוח אם מדובר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...