Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראייה לעתיד אני מאמין שכרטיס מסך חזק יותר בהשקעה של עוד 100 שקלים עדיפה.

אני מאמין שקספר יגיב כאן ואז כולנו נהיה חכמים יותר, אבל זה ממש שטויות, לדעתי - ושוב, הכל כאן בגדר הצעה בלבד, המפרט אינטל עדיף בכל צורה.

אגב TT, מחיר גבוה לחוסר תמורה, אם כבר ספקים טובים ומחיר זול, אזי HEC, או FSP.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הכרטיס הזה יהיה שווה אם הוא יהיה מטוגן אחרי הפסקת חשמל?

והמפרט שלך לא עדיף בכל צורה, בכלל אין לו זיכרון והוא לא יסבול מהתחממויות האופייניות לפרסקוטים.

אני מודע לעניין בקשר לספקים אבל בחנות שקניתי ממנה היה או ג'נרי או טרמלטייק.

פורסם

ושוב, תסתכל בעריכה שלי, ציינתי שם זכרונות של טווימנוס, 512 מגה בדואל צ'אנל, מחירם 280 ש"ח לזוג.

התחממויות? זה דיון שלא נגמר, אפשר לדבר על כך עד מחר, המעבדים האלו בנויים לעבוד בטמפ' גבוהה, זו לא בעיה מבחינתם. מה גם כמו שאמרת שהוא מתעסק ב"עבודה משרדית".

עד לאחרונה, הייתי משתמש במחשב 400MHZ עם מארז וספק ג'נרי, שקיבל לא מעט הפסקות חשמל, והוא עובד עד היום כמו גדול. הרבה חברים שלי משתמשים במארזים "ג'נריים", הכל בסדר עד עכשיו.

ספקים איכותיים צריכים מי שקונים מפלצות חשמל, כמו מעבדים ממש חזקים וכרטיסי מסך כגון 7950 החדש, 7900GTX, 1900XTX ודומיהם...

פורסם

שמע, המארז שבחרתי עולה 225 שח ויש בו ספק איכותי של FSP, תן לי סיבה אחת לבחור על פניו מארז וספק ג'נרי שעולים בערך אותו מחיר.

אני מעדיף להוסיף כסף לספק כוח מאשר כרטיס מסך שחזק עוד טיפה (גם ככה שניהם חלשלושים ואני עוד עדין).

ועם תוספת המחיר לזיכרון כבר יגמר לכספר הכסף, יש לו צרפתיה בבית.

פורסם

ושוב, אמרתי, ההפרש הוא 50 שקלים, אין בעיה לבחור אחד או אחר, אמרתי שבשבילו זה לא באמת משנה, אבל - אם אכן ההפרש זול כ"כ, שווה. אני לא מביע התנגדות.

פורסם

אוברקלוקינג??? זה כמו שיפור ביצועים של אוטו בעזרת צ'יפ? :-)

בקיצור, לא מבין בזה כלום...לא שיש לי בעיה עם זה אבל אני לא מבין בזה.

כצפוי, ריבוי הדעות מתחיל לבלבל אותי...אני צריך 80GB זיכרון, אם בשביל עוד 100 ש"ח אני אקבל 160...שווה לי.

ד"א, מה ההבדל בין AMD סמפרון לאת'לון? מי יותר טוב?

בקשר לזיכרון, אני מעדיף זיכרון אחד גדול מאשר שניים קטנים (עדיף אחד 512 משני 256) כדי להשאיר חריץ ספייר להרחבה עתידית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אוברקלוקינג??? זה כמו שיפור ביצועים של אוטו בעזרת צ'יפ? :-)

בקיצור, לא מבין בזה כלום...לא שיש לי בעיה עם זה אבל אני לא מבין בזה.

ד"א, מה ההבדל בין AMD סמפרון לאת'לון? מי יותר טוב?

1. בערך :wink:

2. הסמפרון הוא המעבד הבסיסי בהיצע... האת'לון מעליו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה יכול להתסכל על אוברקלוק כצ'יפ שיפורים... ;)

הדרכה קטנה ותוכל לעשות זאת לבד.

אכן, בעבור עוד 100 ש"ח תקבל פי 2 מקום.

ההבדל הוא שמדובר במעבד "מוגבל". זיכרון מטמון קטן (256KB), מהירות שעון קטנה, ביצועים נחותים, הכל בהשוואה לאחים הגדולים שלהם.

אם אתה צריך הדרכה בקשר למתחרים, אזי:

sempron vs celeron.

pentium vs athlon.

בכל מקרה, יש לך אפשרות להרחבה עוד זכרונות, שכן דואל צ'אנל מקפיץ את הביצועים (במיוחד באינטל), ועוד הערה - 3 כרטיסי זיכרון בסוקט 939 יגרמו למחשב לא לעלות, לידיעתך. בכל מקרה המחיר יהיה אפילו זול יותר לאחד בודד.

פורסם

ממה שאני יודע עדיף 2 כרטיסי זיכרון מאשר אחד גדול.

קח לוח עם 4 חריצים, שים 2 של 256, ובעתיד עוד 2 של 256 ואתה מסודר. העומס פשוט מתחלק ליותר כרטיסים.

אגב ידוע משהו לגבי שיפור מעבד P4 1.7 GHZ 400MHZ? הוא על לוח אינטל גריבלדי 850 וזיכרון 512 RDRAM שמחולקים ל 4 כרטיסים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לוחות אינטל נעולים לאוברקלוק.

א-ב-ל, לשימחתך, מצאתי תוכנה שעוברת את הנעילה, ומתאימה לצ'יפסט שברשותך: http://www.cpuid.com/clockgen.php .

רק אציין שלפני ביצוע דבר כזה, קרא מעט על הנושא, פרט באיזו ליבה מדובר, ונאמר לך האם כדאי, או שמא המעד לא מתאים לOC (יש מעבדים שמתאימים כמו ה- 805 ויש שלא...).

פורסם

אין לי מושג, המחשב ישן.

יש לי פה את החשבונית שלו , מחר יהיה בדיוק 5 שנים.

איך אפשר לדעת את הפרטים האלה של הליבה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה אתם אומרים על הכיוון הזה?

מבחינת תקציב זה כנראה עובר אבל יש לי אפשרות לקנות את המחלקים במחירי דילר דרך חבר ואז להרכיב את המחשב יחד איתו.

מעבד: P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE

לוח אם:?P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2? או ?P5LD2-VM Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA? (עניין של החלטה אם שווה להשקיע בצ'יפסט 945)

כרטיס מסך: ?EN7300GS 256MB, Max 512MB, TV, DVI, PCI-E? GeForce 7300GS

צורב:DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer

זיכרון:DDR II 533 512MB V-Data

הארד דיסק: Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מחשב לא זול. קח בחשבון עוד הוצאות כמו מארז, הזיכרון לא איכותי בכלל. אם כבר קח ADATA, הם איכותיים - ה-VDATA לא.

המעבד חזק. מאוד. קניתי אותו עוד לפני שיצא לשוק, לפני שנה בערך, מספק המון כוח. בזמנו עלה 1700 שקל והיה המשתלם ביותר באותו זמן, כיום אפשר להשיג בפחות מ1000 שקל.

הלוח של האסוס הראשון, פשוט לא בשבילך. תומך SLI (זוג כרטיסי מסך בPCI EXPRESS), עם צ'יפסט NFORCE4 למשחקים. לעומת זאת, האסוס השני, שווה, אבל זה עם צ'יפסט 945G, ז"א עם כרטיס מסך מובנה ואין לך צורך בו. תחפש צ'יפסט 945P.

כרטיס מסך חזק, יקר ב200-300 שקל בערך מה6200LE, מה גם שהוא HM, הייפר ממורי, לוקח זיכרון מהמחשב - לא טוב.

**עריכה**

קח בחשבון שהמחליף - 930, עדיף משמעותית ויקר ב100 ש"ח בערך, אבל, ההפרש הוא בערך 400 שקל בין ה805 ל930.

פורסם

לא הבנתי למה קשור המשפט האחרון אחרי העריכה. זה קשור למעבד?

מעבד כזה עולה 890 ש"ח, נראה לי שאפשר להסתפק במעבד דומה אבל 2.66 ב-710 ש"ח.

לגבי לוח האם וכרטיס המסך, איזה סימול מעיד על כרטיס מסך מובנה בלוח האם או על HM בכרטיס מסך?

• תוכן חדש...