Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיל ליד הבית שלי!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליעד,

כשארה"ב נותנת לנו יד חופשית לעשות ככל העולה על רוחנו, המעצמות מסביב לא יכולות להביע התנגדות לפעולות של ישראל, גם אם הם ממש רוצים.

אני גם לא חושב שהם אלו שצריכים לנקוט בפעולה צבאית כלשהי.

הם צריכים לטפל בשורשים של הטרור שצומחים אצלהם בתוך הבית.

חוץ מזה שכולם יודעים מהי היכולת האמיתית של צה"ל והם יודעים שצה"ל לא ממש צריך את עזרתם כדי להעמיד במקום מדינת עולם שלישי כמו לבנון.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זו כבר לא קטיושה זו רקטה, טווח גדול יותר, נורתה מעומק לבנון לכיוון חיפה.

ל'

אם איני טועה הרקטה שפגעה בחיפה נורתה מחוף הים כפי שדווח בחדשות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

רק חבל שאנחנו בני אדם מספיק, כדי לא למחוק להם את ביירות.

כמו שהם רוצים לעשות לשאר הערים שלנו.

!AWDSOME

פורסם
כשארה"ב נותנת לנו יד חופשית לעשות ככל העולה על רוחנו, המעצמות מסביב לא יכולות להביע התנגדות לפעולות של ישראל, גם אם הם ממש רוצים.
ארה"ב נמצאת בשפל במעמדה הבינלאומי שלא היה כדוגמתו. אני מקווה שהמבצע הזה ימשיך בכל הכוח, אבל גב מארה"ב זה לא מספיק. צריך עבודת רגליים קשה מאוד של משרד החוץ, הסברה ראויה, ונכונות של הממשלה לא להתקפל גם תחת איומים קונקרטיים מבחוץ.

אני תוהה גם מתי יתחילו להישמע קולות של תושבים נגד הממשלה שלא מפסיקה את ירי הקטיושות מהר מספיק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ארה"ב נמצאת בשפל במעמדה הבינלאומי שלא היה כדוגמתו. אני מקווה שהמבצע הזה ימשיך בכל הכוח, אבל גב מארה"ב זה לא מספיק. צריך עבודת רגליים קשה מאוד של משרד החוץ, הסברה ראויה, ונכונות של הממשלה לא להתקפל גם תחת איומים קונקרטיים מבחוץ.

אני תוהה גם מתי יתחילו להישמע קולות של תושבים נגד הממשלה שלא מפסיקה את ירי הקטיושות מהר מספיק.

אני לא מבין על איזה איומים אתה מדבר על הזמן ?

אירופה ? מי שם קצוץ עליהם. חבורת פחדנים עם מטבע חזק והרבה דיבורים.

אפילו אירופה בכל הדרה - למרות שאנחנו מדברים על חלק מהדרה (ע"ע גרמניה התומכת למשל) היא פיסה קטנה מהעולם, לשאר העולם הגדול לא אכפת בכלל מה קורה פה.

ארה"ב עדיין מחזיקה את העולם באשך.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
מענין לאיפה נעלמו להם כל השמאלנים שתמכו במשא ומתן ונגד פעולות צבאיות? היהפוך נמר חברבורותיו? או שמא גם עכשיו אתם סבורים שאין מקום לפעולות צבאיות?
במיוחד עבורך - שמאלני אחד מגיב.

מעולם לא טענתי שצריך תמיד ללכת בדרך המשא ומתן.

רק אל תשכח דבר אחד. את החמאס ,חיזבאללה וארגונים דומים יצרה ישראל. לא יודע בן כמה אתה -אבל ב-82' כאשר ישראל נכנסה ללבנון - קיבלו אותנו בכפרים השיעיים באורז (מעין "ברוכים הבאים").

קל לדבר עכשיו -אחרי שנים בהן ההרתעה של צה"ל נשחקה לכדי אפס. אבל לו היינו טורחים להתייחס אל האנשים שחיים במקומות שכבשנו , במקום לראות בהם עם של עבדים נקלים - אולי היינו מקבלים בתמורה יחס אחר.

אני לא אומר שעם כולם אפשר לעשות שלום. יש כאלה (בשני הצדדים) שיבינו לצערי ,רק את שפת הכח.

נגד אלה אין לי שום בעייה לשפוך אש וגופרית.

אבל באופן החשיבה המעוות של אייל למשל (גולף WANNABE וגם KKK WANNBE):

צריך לכתוש את כל הערבים האלה, באשר הם.

גם בשטחים וגם בלבנון.

ואמרו אמן!

וגם שלך בעבר - אני רואה גזענות מהסוג הגרוע ביותר. וזה פשוט מגעיל אותי.

אם היית יכול בצורה כלשהי להעלים את כל הערבים - ניחא ,עוד הייתי מבין איך המחשבות האלה עולות (לא שהייתי מסכים איתן לרגע,אבל הייתי מבין את קו המחשבה). אבל כולנו יודעים שזה לא ייתכן.

כל הדיבורים של כל העולם ואחותו על כתישת הערבים ושבירת רצון הלחימה שלהם הם זיבולי שכל.

כן ,אפשר - והיום גם צריך לתת לחיזבאללה ולחמאס מכה כואבת , אבל אם לא נשכיל לנצל את המכה הזו כדי לבוא ולהסתדר מעמדת כח , נגיע אליה בעוד כמה זמן מעמדת חולשה. ואז כולנו נצטער.

אתה חושב שאתה יותר חכם ? בדוק בספרי ההסטוריה כמה עמים ניצחו צבאות גרילה , והם היו קצת יותר חזקים וקצת פחות הומאניים ממדינת ישראל.

פורסם

רק אל תשכח דבר אחד. את החמאס ,חיזבאללה וארגונים דומים יצרה ישראל. לא יודע בן כמה אתה -אבל ב-82' כאשר ישראל נכנסה ללבנון - קיבלו אותנו בכפרים השיעיים באורז (מעין "ברוכים הבאים").

אבל לו היינו טורחים להתייחס אל האנשים שחיים במקומות שכבשנו , במקום לראות בהם עם של עבדים נקלים - אולי היינו מקבלים בתמורה יחס אחר.

.

עם ישראל מומחה בליצור סטיגמות ומעמדות, גם בינם לבין עצמם, אז לגר וזר, למה לא???

אנשים, זו יכולה להיות נקודת פחיתה למילחמה כללית באזור, ואם לא לגרור את כל העולם למיחלמה...

לא לישכוח את אירן שמאיימת עם נשק משלה, את מיצריים שעדיין לא ברור אם הם חברים שלנו, או שלא (בינינו, די ברור), סוריה, התומכת העיקרית של החיזבאללה.. סוריה בשנים האחרונות מיתעצמת, וזוכה גם לתמיכה של הקיהילה העולמית...

המעצמה שניקראת "אמריקה" תקועה במילחמות שלה, דעת הקהל שם לגבי כל מה שקורה כאן, זה "מיצידי שיהפכו את כל המיזרח התיכון למכתש חול אחד גדול".... ולא בטוח שהיא ממש תהיה כאן...

מצד שני, אם היא כן, ומדינות אחרות שריבוי האוכלוסיה המוסלמית בהן גדולה, לא יתמכו בזה, ויצאו כנגד מעצמת העל, ארה"ב...

מכאן, ועד מילחמת עולם, המרחק, די קצר...

אל תישכחו, שרוב המילחמות הגדולו והקטנות, התחילו באיזה סיכסוך קטן, ואיזו ירייה לא במקום הציתה את זה...

בכל אופן, אני מקווה שזה יסתיים מהר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שמר, יפה אמרת.
בואו נכניס קצת פוליטיקה לעניין.

במידה והמערכה הזו תהייה מוצלחת, יתברר לנו שפרץ עשה צעד נבון מאוד בכך שדרש לעצמו את משרד הביטחון. ניהול מוצלח של המערכה ישמוט את רוב הטיעונים נגדו, ואנו עשויים לקבל אותו כראש ממשלה בעתיד הלא רחוק מדי.

כישלון והתברברות מאידך, אללה ירחמו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
צריך לכתוש את כל הערבים האלה, באשר הם.

גם בשטחים וגם בלבנון.

ואמרו אמן!

אמן !

היום בלילה הולכים להיכנס בהם , נראה לי הם יקומו לחורבות.

אני מכרמיאל וגם פה כמעט נפלו כמה קטיושות , המזל הוא שהם פיספסו ופגעו במג'דל כרום, אבל עדיין שמעו פה את הבומים שהיו.

פורסם
במיוחד עבורך - שמאלני אחד מגיב.

קל לדבר עכשיו -אחרי שנים בהן ההרתעה של צה"ל נשחקה לכדי אפס. אבל לו היינו טורחים להתייחס אל האנשים שחיים במקומות שכבשנו , במקום לראות בהם עם של עבדים נקלים - אולי היינו מקבלים בתמורה יחס אחר.

אני לא אומר שעם כולם אפשר לעשות שלום. יש כאלה (בשני הצדדים) שיבינו לצערי ,רק את שפת הכח.

נגד אלה אין לי שום בעייה לשפוך אש וגופרית.

אבל באופן החשיבה המעוות של אייל למשל (גולף WANNABE וגם KKK WANNBE):

וגם שלך בעבר - אני רואה גזענות מהסוג הגרוע ביותר. וזה פשוט מגעיל אותי.

אם היית יכול בצורה כלשהי להעלים את כל הערבים - ניחא ,עוד הייתי מבין איך המחשבות האלה עולות (לא שהייתי מסכים איתן לרגע,אבל הייתי מבין את קו המחשבה). אבל כולנו יודעים שזה לא ייתכן.

כל הדיבורים של כל העולם ואחותו על כתישת הערבים ושבירת רצון הלחימה שלהם הם זיבולי שכל.

כן ,אפשר - והיום גם צריך לתת לחיזבאללה ולחמאס מכה כואבת , אבל אם לא נשכיל לנצל את המכה הזו כדי לבוא ולהסתדר מעמדת כח , נגיע אליה בעוד כמה זמן מעמדת חולשה. ואז כולנו נצטער.

אתה חושב שאתה יותר חכם ? בדוק בספרי ההסטוריה כמה עמים ניצחו צבאות גרילה , והם היו קצת יותר חזקים וקצת פחות הומאניים ממדינת ישראל.

אכן אנחנו יצרנו את החמאס ואת החיזבאלה ואת הפלנגות בדרום לבנון, אבל אנחנו גם יכולים לפרק אותם.

אם ואם היינו מתייחסים ואם, והנה התייחסנו אליהם כמו אל בני אדם, הבאנו להם שטחים פינינו להם שטחים, יצאנו מלבנון ומה קיבלנו בתמורה? מטר קטיושות ומטר קסאמים. איך אתה רוצה שנתייחס אליהם שנבוא אליהם לעזה ונביא להם יחד עם גוש קטיף גם את אשקלון ובאר שבע ובצפון ונפנה להם הכל עד לחיפה, ומה אז? יפסיקו הקטיושות והטרור? או שנחתום איתם עוד כמה הסכמי אוסלו והסכמי הודנה ומה אז? לא תתחיל אינתיפאדה חדשה? אי אפשר להתייחס לקופים כמו אל בני אדם. יודע מה גם אני לא רוצה להתייחס אליהם בתור בני אדם כי הם לא, מעטים מאוד האנשים שם שהם בני אדם, ומצידי אני 100 אחוז מסכים עם אייל, וכן זה גזעני ולא אכפת לי להיות גזעני אני גזעני. הנה אני מודה אני גזען.

כן שמר אפשר להעלים אותם, זה בדיוק מה שצה"ל עושה היום, מעלים אותם. להמשיך ככה במבצע הנ"ל חודש חודשיים שלוש חצי שנה כמה שצריך וכל לבנון בוערת עד היסוד, אותו דבר אפשר לעשות גם בשטחים, אז זה כן דבר מציאותי.

לגבי עמים אחרים ההיסטוריה לא משקרת, אבל אומרים שהיהודים הם חכמים יותר, לכן נקווה שההיסטוריה תשתנה לטובתנו. בשביל זה צריך להיות פחות הומאניים קיבינימט, ולא שיזיינו לי בשכל שבביירות נהרגו ככה וככה אנשים והם חפים מפשע, חלאס כבר להתחסד, כי אני בטוח שבבירות לא אמרו שבנהריה נרצחה אשה חפה מפשע מנהירה שישבה לשתות כוס קפה ונחתה עליה קטיושה.

לגבי התגובה של ליעד:

הםםם לפי השפם אני רואה שיש לך כנראה חיבה לפרץ, אבל סלח לי גם אם ננצח את המערכה (ואנחנו ננצח) זה לא בגלל שפרץ שר הבטחון, לפי דעתי אחוז ההחלטות שפרץ לקח בזמן האחרון שואף לאפס. יש כנראה אנשים חכמים בצבא (כן אני יודע שזה פרדוקס :) ) שיודעים את המלאכה, ופרץ יושב ומהנהן בראשו. להפיל את כל הקרדיט עליו זה לא ממש חכמה, בדיוק כמו שאם נפסיד חס וחלילה אין להאשים אותו, כי לא הוא זה שבאמת מחליט שם מה יקרה, במיוחד עם הידע הבטחוני הכל כך רב שלו ושל שמאלמרט.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, יש הבדל בין "אם ננצח את המערכה" (אתה אמרת) לבין "במידה והמערכה הזו תהייה מוצלחת" (ליעד אמר)

"ננצח" בכל מקרה, השאלה אם התוצאה תהיה מוצלחת או שנחזור לנקודת ההתחלה

• תוכן חדש...