Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האתר של יואב יצחק מפרסם כי לדורי קלגסבלד שמואשם בגרימת מוות ברשלנות יש 21 הרשעות קודמות בעבירות תעבורה.צפויה שלילת רישיון ממושכת.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

21 עברות לאדם בו 45 בערך זה ממש לא רציני,

מה שבטוח כמות העברות אינה רלבנטית למהות העברה כביכול שנעשתה ביום התאונה,

ואם תפסו 21 פעמים אדם על כך שנהג עם לוחית רישוי מלוכלכת ועל כך נשפט 21 פעם הינה

יוצרת חבות לנהג החשוד באשם לגרימת התאונה ?

לדעתי יש להתיחס לעובדות בשטח, לנסיבות התאונה ולא להון התקשורתי שהמשטרה או יותר נכון מושכי החוטים מאחורי הקלעים מנסים להשיג במטרה להתחשבן עם אותו עו"ד שידוע כמקורב לצד בשלטון.

אם שרון היה בחיים כל הקרקס הזה לא היה קורה, והמבין יבין, אני אוותר על פירוט ה "הון ושלטון"

בקרב הנפשות הפועלות.

פורסם

מה...??? לזיגי - אם כבר כל הנקודה היא שהמקורבות שלו עוזרת לו להפחית את כתב האישום ועוד דברים חשודים כמו שזה שהמשטרה עדיין לא יודעת באיזה מהירות נסע בזמן התאונה, למה לא האט, ומה קרה לדגימת הגם שמצאו בה כמות אלכוהול למרות שלקחו אותה ממש מאוחר מדי...

...Carpe Diem

פורסם

מה שמדהים אותי פה לאחרונה זה שקארספורום הופך לזירת השתלחות בדורי קלגסבלד, בדיוק כמו הטוקבקים ב YNET.

דורי קלגסבלד צריך להיענש בדיוק כמו כל אחד אחר שעשה דבר דומה.

מכיוון שהוא מפורסם, הוא כבר נענש הרבה יותר.

כל ילד יודע להצביע עליו ברחוב והקריירה שלו ספגה מכה אנושה.

אולי תספרו לי מה קרה לנהג המשאית שלפני שבועיים התכופף להרים סיגריה והרג אמא ובת?

ומה עם נהג הטראנו שסטה לצד השני בשדרות רוקח והרג אופנוען?

ומה עם נהג המשאית שהרג (על השוליים) נהג גרר וחברה של אופנוען שבאו לחלץ אותו?

הם אולי יקבלו את עונשם, אבל יחזרו לאלמוניותם. אף אחד לא יצביע עליהם ברחוב.

האם עצם היותו של מישהו אדם אמיד מחייבת להעניש אותו יותר?

ולכל אלו עם תיאוריות הקונספירציה, תראו מה כתוב היום בדה מרקר:

מי אמר שמערכת המשפט לא יעילה? משפטו של עו"ד קלגסבלד ייפתח ביום ראשון הקרוב כך נודע ל-TheMarker; רגע לפני הפגרה שובץ עו"ד קלגסבלד בלוח הזמנים הצפוף של שופטי התעבורה כדי לאפשר את הקראת כתב האישום נגדו; אם תהיה עסקת טיעון - התיק יוכל להיסגר בו ביום 14:54 | 06.7.2006 ענת רואה רק לפני שעות אחדות הוגש כתב האישום נגד עו"ד דורי קלגסבלד בגין גרימת מותם ברשלנות של יבגניה וקסלר ובנה ארתור, וכבר היה מי שדאג לקבוע דיון דחוף בתיק.

ל-TheMarker נודע כי הדיון בו יוקרא כתב האישום ייערך כבר ביום ראשון הקרוב, בשעה 10 בבוקר ובפני השופט יצחק גרטי. אם גובשה בין הצדדים עסקת טיעון בתיק, הרי שזו צפויה להיות מוצגת בפני השופט במועד זה, כך שהתיק עשוי להסתיים בו ביום.

שעה וחצי לפני הדיון בכתב האישום, בשעה שמונה וחצי בבוקר, ייערך דיון בפני השופט ישראל ויטלסון, שידון בבקשה לפסול את רישיונו של קלגסבלד עד תום ההליכים נגדו. דיון זה נקבע לבקשת הפרקליטות, שכן פסילת הרישיון של עו"ד קלגסבלד עומדת לפוג ביום שני הקרוב, כך שזו ביקשה הבוקר מביהמ"ש לקבוע דיון ליום ראשון.

לא ברור מי עומד מאחורי הבקשה לקבוע את פתיחת משפטו של עו"ד קלגסבלד ליום ראשון. בסוף השבוע הבא צפויה המערכת השיפוטית לצאת לפגרה בת חודש וחצי, כך שאילולא הוקדם הטיפול בתיק, המשפט לא היה נפתח לפני ספטמבר, לכל המוקדם. מעיון במועדי הדיונים באתר בתי המשפט עולה כי ביום ראשון נקבעו לשופט גרטי שורת דיונים; פתיחת משפטו של עו"ד קלגסבלד שולבה בין הדיונים הללו.

עו"ד אליעזר חזן המייצג את משפחת ארתור, כלל לא ידע, לפני שעה קלה, על הקדמת מועד המשפט, ומסר כי הוא מעריך שהמשפט ייפתח רק אחרי הפגרה. המשפחה פנתה אתמול ליועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, בבקשה לעכב את הגשת כתב האישום, על מנת שהיא תוכל לבקש את החמרת סעיף האישום מגרימת מוות ברשלנות לעבירת הריגה. אם תוצג בפני השופט ביום ראשון עסקת טיעון, עשוי הדבר לפגוע בדרישת המשפחה להחמיר את סעיף האישום.

במענה לפניית TheMarker נמסר ממשרד המשפטים כי הפרקליטות לא הגישה את הבקשה להקדמת מועד הדיון, אלא ביקשה רק לקבוע דיון בהארכת פסילת הרישיון.

עו"ד אילן סופר, בא כוחו של קלגסבלד, מסר כי "הדיון נקבע על פי החלטת בית המשפט ואנחנו איננו יודעים מהם שיקוליו בקביעת דיון זה". עוד מסר עו"ד סופר כי צוות ההגנה לא הגיש בקשה להקדים את מועד הדיון.

פורסם

אני מסכים עם זיגי בכל מילה.

המכונית המרוסקת לא משאירה שום צל של ספק.

לאט הוא לא נסע...

ולקבל 3 שנים על הריגת 2 אנשים שצייתו לחוקים, בשעה שהוא ככל הנראה לא ממש ציית, זאת עסקה שלא הייתה מתקבלת על הדעת אם זה היה נהג עלום שם שאינו מקורב לשום מילייה בכיר בשלטון..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
21 עברות לאדם בו 45 בערך זה ממש לא רציני,

מה שבטוח כמות העברות אינה רלבנטית למהות העברה כביכול שנעשתה ביום התאונה,

ואם תפסו 21 פעמים אדם על כך שנהג עם לוחית רישוי מלוכלכת ועל כך נשפט 21 פעם הינה

יוצרת חבות לנהג החשוד באשם לגרימת התאונה ?

לדעתי יש להתיחס לעובדות בשטח, לנסיבות התאונה ולא להון התקשורתי שהמשטרה או יותר נכון מושכי החוטים מאחורי הקלעים מנסים להשיג במטרה להתחשבן עם אותו עו"ד שידוע כמקורב לצד בשלטון.

אם שרון היה בחיים כל הקרקס הזה לא היה קורה, והמבין יבין, אני אוותר על פירוט ה "הון ושלטון"

בקרב הנפשות הפועלות.

ממש לא מסכים,אבא שלי נוהג כבר 30 ומשהו שנה ואין לו עברה אחת,למה?
פורסם
מה שמדהים אותי פה לאחרונה זה שקארספורום הופך לזירת השתלחות בדורי קלגסבלד, בדיוק כמו הטוקבקים ב YNET.

דורי קלגסבלד צריך להיענש בדיוק כמו כל אחד אחר שעשה דבר דומה.

מכיוון שהוא מפורסם, הוא כבר נענש הרבה יותר.

כל ילד יודע להצביע עליו ברחוב והקריירה שלו ספגה מכה אנושה.

.

אני מקווה שלא תעלב, אבל על הז&^ שלי הקריירה שלו. זה מה שחשוב לך?

הבן אדם הרג 2 אנשים במודע! מבחינתי שאחרי הכלא יחיה בקופסת קרטון!

בוא תספר לי איך בדיוק הוא כבר נענש יותר?

בזה שהוא מואשם בהריגה ברשלנות ולא בהריגה? או בזה שלעומת כל האחרים שהבאת כדגומה, הוא לא ישב ולו יום אחד במעמר או אפילו במעצר בית.

הדוגמאות שהבאת, מובן שיש להם פחות הד תקשורתי כי הם לא מוכרים, אבל אני בטוח שהם ייענשו יותר חזק ממנו.

פורסם

הכותרות המפוצצות של העיתונים מדהימות אותי כל פעם מחדש.

כותרת עצומה - 21 הרשעות קודמות..

ואם תמשיכו לקרוא את כל הכתבה, לא בכותרת הראשית, ולא בכותרת המשנה, ואפילו לא בחלק המודגש שבתחילתה..

רק לקראת הסוף.. רשום בקטן.. שאלו 21 הרשעות במשך ה35 שנים שיש לו רשיון, ושכמה ספורות הן על מהירות מעל המותר..

פשוט צייד מכשפות.. זה מגעיל!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני מקווה שלא תעלב, אבל על הז&^ שלי הקריירה שלו. זה מה שחשוב לך?

הבן אדם הרג 2 אנשים במודע! מבחינתי שאחרי הכלא יחיה בקופסת קרטון!

בוא תספר לי איך בדיוק הוא כבר נענש יותר?

בזה שהוא מואשם בהריגה ברשלנות ולא בהריגה? או בזה שלעומת כל האחרים שהבאת כדגומה, הוא לא ישב ולו יום אחד במעמר או אפילו במעצר בית.

הדוגמאות שהבאת, מובן שיש להם פחות הד תקשורתי כי הם לא מוכרים, אבל אני בטוח שהם ייענשו יותר חזק ממנו.

אני לא חושב שכשהוא הניע את רכבו באותו יום הוא החליט וידע שהוא הולך להרוג 2 אנשים...

אני לא מוכן להמר על הרבה דברים אבל אני בטוח ב100 אחוז שזה לא מה שעבר במוחו באותו יום.

נראה לי שאתה "קצת" מגזים...

under construction..

פורסם
הכותרות המפוצצות של העיתונים מדהימות אותי כל פעם מחדש.

כותרת עצומה - 21 הרשעות קודמות..

ואם תמשיכו לקרוא את כל הכתבה, לא בכותרת הראשית, ולא בכותרת המשנה, ואפילו לא בחלק המודגש שבתחילתה..

רק לקראת הסוף.. רשום בקטן.. שאלו 21 הרשעות במשך ה35 שנים שיש לו רשיון, ושכמה ספורות הן על מהירות מעל המותר..

פשוט צייד מכשפות.. זה מגעיל!

אתה צודק,

והוא, מה הוא בסך הכל עשה?

מעך איזה בחורה ואת הילד שלה?

פששששש, בגלל זה ככה להשמיץ בנאדם?

רון.

-ממליץ למי שעוד לא ראה לגשת לאוזן השלישית ולהוציא את אמריקן סייקו. החיים פה הולכים ונראים כמו סצינה מהסרט-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא מבין מה אנשים מגנים כאן בחירוף נפש... אותם שכחתם...?DSCF7761_a.jpg (למרבה הצער לא מצאתי תמונה של ארתור ז"ל, בן ה-6) הבנאדם שכח מה קרה, לא ידע באיזה מהירות נסע, ובאופן מעשי הרג שני אנשים, אז אולי יש לו אקסטרא תשומת לב, שמצד אחד עוזרים לו ומצד שני יש כאלה שרוצים לדפוק אותו, אבל פעם אחרונה שבדקתי כשהורגים אנשים צריך ללכת לכלא! ולהרבה זמן!!!

רק ציטוט קטן להזכירכם:"עדי ראייה סיפרו למשטרה שראו את קלגסבלד אוכל במסעדת "טורקיז" בתל-אביב ושותה יין. הוא עצמו הכחיש ששתה יותר מכוסית אחת של יין במהלך הארוחה. מספר שעות לאחר התאונה נלקחו מקלגסבלד בדיקת דם שהועברה למכון הטוקסקולוגי"

אז תפסיקו עם המגננה ותתחילו לראות את העובדות...

...Carpe Diem

פורסם
אני לא חושב שכשהוא הניע את רכבו באותו יום הוא החליט וידע שהוא הולך להרוג 2 אנשים...

אני לא מוכן להמר על הרבה דברים אבל אני בטוח ב100 אחוז שזה לא מה שעבר במוחו באותו יום.

נראה לי שאתה "קצת" מגזים...

אם אתה נוסע במהירות גבוהה (והוא נסע במהירות גבוהה, למרות שהמשטרה "למשהו" לא מצליחה לגלות מהי), באמצע העיר, בכביש עמוס כשאתה מצב של שכרות, אז אתה אמור להיות מודע לגמרי לסכנה שאתה מהווה.

לכן, מבחינתי, הרצח שהוא ביצע היה במודע.

פורסם

ובנוסף, המשטרה לא מצליחה (או לא מנסה) להוכיח שהוא נהג בשכרות. עשו לו בדיקת אלכוהול כמה

שעות טובות אחרי התאונה, שזה כבר שערורייתי, אבל כמה קשה כבר לגשת למסעדת ולבדוק בחשבוניות

מה הוא שתה?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...