Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המשפטנים בפורום. לכו לבית המשפט ותנו עדות מומחה. תפסיקו כבר לזבל בשכל על דברים שקראתם בעיתון/אינטרנט.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל המתלהמים:

1. זה נורמלי שנהג לא זוכר את השניות ואפילו הדקות לפני התאונה, באם הוא נפצע בה.

2. לקלגסבלד 21 הרשעות, מתוכן 2 על מהירות מופרזת והשאר עבירות חנייה.

3. חומרת עבירה לא נקבעת רק לפי התוצאה אלא גם ובעיקר לפי מידת הכוונה או הרשלנות שהביאו לתוצאה.

4. בבדיקת הדם הבלתי קבילה שנערכה בסמוך לתאונה נתגלה אלכוהול ברמה שהיא כחצי מהכמות המותרת בחוק.

שאלות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא משנה איזה תיק יתפרו לו בפרקליטות

מדובר באדם מסכן שיסבול מרגשות אשמה כל חייו , על רגע אחד ששינה מהלך חיים שלם של כמה נפשות

עצוב כמו שנאמר בשיר העצוב ההוא (עם שינוי קל ) :

And in these days

When darkness falls early

And people rush home

To the ones they love

You better take a fools advice

And take care of your own

One day theyre here

Next day theyre gone

in a tel aviv minute everything can change

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אם אתה נוסע במהירות גבוהה (והוא נסע במהירות גבוהה, למרות שהמשטרה "למשהו" לא מצליחה לגלות מהי), באמצע העיר, בכביש עמוס כשאתה מצב של שכרות, אז אתה אמור להיות מודע לגמרי לסכנה שאתה מהווה.

לכן, מבחינתי, הרצח שהוא ביצע היה במודע.

אוי נו באמת.

כל יום שישי חצי מהנהגים על הכביש אחרי כוס\כוסות יין מארוחת הערב המשפחתית.

עוד אלפי נהגים אחרים בדיוק חזרו מארוחה במסעדה.

כולנו,כולל אתה עוברים על המהירות המותרת על בסיס יומי, זה שלא תופסים אותנו זה לא אומר שאנחנו לא עבריינים.

כן, 60 קמ"ש בתוך העיר= עבירת מהירות.

101 קמ"ש בכביש בינעירוני = עבירת מהירות.(או 90 קמ"ש בכביש של 80).

121 קמ"ש בכביש 6 = עבירת מהירות.

אין נהג אחד במדינה הזאתי שלא נהג לפחות פעם אחת אחרי כוס יין או כל משקה אלכוהולי אחר.

כולנו עושים זאת תמיד, ואף אחד לא עושה תאונות במודע.

ותאמין לי שבמיוחד לא תאונות עם נפגעים, ובטח ובטח שלא עם הרוגים.

תבין, אני לא מגן עליו יותר מידי, מצידי שיקבל את מלוא חומרת החוק בעניין!

להרוג בן-אדם במודע= רצח.

ויש הבדל בין הריגה בשוגג לבין רצח.

מה שאתה עושה פה, זה רצח אופי, ואם כל הכבוד לך אני לא חושב שאתה בעמדת שיפוט לגבי אותו מקרה כי אתה ניזון משמועות וספקולציות או יותר נכון מהמדיה התקשורתית.

ואתה פולט פה שטויות כמו תותח וולקאן מבלי לדעת את הפרטים הנכונים.

אני מקווה שאולי תוכל להפנים את העניין להבא,

ניר

under construction..

פורסם

בקיצור - תנו לבית המשפט והמשטרה לבצע את החקירה והכרעת הדין , בתקווה שאין כאן הטייה של העובדות לכאן או לכאן. מספיק עם רס"ן שמועתי.

פורסם

קודם כל, התעודדתי מלקרוא את ההודעות האחרונות שלא היו בסגנון הטוקבקים המשתלחים ב YNET, אלא מבינים שדורי קלגסבלד לא הניע באותו יום את הרכב במטרה לרצוח.

שלא יובן אחרת - אני סבור שקלגסבלד צריך להיענש כמו כל אחד אחר, אבל לא צריך לשפוך את דמו בתקשורת.

אני לא מבין מה אנשים מגנים כאן בחירוף נפש... אותם שכחתם...?DSCF7761_a.jpg (למרבה הצער לא מצאתי תמונה של ארתור ז"ל, בן ה-6) הבנאדם שכח מה קרה, לא ידע באיזה מהירות נסע, ובאופן מעשי הרג שני אנשים, אז אולי יש לו אקסטרא תשומת לב, שמצד אחד עוזרים לו ומצד שני יש כאלה שרוצים לדפוק אותו, אבל פעם אחרונה שבדקתי כשהורגים אנשים צריך ללכת לכלא! ולהרבה זמן!!!

רק ציטוט קטן להזכירכם:"עדי ראייה סיפרו למשטרה שראו את קלגסבלד אוכל במסעדת "טורקיז" בתל-אביב ושותה יין. הוא עצמו הכחיש ששתה יותר מכוסית אחת של יין במהלך הארוחה. מספר שעות לאחר התאונה נלקחו מקלגסבלד בדיקת דם שהועברה למכון הטוקסקולוגי"

אז תפסיקו עם המגננה ותתחילו לראות את העובדות...

כמו ששמר כתב פה - כל אחד נהיה פה משפטן.

אז לידיעתכם - אתמול במבט בערוץ 1 הראו את החשבון מטורקיז שבו ראו שהוזמנה כוס יין אחת. המלצרית אף העידה שכשהיא פינתה את השולחן נשאר קצת יין בכוס.

פלט שיחות הטלפון אף הראה שקלגסבלד לא דיבר בטלפון ולא שלח SMS לפני התאונה (לכל אלה שטענו בתחילה שזה מה שהוא עשה).

שלא יובן שאני מקל ראש באבדן חיים, אבל אדם לא צריך להיענש יותר בגלל שהוא מפורסם ולא בגלל שהוא הרג בחורה

זה מזכיר שלפני כעשרים שנה נהרג שוער מכבי חיפה אבי רן בתאונת אופנוע ים בכנרת.

מאז חוקקה מדינת ישראל חוקים דרקוניים שאין כמותם בעולם לגבי רישוי לאופנועי ים, שהם אחד מענפי הספורט המוטורי היחידים שאפשר להנות מהם בישראל (כן, זה ספורט ימי, אבל יש פה מנוע... אז זה מוטורי).

אם בתאונת אופנוע הים היה נהרג אדם אלמוני, האם היו מחוקקים את החוקים האלה? אין לי ספק שלא.

פורסם

כמו ששמר כתב פה - כל אחד נהיה פה משפטן.

אז לידיעתכם - אתמול במבט בערוץ 1 הראו את החשבון מטורקיז שבו ראו שהוזמנה כוס יין אחת. המלצרית אף העידה שכשהיא פינתה את השולחן נשאר קצת יין בכוס.

פלט שיחות הטלפון אף הראה שקלגסבלד לא דיבר בטלפון ולא שלח SMS לפני התאונה (לכל אלה שטענו בתחילה שזה מה שהוא עשה).

שלא יובן שאני מקל ראש באבדן חיים, אבל אדם לא צריך להיענש יותר בגלל שהוא מפורסם ולא בגלל שהוא הרג בחורה שהיא... סליחה על הביטוי... כוסית.

האם היית מביא פה את התמונה אם היא הייתה כוניפה?

.

הסכמתי עם כל מה שרשמת עד עכשיו (וגם עם פאלוו ושמר), אבל 2 המשפטים האלו ממש ממש לא נכונים.

לגבי התמונה שלה - עד עכשיו ראיתי את התמונה שלה פעם אחת בלבד, וממש ממש לא זכרתי אם היא ניראת טוב או רע. זה שטויות. לא בגלל זה עושים לו ציד, אלא בגלל שהוא מפורסם (אם כי אפשר לטעון שבגלל העובדה שהיא ניראת טוב אז יש יותר התלהמות, בדיוק כמו שאו.ג'יי.סימפסון זוכה מרצח בגלל שכביכול האשימו אותו כי הוא שחור. למרות שכל העולם ואחותו יודעים שזה לא מה שהיה כניראה).

לגבי השיחות טלפון - תפסיקו לבלבל את המוח. זה לא קביל. אפשר לטעון 1001 דברים אחרים.

אל תנסו להיות עורכי דין.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני בכלל חושב שעניין העונש החמור לאחר תעונה זה דבר אידיוטי.

איש שעובר על המהירות, עובר באדום, פונה במקום אסור או עובר נתיב איינו מתכוון לגרום לתאונה, הוא לא אומר לעצמו, נו מקסימום נהרוג מישהו.

אני חושב שהבעיה העיקרית היא חוסר בענישה כלפי עברות שלא גורמות להרוגים. היום נהיה נורמטיבי לגנוב את האדום ברמזור, לפעמים אני רואה מקרים של גניבת אדום כהה כמו שאומרים. אני חושב שהמשטרה צריכה להחמיר מאוד עם האנשים שעברו את העברות הנ"ל, עד רמה של עבירה שלישית כלא לחודש. כנ"ל עם רשימה של עברות שיכאיבו חזק לאנשים, רצוי גם שהמשטרה תעקוף את העברות האלו ולא רק יישבו בכבישים ישרים עם ממל"ז ...

בקשר לעורך דין, השמועה של המקורבים אומרת שהעניין היה בדיוק בזמן חיוג בטלפון. כמובן שהחיוג לא נרשם ולא ניתן להוכיח את זה כי הוא לא הספיק ללחוץ על SEND

איתן אני לא חושב שהוא צריך להענש יותר על הריגת כוסית כיוון שכוסית נשואה עם ילד זה לא נחשב, אם הוא היה הורג איזו דוגמנית רווקה הייתי מאוד מתעצבן ;-)

בפועל יש צדק בתלונות האנשים. יש הרגשה שבגלל שהאיש מקורב הוא יקבל עונש קל מאנשים אחרים. אנחנו נחיה ונראה מה יהיה. מצד שני אכן זה עובד לכיוון השני שבגלל שהוא מפורסם יש עליו הרבה יותר עניים וביקורת.

ואיגור STI. אני מנסה למנוע את המילים שבאמת בא לי לומר לך, מילים כמו צדקן מזוייף שמזיין את השכל (אופס הם יצאו), אם אתה תעשן במקום אסור ומישהו ימות מעישון פאסיבי אחרי 10 שנים זה אומר שצריכים להכניס אותך לכלא :?: הבחור לא התכוון להרוג/להתנגש/להרוס את החיים שלו .

באמת נראה לי שיש התנפלות לא הגיונית על הבחור...

להרגיע

פורסם

ואיגור STI. אני מנסה למנוע את המילים שבאמת בא לי לומר לך, מילים כמו צדקן מזוייף שמזיין את השכל (אופס הם יצאו), אם אתה תעשן במקום אסור ומישהו ימות מעישון פאסיבי אחרי 10 שנים זה אומר שצריכים להכניס אותך לכלא :?: הבחור לא התכוון להרוג/להתנגש/להרוס את החיים שלו .

להרגיע

אני לא רוצה להכנס לאורגיה של עריכת הדין כאן אבל אני חייב להוסיף משהו-

אני משער של98% מעברייני התנועה אין כוונה להרוג/להתנגש/להרוס את החיים של..

אבל יש כוונה סמויה ולפעמים ברורה לנהוג ברשלנות. הרי אי אפשר להגיד כשאת/ה נוסע/ת במהירות מופרזת "לא התכוונתי",או לחילופין שאת/ה מדבר/ת בסלולרי. הפעולה הרשלנית היא זו שגורמת לאסון . . ורק אני רוצה להדגיש שאני לא מדבר כאן באופן אישי על המקרה המצער של מותם של אמה ובנה ע"י העורך דין.

פורסם

מה שלא טוב בכל הסיפור הזה זה הפרסום הרב ועוגמת הנפש שנגרמת לעו"ד.

אם זה היה אדם רגיל ולא עשיר לא היו עושים מזה כזה סיפור, ותאמינו לי השחיתות לא הייתה עוזרת והעו"ד בכל מקרה היה מקבל את מה שמגיע לו.

תאונה היא תאונה והכל יכול היה לקרות, גם לא באשמתו.

אם זה היה אחד מכם הייתם מדברים אחרת, זה בטוח.

פורסם
בתקווה שאין כאן הטייה של העובדות לכאן או לכאן.
בתקווה. מאוד בתקווה.

אני חושב שבסופו של דבר (אחרי כל הררי/גיבובי המילים שנכתבו) מה שהציבור דורש

הוא עשיית צדק, ולא רק במקרה הזה. זה משהו שמתאכזבים ממנו פעם אחר פעם במערכת המשפט הישראלית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

להרגיע

שלא כמוך, לי יש קצת סובלנות, ואני אתאפק ולא אגיד את המילים שבא לי לענות לך.

הדוגמא שהבאת היא לא קשורה בכלל., ואפילו מטומטמת.

אם הייתי הולך עם סיגריה, ומניף אותה לכל עבר, ומוציא למישהו עין,אז אפשר להגיד שעשיתי את זה במודע. כי במודע הנפתי את הסיגריה לכל עבר.

ומה קשור צדקן מזוייף?

אני לא טס בתוך העיר בשיא העומס ובמקביל משחק עם הפלאפון. (ועכשיו יבואו החכמולוגים שישאלו איך אני יודע שהוא טס, התשובה היא שהוא היה חייב לטוס כדי לגרום לכזאת תאונה).

בוא תסביר לי איך בדיוק אני מזוייף?

ואיך בדיוק אני צדקן?

אני רוצה רק שווין בין האזרחים. כולם צריכים להעינש באותה המידה.

פורסם

בא לי להקיא על אנשים שאומרים "הוא לא התכוון"

אין לי שום בעיה שיעשו ממנו שעיר לעזאזל.

GOT סחוג?

פורסם
מה שלא טוב בכל הסיפור הזה זה הפרסום הרב ועוגמת הנפש שנגרמת לעו"ד.

באמת מסכן, כל הפרסום הזה.......

אדם רגיל היה נחקר בתחנת משטרה (עו"ד הזה נחקר בבית)

אדם רגיל היה נעצר ליום או יומיים או מעצר בית (עו"ד הזה לא)

לאדם רגיל היו ישר אומרים שהוא נסע במהירות מופרזת (פה לא הגיעו או לא ניסו להגיע למסקנה באיזה מהירות נסע הרכב)

אף אחד לא טוען שהוא רצה להרוג, לכן לא מאשימים אותו ברצח.

אבל אם הוא נסע בכביש ישר, 3 נתיבים, יבש, ראות טובה ולא ראה מכוניות שעומדות בצומת מה זה אומר?

או שהוא נסע מהר או שהוא התעסק במשהו אחר או שניהם. איזו הסבר עוד יכול להיות למעשה כזה?

פורסם
אני מסכים עם זיגי בכל מילה.

המכונית המרוסקת לא משאירה שום צל של ספק.

לאט הוא לא נסע...

ולקבל 3 שנים על הריגת 2 אנשים שצייתו לחוקים, בשעה שהוא ככל הנראה לא ממש ציית, זאת עסקה שלא הייתה מתקבלת על הדעת אם זה היה נהג עלום שם שאינו מקורב לשום מילייה בכיר בשלטון..

יש לי הרגשה מוזרה, שזיגי דנן התכוון להפך המוחלט ממה שהבנת.

• תוכן חדש...