Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

בבעלותי יונדאי אקסנט 2001. לאחר הדלקות נורת ה CHECK הובהר לי במוסך (מורשה...) שעלי להחליף בדחיפות (??) את הממיר הקטליטי ואת חיישן החמצן. העלות ע"פ המוסך כ 6000 ש"ח.

מה החלופות הסבירות הזולות יותר?

האם באמת יש לתקן בדחיפות?

האם חלק חלופי הוא רעיון כ"כ גרוע?

האם כל ממיר מגיע גם עם החיישן?

אני לא ממש בקיאה כך שאשמח לקבל עצה טובה ומועילה

תודה

פורסם

תן יותר פרטים;

כמה קמ עבר הרכב ?

האם נוסע הרבה בתוך העיר ? (נסיעות קצרות ? ארוכות ?)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בנוגע לעלויות - את הכל אתה יכול לסגור בסביבות 2000-2500 (ואפילו פחות, אם ממש תתאמץ).

זה אומר 1500 על הממיר (חליפי, חדש, כולל עבודה) ועוד 500-1000 לחיישן "בוש" חדש (אוניברסלי) כולל עבודה. את הממיר תעשה אצל "אגזוזן" (זה לא נשמע טוב, אולי נקרא לו "אגזוזניק" ? :p) ואת החיישן תוכל לעשות במוסך מורשה אחר \ מכון להזרקות דלק \ חשמלאים המתמחים ומתעסקים בתחום.

לפני הכל - הייתי ממליץ להזריק 44K (ישירות מסעפת היניקה או המזרקים) ולבצע בדיקה חוזרת. יש סיכוי (מסויים) שהחומר יסיר משקעי פיח מהמערכת (שסותמים את הממיר) ויחזיר את העסק לחיים לעוד כמה עשרות אלפי קילומטרים.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום רב,

אל תבהל אין צורך למהר, גש לעוד מוסכים כפי שאיציק כתב וקבל הצעת מחיר עדיף שיבצעו בדיקה ממוחשבת ותקבל תמונה ברורה יותר על מהות התקלה.

כאשר נדלקת נורת אזהרה לא תמיד יודעים במדוייק איזה רכיב פגום.

ייתכן שרק החיישן תקול או הממיר או שניהם.

איזה כייף לי :)

פורסם

איציק, קודם כל המון תודה!

הממיר ביונדאי יושב מקדימה (ולא על האגזוז...) האם העלויות אותן עלויות?

האם יש איזושהו יצרן מומלץ. לממיר החלופי?

לגבי התוסף: הכנסתי למיכל הדלק לפני חודשיים (אחרי כשלון בטסט..וזה עזר לי לחלוף איכשהו על הטסט השני.) לנסות להזריק שוב? לאן בדיוק?

פורסם

הממיר יושב על האגזוז - בין אם זה בהתחלה או באמצע זה חלק מהאגזוז (אגזוז = מערכת הפליטה של הרכב המורכבת מכמה חלקים). העבודה אותה עבודה, יש מכוניות שקל ויש מכוניות שקצת יותר קשה - אבל בחלק תחליפי יצטרכו לחתוך את הקיים ולרתך את החדש - לא עבודה מסובכת עבור בעל מקצוע בתחום.

איזה תוסף שמת במיכל הדלק ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא זוכרת בדיוק את השם.

את ה 44K אפשר לשפוך ישירות למיכל הדלק?

אפשר - אבל על מנת לקבל תוצאות מיידיות ויסודיות מזריקים את החומר (באמצעים מקצועיים) ישירות לסעפת היניקה, בין אם זה ישירות לסעפת היניקה עצמה (פתח יניקת האויר) ובין אם זה ישירות לחליל המזרקים (ומשם זה מוזרק ישירות למנוע ומנקה בדרך את המזרקים, שסתומים היניקה, תא השריפה וכמובן את הממיר הקטליטי בהמשך הדרך).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...