Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תא הנוסעים היפה ביותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קראתי כתבה על תחרות תאי הנוסעים. להגיד לכם את האמת השתעממתי למוות!

"לוח המחוונים הטוב ביותר", "מחזיק הכוסות הטוב ביותר", "מערכת שמע נבחרת", "מערכת ניווט"... בלה... רציתי להקיא!

אני רק חושב לעצמי, מה עבר במוחם של אותם חברי הוועדה... "אוי, התפירה מתחת למושב הנהג מצד שמאל בולטת בכ1.1 מילימטר לעומת הצד הימני"... "עור המושב מזכיר יותר את האחוריים הגסים של פיל אפריקאי מאשר את עורה העדין של הפרה"... וכו'

בשבילי תא הנוסעים הטוב ביותר הוא גם המינימליסטי ביותר (וגם היפה ביותר), לדוגמא תא של מכוניות מירוץ! (נקודה)

Interior1a.jpg

interior.jpg

Drivers_Side_Interior_Sept_03.sized.jpg

מטרת הנושא היתה לבדוק האם אני באמת מוזר, לפחות זה מה שטוענים האנשים סביבי (או שהם פשוט יותר מדי מפונקים), או שיש עוד אנשים כמוני שאין להם בעיה לנהוג על לפורד פיאסטה שנת 87' עם סלון מתפורר ודשבורד תלוי על כמה צמות חשמל, במקום על BMW סדרה 7... או שאני סתם עייף בגלל שישנתי רק שעתיים בלילה!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע מה איתכם אני חושב שלאלפות במיוחד החדשות (ובמיוחד של ה 156) יש את התא נוסעים הכי יפה...פשוט שלמות כנ"ל לגבי האוטו.

פורסם

אני לא מבין לאן אתה חותר.

אני חושב שאדם שמשלם כמה מאות אלפי שקלים(!!!!) ראוי שיקבל את הדברים הטובים ביותר.

ולא פח שלא מכוסה בכלום (כמו פה).

הניקוד בתחרות היא ע"י ביקוש הצרכנים

פורסם

מטרת הנושא היתה לבדוק האם אני באמת מוזר, לפחות זה מה שטוענים האנשים סביבי (או שהם פשוט יותר מדי מפונקים), או שיש עוד אנשים כמוני שאין להם בעיה לנהוג על לפורד פיאסטה שנת 87' עם סלון מתפורר ודשבורד תלוי על כמה צמות חשמל, במקום על BMW סדרה 7... או שאני סתם עייף בגלל שישנתי רק שעתיים בלילה!

אם זה עושה לך את זה אתה יכול ללפף קצת איזולירבנד על ההגה ולתקוע כמה ברגים בדשבוארד - בין אלה של הדיבורית ובין החורים של הדיבורית הקודמת.

באוטודיפו ראיתי סט ריפודים לדוושות ממתכת עם חורים שיכול להתאים גם לעונדה או לדייעו רייסר להשלמת הlook.

פורסם

לפותח השרשור - תן לי כתובת בה"פ, תוך 10 דקות יש לך תא נוסעים בדיוק כמו בתמונות שהעלית כאן. העבודה מקצועית ביותר ונעשית עם פטיש בלבד.

פורסם

אין שום דבר רע בכך שסביבת הנהג והנוסעים נעימה ואיכותית כשאתה מתנהל יומיום בפקק התורן.

זה בטח עדיף ונעים יותר מאשר תא נוסעים מכוער ונוקשה, לדעתי לפחות.

אני בטוח עוד יותר שעבורי זה לא הקריטריון המוביל אבל זה בטח לא יוריד נקודות למכונית כמכלול.

בדיוק כמו בכביש הנכון וברכב הנכון אני לא אזכור ולא אשים לב איך נראה תא הנוסעים.

הכל יחסי...

לדוגמא תא הנוסעים האיכותי באודי איי 4 שבמקרה מופיעה בחתימה שלי הוא נעים ואיכותי ובכביש הנכון אני לא אשים אליו לב .....:grin:

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
אם זה עושה לך את זה אתה יכול ללפף קצת איזולירבנד על ההגה ולתקוע כמה ברגים בדשבוארד - בין אלה של הדיבורית ובין החורים של הדיבורית הקודמת.

באוטודיפו ראיתי סט ריפודים לדוושות ממתכת עם חורים שיכול להתאים גם לעונדה או לדייעו רייסר להשלמת הlook.

יתכן ולא הצלחתי לבטא את עצמי נכון... הכוונה הייתה להראות שלכל בורג ובורג יש מטרה אחת בלבד, שמיקומו נקבע לא בגלל עיצוב אגרונומי(...), אלא בגלל השימוש שבו.

המבין יבין! :roll:

פורסם

אני לא מבין למה יצאת על כל הקטע של תאי הנוסעים היוקרתיים..

גם אני אוהב ספורטיביות ומעדיף אותה על יוקרה אבל כשזה נוגע ל"יופי" ולשימושיות יום יומית הייתי מעדיף את הדבר הזה פה למטה{m5} על פני התמונות שהצגת בסך הכל מה שאני מחפש בתא הנוסעים שלי זה את המקסימום פינוק שיכול להשתלב עם המקסימום ספורטיביות כי כשאתה עומד בפקק שעה וחצי לא משנה כמה כ"ס יהיה לך זה שיושב ליד ב... M5 לדוגמא.. יהנה יותר

normal_int.jpeg

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

הפנים של האודי rs4 נראה מדהים

והמערכת של האודיs8 של b&o צריכה להיות מטורפת (כנל המחיר - תוספת של 7000$ לרכב שעולה 100000$ )

התא נוסעים הכי טוב שאני אישית יצא לי לראות הוא של הבמוו 540 (דור קודם e39) שהייתה לאבא שלי לפני 6 שנים

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
יתכן ולא הצלחתי לבטא את עצמי נכון... הכוונה הייתה להראות שלכל בורג ובורג יש מטרה אחת בלבד, שמיקומו נקבע לא בגלל עיצוב אגרונומי(...), אלא בגלל השימוש שבו.

המבין יבין! :roll:

אהרון אהרונסון הבין אותך , הזמין אותך להצטרף.

• תוכן חדש...