Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תא הנוסעים היפה ביותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאזדה של אמא.

ואגב, נתקלתי בתואר אגרונום בהקשר של קראוזה, אליהו(?) קראוזה.. האגרונום של מקווה ישראל, הבי"ס שלי...

העיצוב שאתה מתייחס אליו הוא ארגנומי כמדומני...:roll:

בברכת עברית יפה, אור.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דעתי דומה לשלך :)

גם אמרתי לעצמי שאם יהיה מסלול בארץ ויהיה לי כסף לבזבוז אני אכין ספרינט למירוצים :) (אני רחוק מהמציאות, ולא בגלל שאין מסלול בארץ ויקח שנים שיהיה אלה בגלל הכסף :( )

להעיף את הדש, להעיף הכל, לשים 2 באקטים, להוריד הכל! שעונים נחוצים, כמה שטויות פה ושם, הכל מאלומניום וזהו!

לא אוהב יותר מדיי אבזור, כמה שפשוט יותר, יותר טוב :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ומה זה קשור לתא הנוסעים הכי יפה?

כל הכבוד שאתה תעיף את כל מה שיש בפנים, אבל לא יהיה לזה שום קשר לתא הנוסעים הכי יפה.

אתה ופותח השרשור צריכים לפתוח שרשור על "תא הנוסעים הכי פשוט", "תא הנוסעים הכי בסיסי" או "התירוץ הכי טוב לעובדה שאני לא מטפל ברכב".

פורסם

איגור הכוונה היא שפשוט זה הכי יפה בשבילי!

אם הייתי מציין פה תא נוסעים הכי יפה שהוא באמת יפה זה כבר היה נראה אחרת, כל האבזור... אבל יפה זה לא תמיד נוח ודעתך אולי הייתה משתנה לאחר שהיית מנסה את תא הנוסעים!

הכי פשוט = הכי יפה = הכי נוח (בשבילי! וגם פשטות ניתן לעשות עם קצת טעם טוב, פשוט לא אומר מכוער!)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
וסבבה אתם חושבים שאני איזה ערס שכונתי... תחשבו מה שבא לכם.

QUOTE]

ההפך... דווקא אתה אומר שאתה מעדיף ספורטיביות מאשר הפלסטיקים... שזאת גישה הפוכה משל הערסים שכניראה חושבים שכמה שיותר פלסטיק יותר טוב... כדוגמאת הטמבונים הענקיים והחצאיות והספויילרים שהם שמים על הלנסר שלהם.. אבל עזוב היופי הוא בעיני המיתבונן

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תוכן חדש...