Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//893996

עכשיו פתאום הם רוצים להכנס בכל נהג בעל עבר נקי, וזאת בעקבות סיום מוצלח למשימת ניקוי הכבישים מעבריינים מרובי עבירות ותאונות:roll:

הכתבה עוסקת במקרה שהעו"ד הידוע רצח אם ובנה בשבוע שעבר. אבל משום מה לא נראה לי שהוא יזכה לשבת מאחורי סורג ובריח 15-20 שנה כמו שמתואר בכתבה.

פשוט מגעילה אותי משטרת התנועה, אם היה זה ילד בן 18 שרצח את הבחורה והילד הייתה המשטרה עטה עליו כמוצאת שלל רב.

היו אומרים שהו נסע במהירות מופרזת (וזה כמובן תירוץ להגברת אכיפת המהירות), היו מכריזים שכל הנהגים הצעירים הם מופרעים מסוכנים ורוצחים בפוטנציה היו מוצאים עוד דרכים מטומטמות להטפל לנהגים הצעירים. האוטו היה מוחרם, הילד למאסר (ובצדק). אבל בארץ הסמוך והקומבינות, המשטרה כבר תופרת לעו"ד המקומבן את תיק ההגנה בבית המשפט "הוא לא היה שיכור", "אין דרך לקבוע באיזו מהירות נסע" וסולחים לו כי הוא "לא זוכר מה היה" (נו באמת - מי קונה את זה??).

כמו שאני מכיר את המשטרה ובתי המשפט הוא עוד יקבל פיצוי ממשפחת הנרצחת על הנזק שכתמי הדם עשו לVW שלו....

עד מתי משטרת התנועה תמשיך להפקיר חיי הנהגים ולחפש דרכים לעשות כסף :x

עד מתי יתעסקו בשטויות ויאכפו את החוק רק על מי שנוח כי הוא חלש:x

נמאס!!

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרה ולא שמתם לב זו כתבה שנועדה לבדוק עד כמה הציבור יסכים לאכול את זה , הם כבר מתכננים לו את היציאה , בעונש מופחת אם בכלל . רואים כאן שימוש באנשי יחסי ציבור , וסיפורי פוגי ובאס על רקע נורמטיבי אעלק ?

אם זה לא היה עו"ד ברמתו זה לא היה קורה , אבל צריך להוציא אותו מזה כי אם הוא יהיה בבית סוהר הוא לא יוכל לעבוד כעו"ד , אז מה עושים ? כל המערכת המשפטית/שיפוטית /מישטרתית , מנסה לטהר את השרץ כך שיוכלו להוציא אותו .

אני מבטיח לכם דבר אחד , אם תנסו להשתמש בתקדים המשפטי שלו לצאת כמוהו לא תוכלו .

צריך להקיא ממערכת כל כך מושחתת עד שהשופטים והמשטרה עושים יד אחת להוציא עבריין מעונש , כי הוא מקורב למערכת בגלל תפקידו.

ודרך אגב למה לא נאמר איףך בדיוק הוא לא שיכור והצליח לעשות כזה דבר ? להזכירכם 8 מכוניות?!!!

ואף אחד לא מחייב אותו לענות מה בדיוק קרה ואיך לא ראה אותם כל כך הרבה זמן ?

למה גרימת מוות ברשלנות ולא הריגה ? הרי היה לו או מהירות גבוהה מידי , ואי הסתכלות בכביש , ושניהם ביחד זה רשלנות פושעת ע"פ כל החוקים , ורשלנות פושעת שגורמת למוות זה הריגה ? אז מה קרה ? קרה שהוא עו"ד ?

עזבו מדינה מושחתת

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

בגלל שהוא כל כך מפורסם ובגלל שהוא בצמרת (כמעט התמנה לניהול לשכת ראש הממשלה)

זה ישחק לרעתו כאן

תראו את עומרי שרון למשל , כלום לא עזר לו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

רבותי,

לפני שמבקרים את התקשורת על חוסר מקצועיות תסתכלו רגע על עצמכם.

אף אחד מכם לא היה בטוראג עם עו"ד קלגסבלד בעת התאונה, ולאף אחד מכם אין באמת שום מושג מה ולמה ב א מ ת קרה שם.

אז לפני שעולות לאויר מילים כמו "רצח" ושאר ביטויים שיאים אולי לדיון בנושא דיבה ולשון הרע ולשום דבר מעבר לטעמי... תחשבו קצת ותחכו עד שתלמדו את העובדות - אחרי שהן יתפרסמו אם בכלל.

יום טוב

HFturbo

פורסם

לא חסרים תאונות שקורות כתוצאה מחוסר תשומת לב לכביש מה גם שהוא נסע במהירות מופרזת

המודעות שלו לכביש הייתה צריכה לעלות פי כמה במיוחד שהוא נוהג ברכב במשקל 2500 ק"ג

אבל לעו"ד זה לא שינה הרבה , 6 כריות אוויר נפתחו והגנו על פניו הרכות

בעוד שגחון הטוארג היוקרתי שלו מעך וריסק את גופותיהם השבריריים של בחורה צעירה ובנה

יהי זיכרם ברוך .

אבל זה לא קורה לצערי אין לאותם בעלי ג'יפים מושג לעובדה שהם מהווים סיכון גדול יותר

אני זוכר פעם נסעתי בכביש דו נתיבי עירוני בצפון ת"א כשלנד קרוזר פשוט פלש לי לנתיב באין מפריע אני מגיע כמעט לעצירה מוחלטת בהלם טוטאלי שהוא אפילו לא מבחין בי ומחכה שיחזור לנתיב שלו

להם לא יקרה כלום הם לא דואגים אני זה שיכול להימעך מגחון שממוקם בגובה החלון שלי

בקיצור , העולם הולך ונהיה מסוכן לחיות בו

צפו להתייקרות פרמיות של בעלי רכבי שטח יוקרתיים (...לא שזה יזיז להם במשהו)

אה כן והדלק עולה עוד מעט ב-30 אג'

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
רבותי,

ולאף אחד מכם אין באמת שום מושג מה ולמה ב א מ ת קרה שם.

אף אחד לא אמר שהיינו איתו שם, אבל זה לא משנה ! במקרה התאונה הזו- אין שום צל של ספק שהוא האשם בתאונה. הבחורה המסכנה עמדה ברמזור אדום והוא "לא הבחין בה" ושלח אותה ואת בנה אל מותם. למה הוא לא הסתכל על הכביש, דיבר בפלאפון, התעסק עם מסמכים, עשה יוגה, כל אלה לא מעניינים. בשורה התחתונה הוא אשם בתאונה והמשטרה כבר תופרת לו תיק הגנה.

פשוט מחליאה אותי משטרת התנועה!!

האם גם אתה היית מקבל כזה יחס?? אני משער שלא.

פורסם

לפותח השרשור - לא כל כך מבין מה הנקודה שלך. מצד אחד אתה מתלונן על כך ש"עכשיו פתאום הם רוצים להכנס בכל נהג בעל עבר נקי", ומצד שני "מגעילה אותך משטרת התנועה" כי היא לא נכנסת בכל הכוח באותו עו"ד (שנכנס בדיוק לאותה קטגוריה של נהגים בעלי עבר נקי). בנוסף, יש לך - ולאחרים שהגיבו כאן - בעיה בהבנת הנקרא: הכתבה הזו מציגה סוגיה קיימת (ושהיתה קיימת עוד לפני התאונה המדוברת) ואת חילוקי הדעות שהיא מעוררת במערכת המשפטית.

ולכל הממהרים להתלהם - חבר'ה, כבר הוצאתם אותו בעונש קל עוד לפני שהתחיל המשפט? חכו בסבלנות, לפחות עד הגשת כתב האישום. דבר אחד אני מבטיח: הלחץ הציבורי על התביעה במקרה זה לא יעשה להם חיים קלים. אכן, אם תוגש נגדו תביעה מקלה על הריגה ברשלנות זה יהיה תמוה: המשטרה עצמה אומרת שהיא מחמירה במקרים של עבירות חמורות כגון מעבר באור אדום. במקרה של עו"ד קלגסבלד, ברור לחלוטין שאם המכוניות לא היו שם הוא היה חולף דרך הרמזור האדום כאיו לא היה קיים. אבל בכל זאת, אין שום טעם בתקיפת המערכת בשלב הזה. צריך לחכות ולראות מה באמת יקרה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ככה:

אני לא מתלונן על כך שנכנסים בכל נהג בעל עבר נקי (או שרוצים להכנס). אותי מגעילה האפליה. מה שמותר לאנשים חזקים בעלי השפעה עם חברים במקומות הנכונים אבל יביא לצליבה אם העבריין היה בן 20 משכונת התקווה נניח(גם עם עבר נקי).

אין לי שום בעיה בהבנת הנקרא, התאונה שבה עסקנו היא רק דוגמה. עו"ד עשיר ומקומבן הורג משפחה והמשטרה מייד נחלצת (בחירוף נפש מעורר השתאות ממש) לעזרתו. בזמן שאם היה זה אזרח חלש ופשוט היה ברור שהטיפול בכל הפרשה היה שונה.

רוצה עוד דוגמה מתחום אחר: אלילי הון מקומבנים מקימים מרכזי קניון, מתחמי קניונים וגני שעשועים ללא רישיון תוך זילזול מופגן כלפי כל שמץ של חוק והגינות אבל זוכים להעלמת עין גורפת מכל הרשיות.

אבל אתה, בתור אזרח קטן פשוט ושומר חוק- נסה לסגור מרפסת. כנס לפורום אחרי שהיס"מ יסיימו להרוס לך את הקיר (או את כל הבית) ותגיד לי שאתה עדיין לא מבין על מה המהומה.

ודרך אגב, לכל אלה שבטוחים שהתקשורת ודעת הקהל ידאגו לכך שימוצה הדין עם עו"ד קלגסבלד, חכו ותראו כמה אתם טועים.

פורסם
רבותי,

לפני שמבקרים את התקשורת על חוסר מקצועיות לא מבקרים על חוסר מקצועיות . אם תסתכל טוב אתה תראה את התפרים שמתחילים לתפור לו זיכוי או יציאה בעונש מופחת. זה כל כך ברור עד שאני לא מבין איך אתם לא רואים את זה תסתכלו רגע על עצמכם.

אף אחד מכם לא היה בטוראג עם עו"ד קלגסבלד בעת התאונה נכון לא היינו , ולאף אחד מכם אין באמת שום מושג מה ולמה ב א מ ת קרה שם לא צריך להיות גאון גדול של אמה בשביל לדעת שאם הוא עלה ודחף 8 מכוניות הוא לא נסע במהירות של 50 קמ"ש כשהוא פגע בהם?!! , גם לא צריך להיות חכם גדול להבין ש99% וודאות יש שהוא אפילו לא לחץ על הבלם, אז מה זה ? .

אז לפני שעולות לאויר מילים כמו "רצח"מהירות גבוהה לתנאי הדרך + אי עצירה לפני רמזור אדום + פגיעה בכל כך הרבה מכוניות , מה זה משנה למה הוא לא שם לב ? אדם חייב לשים לב ובמיוחד שהוא נוסע ברכב במהירות שלו , ואם לא זו רשלנות פושעת . ורשלנות פושעת +הרוגים זה הריגה בכל אופן עד היום זה היה כך , עד שהעו"ד הזה קיבל חסות וקוראים לזה במילים נקיות כדי להוציא אותו ושאר ביטויים שיאים אולי לדיון בנושא דיבה ולשון הרע ולשום דבר מעבר לטעמי... תחשבו קצת ותחכו עד שתלמדו את העובדות - אחרי שהן יתפרסמו אם בכלל טוב שהוספת אם בכלל , הפנמת כבר את העובדה שחוקרי התאונות תופרים עכשיו איך להציג את זה ?!!.

יום טוב

אל תשלו עצמכם כולכם , התפירה נעשית , ומשתתפים בה המשטרה הפרקליטות ובתי המשפט בסיוע של עו"ד נוספים ובסיוע של עיתונאים מטעם ואנשי יחסי ציבור .

ואף אדם פשוט לא הולך לקבל את מה שהוא יקבל על זה אני חותם לכם

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הכתבה בידיעות היא למעשה ניסיון להציגו באור קצת יותר בהיר, לנסות לגרום לאנשים לרחם עליו קצת.

כאב לי לראות את התמונות של האם ובנה הקטן.

מיד חשבתי שזה יכול לקרות לכל אחד שעומד בצומת אפילו לי.

אני אומר - במדינה שבה כסף הוא שם המשחק, שאתה נמדד לפי הונך וחבריך המפורסמים - אין ערך לחיי האדם הפשוט, ראו את הכותרות שהיו על התאונה המצערת עם המיול בכפר שמריהו, כל הסיקור היה רק בגלל המיקום, אם התאונה הייתה מתרחשת בבת-ים אז המצב היה שונה, זה היה נגמר בקובייה קטנה ליד מודעות האבל...

די לא צריך לשחק אותה תמימים, אנשים עם כוח עושים מה שבזין שלהם ועוד עם חיוך.

הוא יקבל איזה 5 שנים על תנאי ושנה עבודת שירות. שעה בשבוע בויצו או משהו מגוכך אחר.

haters will hate

פורסם

מה שחורה לי בכתבה הזו הוא בדיוק הלך הרוח שהיא מייצגת: אותו עו"ד עשה טעות והרג אשה ובן - וכל מה שמדברים עליו זה איך אותו עו"ד מרגיש. הם אומרים: הרי העו"ד הוא נהג נורמטיבי, העו"ד לא עושה עבירות ותאונות. אז העו"ד עשה טעות, קורה. מה נעשה איתו? תראו, זה לא אפקטיבי לתת לו עונש כבד, כי מה שהוא עשה לא היה מתוך סגנון נהיגה פרוע אלא מתוך חוסר תשומת לב רגעית. הוא לא מהווה סיכון באופן רגיל, ולא צפוי לבצע עוד טעויות כאלה בעתיד, אז אפשר לתת לו עונש קל ולאפשר לו להמשיך בחייו. למה להרוס לו את החיים בגלל טעות קטנה? שום עונש לא יגרום לו להתנהג אחרת, כי הרי כולנו עושים טעויות. זה קורה.

זה קורה??????

הוא הרג בני אדם!!!!

איך אפשר להתייחס לזה כאילו הוא "סתם" חצה ברמזור אדום? מה בנוגע למשפחה השכולה? איך הם אמורים לחיות? צריך להרוס לו את החיים בדיוק כמו שהוא הרס להם. נכון, כאב של אובדן ושכול אי אפשר לתרגם לעונשים מקבילים במדינה דמוקרטית, אבל בשביל זה יש חוק ויש עונש מינימום על הריגה בשוגג. להפוך את הפשע שלו ל"גרימת מוות ברשלנות" או "חוסר תשומת לב שהוביל לפגיעה מסוימת במישהו אחר שמת כתוצאה ממנה" זה פשוט מגוחך. כמה נותנים היום על "חוסר תשומת לב?" :-P

נהג ש"לא שם לב" למשך כמה שניות וגרם לתאונה כזאת - לא צריך לנהוג. הוא צריך לשלם על מעשיו. לא אכפת לי אם הוא לא היה שיכור, אם הטלפון שלו לא עבד, אם הוא התעסק עם הסטריאו או לא, אם השמש סינוורה אותו או אם נתקע לו משהו בעין - הוא גרם למוות של בנאדם אז הוא צריך לשלם. כן, גם אם הוא עו"ד ידוע. מצדי שיהיה ראש הממשלה. אף אחד לא צריך להיות מעל לחוק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...