Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוצי ראלי ספרינט / קרוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד דבר חשוב

אהבתי את הקטע לנהגים יש דרישות אבל הם לא רוצים לשלם?

אתה יודע אסף בנוסף אני נהג עם רכב מירוץ (התחרז לי) ספר לי איזה דרישות יש לי?

אני מת לענות לך, אבל אשאיר זאת לאחרים ,עוד, איזו ברכה בדיוק קיבל ברוך מהMSA.? מוכן לפרט?

(למי שלא יודע הMSA זו הפדרצייה האנגלית )

כבר אמר מי שאמר חכמים הזהרו בלשונותיכם

דני

מירוצי מכוניות

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דני ואסף אני מבקש מכם תחפשו מקום אחר לשוחח בנושא זה לא מעינינו של אף אחד הדברים שעליהם אתם כותבים תעלו אותם בנושא נפרד באתר ולא במסגרת זו.

תנו ליאנוקות להשאר מחוץ לעיניין זה.

עריכה ***** יופי, יופי.... מנהל חדש צמח בפורום...

אני משאיר את זה רק בגלל שאותי -

זה הצחיק! **** סוף עריכה!

אלון

פורסם

לדני לוי-אנא שלח לי בבקשה את המייל שלך לשם המשך שיחתנו הבונה כי אני חדש בעיניין ומוכן ללכת איתך יד ביד לאורך כל הדרך ללא קשר למקום התנדבותי, איני נהג לכן אני לא יכול ליהיות חבר ב-irda, אני מתנדב וכך זה יהיה וכל מטרתי לצרף אנשים נוספים צעירים ומבוגרים כבקרי מסלול, כמו ברכב ככול שמתחילים מוקדם יותר כך טוב יותר!

פורסם
לדני לוי-אנא שלח לי בבקשה את המייל שלך לשם המשך שיחתנו הבונה כי אני חדש בעיניין ומוכן ללכת איתך יד ביד לאורך כל הדרך ללא קשר למקום התנדבותי, איני נהג לכן אני לא יכול ליהיות חבר ב-irda, אני מתנדב וכך זה יהיה וכל מטרתי לצרף אנשים נוספים צעירים ומבוגרים כבקרי מסלול, כמו ברכב ככול שמתחילים מוקדם יותר כך טוב יותר!

אתה כן יכול להיות חבר ב IRDA גם אם אתה לא נהג...

תקן אותי דני אם אני טועה!

אלון

פורסם
mrsprint ?

אסף ?

דרור?

אני מעונין להצטרף לעמותה החדשה מה מספר הטלפון שלך ?

תודה

תודיע לי אם אתה מצליח ליצור קשר, יובל...

גם אני ניסיתי ולא הצלחתי...

אולי זה מועדון סגור?

אלון.

פורסם

יובל אלון

זה לא מועדון סגור לא זכור לי אלון בקשת הצטרפות ואם ישנה כזו הריני מתנצל מראש לא ראיתי

מעבר לכך אשמח לירשום כל אחד שמעוניין להצטרף וכמו שצויין בקרוב נערוך כנס הקמה בנושא שאז תיפתר התעלומה הגדולה!!!!!!

שמי דרור היה ונשאר כזה

יובל - האם זה יובל מלמד? אם כן מה לך ודלי האמצעים כאשר אתה בונה רכבים מעל 300000 (שלוש מאות אלף ש"ח ) אתה בקטגוריה של מיליונרים (פתחתי תיבת פנדורה).

דרור

פורסם

שלום חברים

איך מדיון ענייני ומעניין זה הפך לדיון מרטש ומתקטש?

בואו נהיה בוגרים ונדבר עניינית...

"מועדון מירוצי ישראל" הוא, בשורה התחתונה, הגוף היחידי שמוציא "אירועי" ראלי לאור באופן עיקבי...חד וחלק.

בכוונת המועדון גם לקדם נהגים חדשים ומעוטי יכולת כדוגמת דרור מיודעינו וזאת במירוצי ראלי ספרינט/קרוס והוא בעל האמצעים והנסיון המתאימים ביותר.

דרור...פנה ל"מועדון מירוצי ישראל" ותקבל תשובות לכל שאלותיך מאנשים בעלי נסיון אמיתי (ממש כאלה ש"אכלו" אבק במירוצים מסוג זה)...

ALESLY

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

ואותי מעניין איך תמיד מעביר הביקורת הוא "יוזר" חדש - תמיד! עם הודעה ראשונה של ביקורת....

מספיק עם הספינים!

ולשאלתך דרור - אכן פניתי אליכם בבקשה להצטרף (בפרטי) ועד היום לא נעניתי.

אלון

פורסם

לכולם שלום ,

ראשית לאלון, אין ספינים פשוט מספר המצטרפים למועדון מרוצי ישראל כמו שרואים הוא גדול ,לכן כמו שאמרתי קודם כול מי שמעוניין יכנס לאתר www.motor-sport.co.il ירשם ויענה.

כמו-כן מי שמעוניין ליתרום ביום יום ישנה ישיבה שבועית בנושאים כגון קורס מרשלים, קורסים שונים ואימונים שנערכים מעת לעת לפי סגירות עם עמותת הנהגים.

האימון הבא קרוב מאד!!!

לכן אתה יכול ליצור קשר כבר היום או באתר או ישירות לנייד שלי 0522-274126

בתודה אסף שדמה

מועדון מרוצי ישראל

מנהלה וחפ"ק

0522-274126

פורסם

העמותה לספורט מוטורי (מועדון מרוצי ישראל) הינה עמותה לאירגון ובטיחות במרוצי כלי רכב בישראל במסגרת זו העמותה מרכזת את מועדון המרשלים ובימים אלו מרחיבה גם את תחום הבודקים הטכניים שהצטרפו לשורותיה ותעבוד בכפיפה אחת מול אישורי ההתאחדות לסייע בהקמת מרוצים ואירגונם על פי כללי הספורט המוטורי שירשמו.

כמו כן הוקמה מערכת עזרה ראשונה עצמאית בעזרתו האדיבה של דר' שרגא ארכאדי מהמחלקה לטיפול נימרץ בתל-השומר ובקרוב יפתחו קורסי עזרה ראשונה בסיוע מד"א לנהגים, נווטים מרשלים ובעלי תפקידים אחרים פרטים לאחר סיכום הנושא עם ההתאחדות המוקמת.

יחד עם זו העמותה חרטה על דיגלה לסייע לכל גוף התנדבותי המעוניין לקום וליצג תחום מקצועי בספורט המוטורי על פי כל כללי ההתנהגות הספורטיבית של ההתאחדות שתוקם והפדרציות הבינלאומיות.

אודה לכל הכותבים בשם המועדון קודם כתיבת הדברים לפנות אל הח"מ בטלפון נייד 052-2439875 בכדי להעמיד את הדברים בצורה מדוייקת.

ברוך שליט - נשיא

העמותה לספורט מוטורי בישראל

(מועדון מרוצי ישראל)

פורסם

בקיצור MRSPRINT / דרור / אסף

זה מועדון מירוצי ישראל ? הבנתי נכון ?

תיבת פנדורה ? אני בונה רכבים בכל רמות המחירים !

להזכירך התקנון שנכנס השנה לרכבי 1600 הוא בהחלט לטובת הנהגים והספורט

רכבים סטנדרטים נקודה - יותר זול מזה לא יכול להיות !!!!!

אנחנו לא מעונינים שמירוץ החימוש מהשקלון יחזור, ולכן לא קיימת קטגוריה גרופ A

לא בישראל ולא באליפות המזרח התיכון לדוגמא.

יובל מלמד

פורסם

דרור שלום,

תגובתך נערכה עקב שימוש בשפה קצת יותר מידי מתלהמת לטעמי אבל בעיקר בגלל היותה מבולבלת ומבולגנת...

הערות כמו "אז תתבגר"... ותקיפות אישיות - אין מקומן פה!

אתה מוזמן בהחלט להעלות שוב את אותה התגובה בצורה יותר נעימה ומסודרת.

אלון.

נ.נ.

אני בהחלט לא מתכוון לצנזר אותך, נהפוך הוא,

הדיון בינך לבין יובל מלמד מעניין אותי מאוד.

אלון

• תוכן חדש...