Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוצי ראלי ספרינט / קרוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לאלון על ההדגשה!

דובי כל זמן שהמרוצים אינם חוקיים אני לא רואה שישנם משוגעים כמו במועדון מרוצי ישראל שירימו את הכפפה בזמן שהכל נעשה מאחורי דלתיים סגורות.

תמתין עוד כחודש נדבר אז.

בכל מקרה אני מצהיר בזאת במידה ויקום גוף שמעוניין להקים מרוץ ראלי "מועדון מרוצי ישראל" יתמוך יעזור בכל דרך אפשרית לסייע בידי או מארגן להקים את המרוץ זה תפקיד המועדון ולצורך זה הוקם לסייע בתחום האירגון והבטיחות במרוצי כלי רכב.

מעבר לכך עד היום לא ברכתי על הקמת הפורום ואני חושב שהוא עבר כברת דרך ומוציא אגרסיות וזה טוב בגבול הטעם הטוב

ברכותי

ברוך שליט

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלון היקר,

דבר ראשון וקודם לכל - לא היתה פה שום השמצה! וצר לי כי אתה רואה זאת כך

ובאם נפגעת באיזשהיא דרך אני קודם כל מתנצל כי לא זו היתה מטרתי.

אתה שואל איך אני רואה שאתה ודובי עושים בפורום כשלכם? אז אני אסביר - מישהו כתב משהו לא נכון ואפילו משמיץ כבר יותר מכמה פעמים על מועדון מירוצי ישראל-ולא טרחתם לתקן אותו או להעמיד אותו על טעותו-בו בזמן שידעתם שהוא טועה ומטעה ושלא נאמר משקר-פה אצלי זה עבר את גבול הטעם הטוב שישי לפורום ציבורי.

ואם אתה רוצה לדעת מהם הדברים אתה מוזמן לכתוב לי בה"פ את מספר הטלפון שלך ואני אסביר

לגבי בזכות שלך להתבטא פה בפורום - אל תנפנף במשהו שהוא שייך גם לי ולכל אחד אחר שנרשם!!

לגבי דעה דמוקרטית-שוב פה זה לא דיקטטורה אבל שוויון הזכויות צריך להיות תקף לגבי כולם.

אני לא רואה שום צורך להתייחס ל"מקורב להנהלה" שכתבת וגם לא ל "אתה מפנים"...

אם חרגתי מגבולות הכתיבה הציבורית אתה מוזמן לערוך ולמחוק אותי כמו את כל אחד בפורום הזה-

אל תכניס דברים פרטיים שיש לי ולמנהל הפורום לויכוח הציבורי הזה-תודה

פורסם
אלון היקר,

דבר ראשון וקודם לכל - לא היתה פה שום השמצה! וצר לי כי אתה רואה זאת כך

ובאם נפגעת באיזשהיא דרך אני קודם כל מתנצל כי לא זו היתה מטרתי.

אתה שואל איך אני רואה שאתה ודובי עושים בפורום כשלכם? אז אני אסביר - מישהו כתב משהו לא נכון ואפילו משמיץ כבר יותר מכמה פעמים על מועדון מירוצי ישראל-ולא טרחתם לתקן אותו או להעמיד אותו על טעותו-בו בזמן שידעתם שהוא טועה ומטעה ושלא נאמר משקר-פה אצלי זה עבר את גבול הטעם הטוב שישי לפורום ציבורי.

לא ידעתי שאתה ה"מגן" של מועדון מירוצי ישראל - משום מה, דווקא ברוך שליט לא פנה אלי - ואני איתו בקשר רציף. חוץ מזה (ואתה מוזמן לעבור על השרשור שוב) לא ראיתי פה כל השמצה של ממ"י. אם אתה מתכוון לרמיזות של יובל - הוא משתמש חיצוני - זה נעשה בשפה "נקייה" ולכן לא צריך להיערך. לגבי דובי, דובי ילד גדול ויודע להגיב בעצמו. לגביי - אני עוד לא הבנתי אילו מתגובותיי אינן תקינות בעינך (ואני באמת רוצה לדעת).

ואם אתה רוצה לדעת מהם הדברים אתה מוזמן לכתוב לי בה"פ את מספר הטלפון שלך ואני אסביר

לגבי בזכות שלך להתבטא פה בפורום - אל תנפנף במשהו שהוא שייך גם לי ולכל אחד אחר שנרשם!!

לגבי דעה דמוקרטית-שוב פה זה לא דיקטטורה אבל שוויון הזכויות צריך להיות תקף לגבי כולם.

שיוויון הזכויות תקף לכולם, אם יש פה מישהו שצונזר - שיקום! הטלפון שלי פורסם בפורום מאות פעמים. הנה הוא שוב: 057-6661964.

אני לא רואה שום צורך להתייחס ל"מקורב להנהלה" שכתבת וגם לא ל "אתה מפנים"...

אם חרגתי מגבולות הכתיבה הציבורית אתה מוזמן לערוך ולמחוק אותי כמו את כל אחד בפורום הזה-

אל תכניס דברים פרטיים שיש לי ולמנהל הפורום לויכוח הציבורי הזה-תודה

ראשית, לא אני הכנסתי את הויכוח לפורום - אלא אתה. אתה גם הזכרת את שמי ולא אני פניתי אליך. בקשר לויכוח שלך עם דובי - אני בהחלט לא מתערב ומשאיר את זה בינך ובין דובי.

ודבר אחרון , "מקורב להנהלה" מופיע ב"יוזר" שלך - גם לי מותר מידי פעם איזו עקיצה, לא?

הערותיי בכחול...

מקווה שהנושא הזה לפחות - סגור!

אלון.

פורסם
מבחינתי אין ויכוח כלל ועם אף אחד .
או דובי פה אני לא מסכים איתך!!

עדיין יש את הויכוח מי ישלם על הכוס קפה

לפחות תהיה עיקבי!:wink::grin:

רוי

פורסם

רבותי קראתי את השרשור ואני רוצה לומר לכם משהו מזוית של אדם שרוצה בעתיד הטיפה רחוק (רוצה ללמוד נהיגה ולראות אם יש לי כשרון או לא ) לראות ואולי להתחרות במירוצים, רק אפילו לא מבין מה שאתם מדברים עליו.

ברוך ה' הצליחו אנשים מסוימים לעשות שיהיה חוק מוטורי. זוהי רפובליקת הבננות היחידה שע"מ שיהיו בה מירוצים צריכים חוק (עד כמה שאני יודע). והכוונה היא שיש בחוץ הרבה אינטרסים ואנשים שאם המירוצים יצליחו , זה לא ימצא חן בעינהם .

אתם מנסים להתווכח על כול מיני דברים אז אני בא לבקש מכולם , אנני יודע איזה אינטרסים שונים יש לכם , ועל איזו תיבת פנדורה אני הולך לפתוח , אבל יש שני דברים שעליכם לא לשכוח , ע"מ שלי יהיה איזה שהוא סיכוי שיהיו מירוצים.

א בטיחות בטיחות בטיחות תאונות קשות עם פצועים

קשה יורידו את התינוק עם המיים.אני כבר יכול לקרוא את הכותרות של כל הנשמות הנהדרות שחושבים שמהירות היא מהשטן

ב . כשניים רבים השלישי לוקח - תריבו יותר מידי , אזי אנשים לא ידעו למי לתת זמן מסך /ספונסרים והכול = סירוס העסק

אם תמשיכו בצורה הזו , אזי יהיה חוק מוטורי אבל נדבר על מירוץ הפתיחה כמו על מירוצי אשקלון דהיינו בנוסטלגיה

אז למען כל אלו שאפילו לא מבינים מי נגד מי . תוותרו על הכבוד /אינטרסים /חלוקת הטרף לפני שהאריה יקח לכם את כל הטרף ותשארו בידיים רקות ובוויכוחי סרק מי הרס

בתודה מראש ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

פורסם

קודם כל היה מאד נחמד אם לאחר הבעת דעה כזו גדולה וצבעונית לפחות היה רשום שם בסוף ההודעה...

שנית - לא חידשת כלום בעצם .

כולם יודעים שבטיחות מעל לכול וויכוחים היו ותמיד יהיו , בסופו של דבר כולנו אוהבים את הספורט הזה וכל אחד מנסה בדרך שלו להראות עד כמה זה חשוב לו ועד כמה דעתו נחשבת , וזה לגיטימי .

ההבדל הגדול הוא שכיום , אנחנו יודעים את כל טעויות העבר ובסופו של יום יש גוף אחד שישמור שזה לא יקרה - ההתאחדות לספורט מוטורי .

שבת שלום

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
קודם כל היה מאד נחמד אם לאחר הבעת דעה כזו גדולה וצבעונית לפחות היה רשום שם בסוף ההודעה... מצטער שכחתי השם הוא יהודה

שנית - לא חידשת כלום בעצם .

כולם יודעים שבטיחות מעל לכול וויכוחים היו ותמיד יהיו , בסופו של דבר כולנו אוהבים את הספורט הזה וכל אחד מנסה בדרך שלו להראות עד כמה זה חשוב לו ועד כמה דעתו נחשבת , וזה לגיטימי .

ההבדל הגדול הוא שכיום , אנחנו יודעים את כל טעויות העבר ובסופו של יום יש גוף אחד שישמור שזה לא יקרה - ההתאחדות לספורט מוטורי .

זה בדיוק מה שאני מקווה, כי בנתיים מהשירשור הזה נראה לי שי כאן שניים או שלושה גופים שמנסים לשוך את השמיכה אליהם (זה בתור מישהו מבחוץ שאפילו לא מבין על מה ולמה ומי הנפשות הפועלות) הבעיה היא שלפעמים למשוך את השמיכה היא עלולה להקרע ואז לאף אחד לא יהיה כלום.

ולפי הוויכוחים לא נראה שלמדו משהו מטעויות האבר והלוואי ואתבדה

שבת שלום

דובי

בתודה ובברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

על איזה שמיכה אתה מדבר?

לכל מועדון יש את התחום שלו ואם יש תחומים חופפים אז מה? קצת תחרות לא הזיקה לאף אחד:wink:

והכי חשוב לעבוד לפי תקנונים מסודרים שמוסכמים על כולם

רוי

פורסם
על איזה שמיכה אתה מדבר? על השמיכה שמתכסים בה בלילה בימים קרים:smilecolr תרגום :שמיכה = המכסה של כול עולם המירוצים

לכל מועדון יש את התחום שלו ואם יש תחומים חופפים אז מה? קצת תחרות לא הזיקה לאף אחד:wink:בטוח כול עוד אתם לא מתלהטים ומתחילים לעשות שטויות. אבל העובדה היא שתמיד ממלחמות יהודים , הגויים הרוויחו ולא היהודים . והפרוש הוא שאני מקווה שאני טועה והכול הוא באמת וויכוחים פשוטים אבל אם יהיו מריבות כול עולם המירוצים יפסיד .

במריבה אין מנצחים ! יש מופסדים יותר ומופסדים פחות , ובדרך כלל מי שחושב שהפסיד פחות, או שלא הפסיד בכלל, מוצא שהוא הפסיד הכי הרבה.

והכי חשוב לעבוד לפי תקנונים מסודרים שמוסכמים על כולם

רוי

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...