Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי כולם,

ברשותי פולו 1.4 שנת 96.

אני נוהג לבדוק ולמלא לחץ אוויר בצמיגים מדי שבועיים ולאחרונה שמתי לב שהלחץ באחד הצמיגים תמיד נמוך בצורה משמעותית מהלחץ שצריך להיות (צריך להיות 30 ובעוד 3 צמיגים נמצאים באיזור 28-29, הצמיג הרביעי נמצא באיזור 10-15).

השאלה שלי היא האם דבר כזה אומר החלפה לגמרי של הצמיג ואם כן אז האם אני צריך להחליף גם את הצמיג המקביל (ככה הבנתי שעושים) למרות שהמצב שלו תקין.

ואם כבר להחליף, יש למישהו המלצות? אני לא צריך צמיגי ספורט או משהו בסגנון וכרגע יש לי

175/65 R13 80T

תודה!

פורסם

אולי יש בעיה בשסתום (ונטיל) בצמיג. לך לפנצ'רמאכר שיבדוק, ובכל מקרה שווה להחליף - זה עולה גרושים.

כמובן שיש אפשרות של חור קטן בצמיג, כך שיוצא אויר אבל לא לגמרי.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

יכול להיות שהג'נט שלך עקום (מכה או משהו) ואז בורח אוויר בין הצמיג לג'נט

כמו כן יש לבדוק שהצמיג לא יבש וסדוק או שיש פנצ'ר ממש קטן

מניסיון לפעמים גם לא מתקנים פנצ'ר בצורה טובה

בקיצור קפיצה קטנה לצמיגאי תפתור הכל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

או!! שיכול להיות שיש לך פנצ'ר!

תיקון פנצ'ר עולה בין 20 ל30 שקל, ואם אחרי התיקון עדיין מאבד לחץ, פשוט מלא ספריי פנצ'רים בגלגל. מה שיפתור לך את הבעיה בשניה.

פורסם

ברכב של חבר שלי הייתה אותה בעייה והתברר שהוונטיל (שסתום) דלף. עלה לו 30 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב, עדכונים...

הלכתי לפנצ'רייה שם הודיעו לי חגיגית ששני הצמיגים האחוריים שלי יבשים (הגיוני מאוד, בבדיקה לפני שקניתי את הרכב כבר אמרו לי שמצב האחוריים בינוני) ומכרו לי צמיגי

Hankook radial k701

ב- 250 ש"ח האחד.

איך זה נראה לכם?

הצמיגים נחשבים טובים? והמחיר?

תודה

:smile:

• תוכן חדש...