Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע עלה לי לראש הטופיק הזה, לא מזמן החרדים גנבו לנו את ניר ברקת עכשיו גם בפורום אחר אחד ירד לנו על הכבישים שאנחנו לא נבייש את הלונה פארק :(

מה יהיה עם ירושלים תגידו לי? כווווולם (אפילו אנוכי) עוזבים לת"א.

פורסם

עכשיו נזכרת? :lol:

נולדתי בירושליים אבל החכמתי (יותר נכון ההורים שלי החכימו) להתחפף משם עוד לפני שמלאו לי 9 שנים... :idea:

לצערי, אין כבר מה לחפש בעיר הזאת וחבל, זאת עיר יפיפיה לדעתי. :cry:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

דווקא בגלל הכבישים כדאי להישאר בירושלים.מעבר לזה שהירושלים לא י ו ד ע י ם לנהוג !!!

ודווקא בגלל העליות כדאי לנסוע לירושלים, במיוחד כאשר אתה נוסע ומאחורה יש אודי שמתעקשת להיצמד אליך בסיבובים ללא שום סיכוי. :lol:

אייל

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור עתיק עם שתי תמונות מדהימות של ירושלים מהיום. אני גם כשני עשורים בעיר, אבל לא זוכר שמיים יפים כל כך.

270520121599.jpg

270520121600.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מי מקפיץ דבר כל כך ישן? אני בן 27 פתחתי את השרשור הזה קצת לפני הגיוס

ועוד חטפתי עליו התראה אוטומטית :evil:

וואו אני המון זמן פה.

פורסם

יפה שתפסת את זה, באמת היו אתמול שמים מדהימים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...