Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני שבועיים פתחתי את הלוח המחוונים לצורך החלפת נורות. בעת הסגירה נגעתי בטעות במחט הסל"ד והמחט נפלה אל מתחת לאפס. הוצאתי אותה ו"איפסתי" אותה מחדש.

הבעייה היא שהמחט בסרק עומדת כמה מ"מ יותר גבוה מהמצב לפני - היא כאילו מראה על 800+ סל"ד שלפני זה היא הראתה 750 סל"ד בדיוק (סל"ד סרק אמור להיות 700+-50).

כאשר הרכב כבוי המחוג עומד על 0 בדיוק, וזה גם היה המצב לפני הנגיעה הגורלית (בדקתי תמונות שיש לי).

השאלה היא האם זה סתם צירוף מקרים והסל"ד לא השתנה (רק המחוג מזייף קצת) או שיש בעיית סל"ד סרק? אין גימגומים, סל"ד יציב והרכב סוחב כרגיל (הרכב הוא טויוטה סטרלט 97' ידנית).

היכן אני יכול לבדוק סל"ד סרק ולא במוסך מורשה? יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי באמצעות סקופ או OBD?

תודה,

איתמר.

(* אגב, לפי ספר הרכב 700 סל"ד אמור להתבטאות במד הטורים בין 630-770 סל"ד. במקרה שלי הוא עדיין מראה מעל.)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נו דני, באמת...

עם כל שרשרת ההתכתבויות שלנו אתה שואל שאלה כזאת?

אם הייתי מהאיזור שלך כבר מזמן היית רואה אותי כל יום... :-)

אני מהמרכז.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון מהיום:

אחרי שאתמול ניקיתי בית מצערת, בדקתי שוב את כל צינורות הואקום, בדקתי את חיישן מצב מצערת (tps) שנמצא תקין, החלטתי היום לבצע את הפעולה המסוכנת והמסובכת של... ניתוק מצבר.

המצבר היה מנותק לרבע שעה, ואחרי הנעה, חימום, הרצה של המנוע ב 2500 סל"ד למשך דקה וחצי ללא כל צרכנים חשמליים (לפי הוראות ספר מנוע), מחט הסל"ד התייצבה בדיוק במקומה הרגיל. :-)

נסעתי קצת ובחנתי את העסק - הכל עובד כמו שעון יפני.

המסקנה שלי מכל הסיפור הזה היא שלפני שמתחילים לפרק, לשבור ולהרוס - לעשות קודם פעולות פשוטות יותר ולהתקדם הלאה.

איתמר.

• תוכן חדש...