Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BSA "קוקוריקו"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים ,

הוצע לי לקבל קוקוריקו ישן שמצריך שיפוץ ... האם יש מקור לחלקים וחלפים לכלי הזה בארץ או בחו"ל ?

אני פשוט רוצה לברר אם כדאי לקחת את הכלי הזה תחת חסותי ולשפצו ..

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

קח תמונה שלו וקצת פרטים ולך לעשות סיבוב ברגל באיזור שוקן\קיבוץ גלויות.

יש שם כמה בתי עסק שמתמחים בכאלו דברים. לא קשה לזהות אותם לפי אופנועי האספנות שחונים על המדרכה לידם.

באופן כללי שיפוץ אופנוע הרבה יותר פשוט משיפוץ רכב. חלקי הקוסמטיקה מועטים מאוד בהשוואה, והמכניקה פשוטה מאוד.

פורסם

שיפוץ אופנוע תמיד "עדיף" על פני מכונית והכוונה כמובן ל"עדיף" היא מבחינת הגמישות והקלות של אופנוע ביחס למכונית: לא צריך ליפט או בור, לא צריך 2 אנשים להרבה מקרים שכן צריך אותם ברכב, מנוע מרימים לבד וכו'. כך שלמתחילים - יש עדיפות לאופנוע. אבל בבקשה לא להתנפל, מדובר כמובן בהתיחסות לדברים שהם מטבע הדברים קלים יותר באופנוע. אין כאן שום המלצה לכאן או לכאן...:-) .

בקצרה - מהו BSA קוקוריקו? דבר כזה עוד לא שמעתי מעולם. צרף דגם מדויק ו/או תמונה - וההמלצות והידע כבר יזרמו. יש כאן הרבה אנשים שיודעים ואוהבים לעזור.

פורסם

הכוונה שלו כנראה ל-bantam אופנוע b.s.a בעל מנוע 2-פעימות, נפח מנוע 1.23cc .וגם 173cc

הכלים האלה היו מאד נדירים בארץ,לדעתי מה שיש לו זה b-40 מנוע 350cc o.h.v כאלה היו יותר ונקראו בטעות בפי העם b.s.a תרנגול. שבוע טוב-זאב

zeev

• תוכן חדש...