Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הראשון זה פורד פיאסטה 2002

142000 ק"מ מליסינג ידנית

37 אלף

השני זה רנו מגאן 2001

150000 ק"מ ידנית

יד ראשונה מפרטי

35 אלף

מה עדיף ומה צרך לבדוק

הרנו מגאן טוען שהרכב מטופל המוסך מורשה בלבד

פורסם

המגאן יותר בטוחה, מרווחת,ונוחה.

הפייסטה קטנה יותר, שימושית יותר לזוג צעיר + ילד.

עדיפה מגאן.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תבקש את הספר הטיפולים של המגאן ובמידה והאוטו סביר לך עליו בראש שקט

הייתי רוצה כוכב ברקע שיזכיר לי להיות זהיר שיהיה שם כדי לומר לי : " עדיף להפסיד רגע בחיים ולא את החיים ברגע",

כדי שאגיע בשלום לכל מקום.

פורסם

המגאן ללא ספק הרבה יותר "אוטו" מאשר הפיאסטה, היא יותר מרווחת, מאובזרת, מפנקת, איכותית, בטיחותית, נוחה והביצועים שלה עדיפים..

לעומת זאת היא עברה הרבה ק"מ יחסית לשנה ובכלל.. כך גם הפיאסטה, שהיא גם מליסינג, למה אתץה נעול דווקא על שני הרכבים הללו?

אני במקומך למשל הייתי מחפש סופרמיני משנת 01', למשל פיאט פונטו, תוכל למצוא מידי פרטית שמורה מאוד ועם קילומטרז' נמוך משמעותית מהשתיים שציינת.

פורסם

החזקנו את שני הרכבים במשפחה, אין מה להשוות

המגאן נותנת הרבה יותר, החל מנוחות, אביזרי בטיחות וכלה באיכות נסיעה ומנוע מצויין.

הפיאסטה בסיסית מאוד, דלת אבזור, דלת מרחב ודלת אביזרי בטיחות.

אבל... הפיאסטה זולה משמעותית לאחזקה, ואצלנו הראתה אמינות טובה יותר מהמגאן.

אך מכיוון שאתה מדבר פה על מגאן ידנית, 50 % מהבעיות כבר נעלמות. בדוק בהיסטוריה של המגאן

שאין יותר מדי ריג'קטים, ובמידה והבדיקה יוצאת טובה, קח את המגאן.

פורסם

המחיר של המגאן נראה נמוך באופן מופרז מהמחירון,למרות שהקילומטרז' מעט גבוה אבל בכל זאת זה נראה מחשיד תבדוק שאין לרכב היסטוריה של תאונות או פגם כלשהו.

כמו"כ הפיאסטה כנראה תראה אמינות טובה יותר.

פורסם
המחיר של המגאן נראה נמוך באופן מופרז מהמחירון,למרות שהקילומטרז' מעט גבוה אבל בכל זאת זה נראה מחשיד תבדוק שאין לרכב היסטוריה של תאונות או פגם כלשהו.

כמו"כ הפיאסטה כנראה תראה אמינות טובה יותר.

הבעלים אומר שהיא עשתה תאונה לא רצינית(זאות אומרת אין פגיעת שילדה) ושהחליפו לה דלת

ובנוסף הצבע שלה(כחול כהה) מתקלף כנראה מחשיפה לשמש הישראלית

האמת רק בגלל זה ירד לי החשק מהרכב

פורסם

[אני במקומך למשל הייתי מחפש סופרמיני משנת 01', למשל פיאט פונטו, תוכל למצוא מידי פרטית שמורה מאוד ועם קילומטרז' נמוך משמעותית מהשתיים שציינת.קראתי בפורום שהפונטו לא אמינה במיוחד אז זה קצת מרתיע אותי

השאלה היא אם הפייאסטה המדוברת עם 142000 קילומטר תראה יותר אמינות

פורסם
[אני במקומך למשל הייתי מחפש סופרמיני משנת 01', למשל פיאט פונטו, תוכל למצוא מידי פרטית שמורה מאוד ועם קילומטרז' נמוך משמעותית מהשתיים שציינת.
קראתי בפורום שהפונטו לא אמינה במיוחד אז זה קצת מרתיע אותי

השאלה היא אם הפייאסטה המדוברת עם 142000 קילומטר תראה יותר אמינותהדעות מאוד שונות לגבי הפונטו, לי למשל יש אחת שנת 01' והאמינות טובה למדי.. היא עברה 120K, מתוכם 48K בהשכרה!

• תוכן חדש...