Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שאפשר לחבר את הרכב...

1.למה זה טוב? ,כלומר אילו נתונים אפשר להוציא לגבי הרכב דרך המחשב

2.איפה הכי כדאי לעשות במוסך מורשה או מוסך אחר?

3.מה המחיר של זה +-?

בתודה מראש לכול העונים

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

שלום רב

לגבי רכבי פולקסואגן המחשב שלהם הוא בין המחשבים אשר מקבל הרבה מאד אינפורמציה לגבי תפקוד המנוע על מרכיביו ודרך חיבור הרכב למחשב חיצוני אפשר לקרוא תקלות מוקלטות אשר לא מדליקות את נורת הביקורת בלוח השעונים.אפשר לקרוא את נתוני החישנים ולהסיק מכך אים המנוע פועל כנדרש הרי בסופו של דבר רוצים אנו מהרכב שיסע עים מקסימום כוח במינימום צריכת דלק

ברכבי פולקסוגן יש אפשרות כיוון המנוע דרך המחשב החיצוני ( דבר שלא קיים ברכבים יפנים )

2. מאד כדאי לבצע בדיקה זו במוסך שמבין בתאוריה ( מה צריך להיות הערך בכול חישן ) כלומר ע"י איש דיאגנוסטיקה ( אין רבים כאלו .טיפ : אים רואה אתה כי המחשב שלו תומך בעיברית אז תדע כי המשתמשים בו לא מהטובים שיש )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

תודה לך עזרת לי הרבה...

אני חושב שמחר אני יגש למוסך לעשות בדיקה

רפי לין , האם המוסך שהמלצת לי עליו (מוסך אדמונד עשה לי טוב בחולון) עושה את זה

ומה טוווח המחירים

שוב תודה! :wink:

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
אה סבבה

מה זה עושה לאוטו שמאתחלים את המחשב

?

כמו ctrl+alt+del במחשב שלך.

הרבה פעמים כדאי לנתק את המצבר לחצי דקה ואז לחבר. זה פותר הרבה בעיות של מחשב הרכב.

אם זה לא עוזר אולי צריך אתחול-restart

פורסם

סביבות ה200 ש"ח לדיאגנוסטיקה במוסך מורשה.

סתם שאלתי כשעשיתי את הטיימינג , יכול להיות שהמחיר איננו מדויק.

בנוגע לניתוק המצבר, אני לא ממליץ לעשות את זה סתם בשביל הכיף.

אצלי כשהחלפתי מצבר ,הופיעה בעייה של טורים לא יציבים בסרק , כאשר לפני ניתוק הישן לא היתה שום בעיה.

אמנם פתרתי את הבעיה ע"י ניקוי הסעפת, אבל עדיין, עד היום אני חושב על זה ולא מבין למה דווקא כשניתקתי את המצבר עלתה התופעה הזאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לידיעת הציבור : "אתחול המחשב" זה אחד החרטות הגדולות ברכבי VW בגלל שככה או ככה כל 4 קילומטר או 10 דקות מנוע מונע...המחשב של VW מאפס את עצמו ומבצע למידה מחדש....

אז שלא יבלבלו לכם את המוח יותר מידי

פורסם

עתיד,

אתה יכול להסביר מה כוונתך "אתחול המחשב" זה אחד החרטות הגדולות ברכבי VW בגלל שככה או ככה כל 4 קילומטר או 10 דקות מנוע מונע...המחשב של VW מאפס את עצמו ומבצע למידה מחדש...."

איזה כייף לי :)

פורסם

כל 4 קילומטר נסיעה או 10 דקות מנוע פועל (הקודם מבין השניים) המחשב מריץ סריקת לימוד חדשה על כ-ל החיישנים, מה שאומר שגם אם משהו השתנה - עכשיו הוא יודע אותו מחדש

כל הרעיון באתחול זה למחוק את המחשב ולתת לו ללמוד את כל החיישנים והנתונים הנכונים לכרגע (נגיד לאחר ניכוי מצערת או כל דבר אחר) במחשבים של VW זה כבר עושה את זה לבד לי ההסבר הקודם

פורסם

לגבי ניתוק המצבר - אני יודע לגבי מכוניות עם Multiplex של פיז'ו-סיטרואן שזה פותר הרבה בעיות.

אני נמצא הרבה בפורום אירופי של מכוניות מהסוג הזה. זו העצה הכי שכיחה שם ותמיד עם פידבק חיובי לאחר מעשה.

פורסם

היי עתיד,

לפי דעתי ניתוק המצבר הינו איתחול 'עמוק יותר'.

ראה הסבר מתוך היינס כיצד ללמד את המחשב את סגנון הנהיגה בצורה טובה יותר.

זה מה שאני תמיד מבצע לאחר ניתוק המצבר.

Disconnecting the battery.pdf

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...