Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפלס שמן גיר גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה שנת 1997 אוטומטית 1800 הבחנתי כי מפלס השמן גיר שלי גבוה ב חצי ק"ג בערך. האם לרוץ למוסך ולהוריד את העודף????

צונזר.... :?

פורסם

היי,

גש בהקדם האפשרי לרוקן עודף שמן.

עודף/חוסר שמן עלול לגרום לבעיות קשות בגיר עד כדי הרס הגיר.

בדיקת שמן גיר צריכה להתבצע בדיוק לפי הוראות היצרן (ראה ספר רכב).

איזה כייף לי :)

פורסם

רגע ....לפני שאתה רץ... מרוקן... ואולי הורס את הגיר עקב כך

שמן גיר מודדים בד"כ כשהמנוע מותנע, יש מפלס ל"קר" ומפלס למנוע "חם"

כשהרכב כבוי תמיד המפלס גבוה יותר ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מה הקשר בין השמן גיר למנוע?

למה אתה חושב שצריך למדוד כשהמנוע עובד?

לגיר ישנו על המדיד סימן COLD כלומר בדיקה כשהגיר קר, וסימן HOT לבדיקה כשהגיר חם ( ולא המנוע!).

פורסם

חבר'ה למה אתם טועים ומטעים וגורמים לאנשים לעשות טעויות רציניות ?

שמן גיר אוטומט בודקים בהתאם להוראות יצרן יש כאלו על קר יש כאלו על חם יש כאלו שמורים בזמן הבדיקה להיות עם מנוע מונע - גיר בניוטראל, יש כאלו שמורים על מנוע מונע גיר בדרייב! יש כאלו שמורים בכלל על מנוע כבוי...

פורסם

בקיצור במזדה זה קריטי להוריד את העודף או לא? אחד אומר ככה ואחד אומר ככה. אם הוא יורד לבד אז אין לי צורך אם לא אז אולי כדי לי בקיצור משהו יכול לתת לי תשובה מקצועית (עדיף משהו שמכיר את הגיר הנ"ל).

צונזר.... :?

פורסם

הקיצר כדי שלא נריב סתם.

גש למכון גירים אם תרצה יש לי כתובת של זוג אנשים זהב שמטפלים בכל הגירים ושל רנו(המסובך)- נמצא בכניסה ליפו ליד עודפים של קסטרו. מכון מעולה מקצועי והכי חשוב בתחום כזה הוגנים עם לב זהב - חברים של אבא שנים.תיגש לשמוע אותם. פרטים נוספים בפרטי עוד יאשימו אותי שאני עושה פרסומת.:wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...