Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון.

בעצתו של דני זומרשטיין בה"פ,היום בבוקר גררתי את האוטו "לצ"מפיון" לבדיקת מחשב,ב-180 ש"ח.

לאחר חצי שעה,אמר לי מנהל העבודה,תקלה במחשב,יש צורך להחליפו.

טוב מחשב ,מחשב,תחליף אמרתי.10K ש"ח אמר, לפני מע"מ+שנתיים אחריות.

הלב שלי החסיר פעימה לשמע המחיר.לא תודה,אמרתי אני אגרור את האוטו ,ואשלם עבור הבדיקה.

רגע,אמר המנהל יש לי גם באלפיים ש"ח משומש, עם אחריות שלושה חודשים.

חושבים אמרתי,חשבתי שאני יכול להחליף 5 פעמים מחשב,במקום החדש.החישוב היה נכון או לא,

שייך לעבר.הרכיבו לי משומש,עבור הבדיקה לא חוייבתי.

לאחר התיקון קיבל הבן הצעה,מ"אוטו סנטר"להחליף את הבורה למאזדה 6/נפח 2000/מודל 2003/

80K ק"מ/בנזין.בתוספת של 44K ש"ח.לאחר מיקוח סגרו על 42K ש"ח.

שילם אלף ש"ח ע"ח,וקיבל טופס בדיקה במכון .הטופס בידי,הוא נקי מתקלות,למעט

"תיקונים קלים במרכב, לא משמעותי", האוטו מליסינג.

מי מחברי הפורום מכיר את המאזדה 6 ויכול להסביר לי מעט,על הביצועים שלו.

האם יש לאחד החברים,נסיון עם "אוטו סנטר"?

האם אפשר לסמוך על מס הק"מ שמופיע בטופס?

האם אפשר לסמוך על בדיקה שהם ביצעו?

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מנסיוני האישי, אי אפשר לסמוך על אוטו סנטר, הבדיקות שלהם תמיד מאוד יפות, ואישית נפלתי בפח.

אני ממליץ בחום לקחת את הרכב לבדיקה במכון חיצוני שאין לו שום קשר עם אוטו-סנטר, בנוסף, לחפש כל פגם ופגם ברכב, ולו הקטן ביותר, ולא לקחת את הרכב עד שהם מתקנים.

במידה והטאסות של הרכב לא מקוריות, לדרוש מקוריות (לי זה אמנם לקח 10 דקות של לחץ על מנהל הסוכנות, אבל בסופו של דבר, קיבלתי).

לדאוג שארבעת הצמיגים יהיו זהים, אני לא לקחתי את הרכב עד שהחליפו את הצמיג הלא זהה.

מלבד זאת, בתור מי שרכש שני רכבים מאוטו-סנטר , מגיע לבן אדם שאני מביא 1000 ש"ח הנחה,

אז אתה מוזמן ליצור איתי קשר.

גיא - 0544246234

פורסם

גיא,אין לי בעיה שתוציא מהם.הם הזמינו את האוטו מחיפה וזה יגיע מחר.

אשמח מאוד אם תלווה את בני ותאיר את עיניו,אדאג שתקבל ממנו את ההנחה.

צור איתו קשר,0525608019 או מירס 0573303896 ,כפיר.

אני מיד מצלצל ומעכן אותו.

תוסיף בבקשה פרטים בפורום,מה בדיוק היתה הנפילה עם "אוטו סנטר".

דוד

פורסם

לי דווקא יש דברים טובים לומר על אוטו סנטר.

לפני שנה וחצי קנינו מהם מאזדה MPV שנת 2003, במחיר 142,000 ש"ח כשהמחירון היה 156,000ש"ח, הרכב היה יד ראשונה מליסינג.

כמובן שאת הבדיקה עשו במכון קומפיוטסט הצמוד, הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין כמו רכב חדש שיוצא מהמפעל, למעט דפיקות קלות מאוד בכנף קידמית שמאלית.

אני כמובן אמרתי לאבא שלי, תיזהר דופקים אותך, תראה איך הבדיקה יצאה, הכול מעולה לא יכול להיות.

אבא שלי החליט שהבדיקה הזאת מספיקה לו וקנה את הרכב.

לאחר שנה וחצי של נסיעה ללא תקלות הוא החליט למכור את הרכב, הרכב פורסם ביד 2 בצהריים ונמכר אותו יום בערב.

אאוטו נמכר במחיר מחירון !

אני זוכר את השיחה בין הקונה לאבי, כשהקוונה אומר לאבי מה זה, זה ליסינג צריך להוריד מהמחירון

ואת אבא שלי אומר לו ליסינג זה היה ביד ראשונה, עכשיו הרכב יד שנייה בידיים פרטיות, תרצה תקנה לא תרצה אל תקנה.

הבחור קנה, וכמובן לקח לבדיקה ושם התוצאות היו זהות לחלוטין לבדיקה שנעשתה לרכב באוטו סנטר, כשאבי קנה את הרכב לראשונה.

התעייפתי כבר,

סיכום

ניתן לסמוך עליהם אבל תיקח לבדיקה חיצונית.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

רועי,הבנתי אבל מגיע לו.

אולי אתה יודע,איך חצי השרשור נעלם,מה יש לי תקלה במחשב?(אני רציני)

פורסם

מאזדה 6 אוטו מצויין, כאשר הוא מליסינג רמת הגימור נמוכה יותר בדרך כלל.

כך למשל במאזדה 3 חדשה, יש פחות כריות אוויר, אין שלט מקורי בהגה, אין גלגלי מגנזיום, מה שאצל איש פרטי כיד ראשונה כמעט תמיד כן יהיה.

אבל לא זה מה שצריך להחליט על עסקה לדעתי.

אני אישית לא אוהב את קבוצת VW בגלל שהיפניות (חלקן לא כולן) אמינות יותר, ובימים שהכיס קשה יותר מעבר , יש משמעות לכיס ולא רק לנוחות הנסיעה וביצועים. נכון על רמת בטיחות לא צריך להתפשר, אבל לא נראה לי שיש בעיה בבטיחות של מאזדה 6 .

יאלה , שיהיה בהצלחה!! ותעדכן--

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
רועי,הבנתי אבל מגיע לו.

אולי אתה יודע,איך חצי השרשור נעלם,מה יש לי תקלה במחשב?(אני רציני)

המנהלים מקצצים!!!

לאחר בדיקה ערכתי את הודעתי:

השרשור פוצל בטוב טעם ע"י חן פרחי, משרשור תקלה טכנית, שנשאר בפורום הטכני, לשרשור ייעוץ בענין מאזדה 6.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני עבדתי באוטו סנטר תקופה, אני ממליץ לך בחום להתרחק מהמקום הזה ויפה שעה אחת קודם.

אגב, יש שם מין חדרון קטן שנמצאים שם קלסרים,כל קלסר הוא בעצם מה הרכב עבר ומאיפה הוא הגיע, טיפולים וכו....

מה שהקונה התמים רואה זה רק את מה שרוצים שהוא ייראה.

אגב, לבחור שרכש את ה MPV, אם את ה MPV 2003 קנית מאוטו סנטר חוצות המפרץ בחיפה , אז דע לך שרכשת רכב שניצולת המנוע שלו הינה 80% בלבד - ואת זה לעולם לא יספרו לך ולעולם גם לא תדע , עד שתשווה אחד לאחד עם MPV אחרת.

לילה טוב .

ועוד דבר: לבחור עם הבורה, אם תמכור את הבורה באופן פרטי במחיר מחירון +- , ותקנה את המאזדה 6 מפרטי יד ראשונהשנסע קצת ק"מ וטיפל במוסך מורשה, בחישוב פשוט אתה מרוויח 10 אלף שקל.

באוטו סנטר ישר מורידים לך 10% על טרייד אין (לפי לוי יצחק א-ל-ק, ועל הרכב שאתה קונה מוסיפים לך 3% למרות שמדובר ברכב ליסינג), אל תיפול בפח.

פורסם

ebari צודק,

השרשור החל בטכני, ומאחר שדוד שינה כיוון במהלכו, הוא הועבר לכאן לאחר קיצוץ ועריכה.

אגב רזמל, תראה איזו כותרת יפייפיה,מתאימה להפליא לתוכן ההודעה. יותר מדיי מתאימה. זה מספיק מחשיד.

פורסם
השרשור פוצל בטוב טעם ע"י חן פרחי, משרשור תקלה טכנית, שנשאר בפורום הטכני, לשרשור ייעוץ בענין מאזדה 6.

ערכתי למעלה בהודעה שלי, אבל אם אפשר לפרגן לפרחי - אין לי בעיה לכתוב שוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

"אגב, לבחור שרכש את ה MPV, אם את ה MPV 2003 קנית מאוטו סנטר חוצות המפרץ בחיפה , אז דע לך שרכשת רכב שניצולת המנוע שלו הינה 80% בלבד - ואת זה לעולם לא יספרו לך ולעולם גם לא תדע , עד שתשווה אחד לאחד עם MPV אחרת"

סוברו בוקר טוב,האם אתה יכול לפרט,מדוע "הניצולת 80% בלבד"?

האם לדעתך כדאי להפסיד את ה-1000 ש"ח ערבון,ולברוח מאוטו סנטר?

המאזדה 6 אמורה להגיע היום מחיפה לנ"צ,אני לא מבין את המשמעות של "חוצות המפרץ בחיפה".

פורסם

קניה מ"אוטו סנטר" או מכל סוחר אחר מחייבת זהירות בדיוק כמו קניה מאדם פרטי.

אני הייתי מחכה שהרכב יגיע, ולוקח אותו לבדיקה נוספת.

זאת מעבר לעובדה ש"אוטו סנטר נותנים אחריות (שלא תצטרך)

ולאדון subaru*** היקר:

אני מעריך ש"אוטו סנטר" חוצות המפרץ חיפה מכרו יותר מ-MPV 2003 אחד משום שמדובר באוטו די פופלארי בציי רכב. הזהר בדבריך כי יש פה אנשים שעלולים להפסיד כסף או לעשות החלטות על סמך דברים שלך שאינם מבוססים דיים.

לסכום: כל מוכר רכב וסוחר בפרט אני נוהג בו מנהג "כבדהו וחשדהו" עד שיוכח אחרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...