Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קניה מ"אוטו סנטר" או מכל סוחר אחר מחייבת זהירות בדיוק כמו קניה מאדם פרטי.

אני הייתי מחכה שהרכב יגיע, ולוקח אותו לבדיקה נוספת.

זאת מעבר לעובדה ש"אוטו סנטר נותנים אחריות (שלא תצטרך) אחריות ...אם תסתכל באותיות הקטנות שאף אחד לא קורא: האחריות הינה חלקית ביותר ועל כל צרה רוב הסיכויים כשלאחר שתקנה, ברגע שצצה בעייה, הם ימציאו משהו שהם לא אחראים וכו....

ולאדון subaru*** היקר:

אני מעריך ש"אוטו סנטר" חוצות המפרץ חיפה מכרו יותר מ-MPV 2003 אחד משום שמדובר באוטו די פופלארי בציי רכב - תתפלא, אין אותם כמעט באוטו סנטר בכלל . הזהר בדבריך כי יש פה אנשים שעלולים להפסיד כסף או לעשות החלטות על סמך דברים שלך שאינם מבוססים דיים - אני מקווה מאוד שזה ירתיע לפחות את הרוכשים התמימים העתידיים.

לסכום: כל מוכר רכב וסוחר בפרט אני נוהג בו מנהג "כבדהו וחשדהו" עד שיוכח אחרת.

לסיכום: אחד הדברים שהכי הרג אותי בעבודה הזאת הוא שלאחר יום עבודה אתה חוזר הבייתה ועושה חושבים....ואז בעצם עולות לך מחשבות שדפקת X אנשים בעצם , הונאת אותם וכל זה בשביל מה?! בשביל משכורת מינימם וכמה בונוסים מסכנים.....

אני לא אוסיף יותר בנושא .

תודה.

פורסם

הרכב נקנה מאוטו סנטר ירקונים.

אני מרוצה מעל ומעבר מהעיסקה, בכל מקום, גם אצל מוכר פרטי יכולות להיות נפילות.

בגלל זה רשמתי לקחת לבדיקה חיצונית.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
גיא,אין לי בעיה שתוציא מהם.הם הזמינו את האוטו מחיפה וזה יגיע מחר.

אשמח מאוד אם תלווה את בני ותאיר את עיניו,אדאג שתקבל ממנו את ההנחה.

צור איתו קשר,0525608019 או מירס 0573303896 ,כפיר.

אני מיד מצלצל ומעכן אותו.

תוסיף בבקשה פרטים בפורום,מה בדיוק היתה הנפילה עם "אוטו סנטר".

דוד

הנפילה עם אוטו-סנטר הייתה כזאת.

הבדיקה שהם הראו לי, הייתה נקייה לחלוטין, מלבד הערה שהייתה צביעה חלקית בגג בעקבות חלודה.

בשל ההתלהבות, וה"לחץ" שיוצר עליך נציג המכירות, שמהלל ומשבח את המוצר שלו ללא הרף, נפלתי בפח.

ב 5 החודשים שהרכב היה ברשותי, גיליתי את הדברים הבאים:

1. הרכב היה מעורב בתאונה לא קלה, אמנם לא פגיעת שלדה, אבל תאונה בה הוחלף הפגוש האחורי, מכסה תא המטען, כנפיים אחוריות, צביעת גג מלאה בעקבות מכה לא קלה, צביעת כנפיים קדמיות והחלפת גריל ומכסה מנוע.

2. הרכב צרך שמן , בכמויות לא מבוטלות (בבדיקה , כאמור , הכול נקי)

3. ביום שלקחתי את הרכב, התגלו רעידות חזקות בנסיעה ובבלימה, והרכב משך חזק שמאלה - בבדיקה, לא צויין דבר.

4. היה צמיג אחד בלוי ולא תואם לשאר - כנ"ל

מהר מאוד הבנתי שזהו משהו שיטתי אצל כל החוברות המוכרות רכבים מציי רכב, אחרי שעשיתי סקר שוב נרחב בעקבות מה שקרה לי.

בהצלחה,

גיא.

פורסם

גיא,סוברו,ושאר החברים!

בעצתכם ביטלתי את ההחלפה.הביטול היה גם תוצאה של חוסר אימון באוטו סנטר.

הם הכניסו את הבורה לבדיקה,במכון שנימצא בתוך התחום שלהם,תוך כדי הבדיקה היו ליחשושים

וזה לא מצא חן בעניי.כמובן שהבורה יצאה עם דף שחור משחור,הם ניסו להוריד מהמחיר שסוכם

עוד 7K ש"ח.ההסכם היה שאים אין לבורה שסי יש עיסקה.ואכן אין לבורה שסי.

לאחר שראו שאנחנו לא מסכימים,אמרו טוב בוא נסגור.לא היסכמתי.

לזכותם,את ה-1000 ש"ח ערבון החזירו,בלי בעיות.

תודה למגיבים.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ברור שייצא שחור משחור, למעשה, כל רכב שתביא לשם לטרייד ייצא שחור משחור ועל זה אני מוכן להתערב כי אני מכיר איך המערכת עובדת , כל רכב שתביאו לעשות טרייד = יוציאו אותו עם דף שחור שלא תאמינו אפילו איך אתם נוסעים על רכב כזה.

מה שמצחיק זה , שאחרי יומיים שמים עליו ניילונים,פוליש ווקס, טסות חדשות ומוכרים אותו מחיר מחירון או איזה 1000 מעל אם הוא נראה ממש טוב, ומי שבא לקנות אותו יגלה שזה פתאום הפך לרכב הכי טוב שיש עם בדיקה א - א - א ....וזה לא בגלל שתיקנו או החליפו משהו.

אני מה זה שמח שלא ביצעת את העיסקה....תאמין לי נהגת בחוכמה.

אני כבר רואה את זה שברגע שלא הסכמת לביצוע העיסקה איך הם מתחילים להתפתל, פתאום המנהל תפעול מגיע אליך עם חליפה ועניבה, מכין לך קפה...מורידים עוד 1000 שקל ולא בגלל שהם אוהבים אותך...אם היית קונה ברגע שאתה יוצא מהמקום הזה, כולם צוחקים עליך איזה פראייר....

לילה טוב .

פורסם

דני זומרשטיין כתב-

'אני אישית לא אוהב את קבוצת VW בגלל שהיפניות (חלקן לא כולן) אמינות יותר'

הנושא מאוד מענין. האם תוכל להוסיף בנושא. למשל-

איזה יפניות פחות טובות

איזה תקלות נפוצות ביפניות הפחות טובות וכו'

מחכה בסקרנות

יהודה

• תוכן חדש...