Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

תתחדש. באמת יפה.

שתי שאלות:

- הכיוון של הטוויטרים פנימה לרכב - קראתי בזמנו שהכיוון של הטוויטרים צריך להית פנימה (לרוחב הרכב) ואפילו לכיוון השמשה הקדמית כי אחרת הם צורמים. מדוע הפנת אותם כלפי המושבים?

- באתר של Morel לא מוזכרים סאבים (ובטח שלא 15"). האם הם כבר לא מיוצרים? מאיפה משיגים כאלה?

תודה

פורסם

א. אני מודה לאל בכל בוקר שאני קם שכולם יצאו בשלום(במיוחד לשני החברים שהיו איתי).

ב. את המערכת הוצאתי כמובן, הכל זרוק בבית בנתיים מקוה שאוכל איכשהו להתאים את זה לרכב העתידי.

תגובה ללבארי: לא חובה לכוון את הטויטרים לכיוון השמשה(זה במקרה והם צורמים לך), אצלי הטויטרים היו נשמעים פשוט מדהים, מאוד רכים.

תודה לכולם על המחמאות.

פורסם

עברתי חוויה דומה מאד...

גם על מאזדה...

משתתף בצערך...

איכשהו פחות אכפת מהאוטו ויותר אכפת מההשקעה על כל הפרטים הקטנים כדי שהסאונד

יהיה לא פחות ממושלם...

העיקר שיצאת בריא.

מקווה לשמוע ממך על תחילת בניה חדשה ברגע שתקבל רכב חדש...

:wink:

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

משתתף בצערך...

אני מציע תחפש לאנטיס F באותו הצורה

ככה השידרוג יהיה יותר קל מהתאמה לרכב אחר...

את כל הבניה בבגאז אתה יכול לפרק ולהעביר לא כזה סיפור...

בכל מיקרה הבריאות קודמת לכל סאונד תמיד אפשר ליצור מחדש.

פורסם

אתה במקרה מראשון?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

עצוב שכל ההשקעה והמעמץ ירדו לטמיון.

אבל אתה שלם. ואתה יכול לבנות דברים חדשים. ודבר אחד הרווחת.. ניסיון !!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אחי קודם כל ברוך השם שאתה וחברים שלך בריאים ושלמים

כפרה על הרכב

וכמו שהבנתי ממך כל מה שקשור למערכת נשאר שלם

אז אולי זה יתן לך תקווה וכוח לחפש רכב ולהשקיע בו מזמנך לגבי הרכבה ובניה של מערכת חדשה

יש לך כישרון

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...