Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם מבינים ממה מהכותרת, יום חמישי היה גשום החלקתי לתוך עמוד חשמל, תודה לאל שיצאנו בשלום, האוטו מרוסק לגמרי:(

השקעתי באוטו הזה ממייטב כספי ובמיוחד הזמן...

מדובר ב323F שנת 92 עברה בסך הכל 170 אלף היתה 90% צבע מקורי, איזה בזבוז.

הסיבה שאני מפרסם את פה היא מפני שהייתי בדיוק בתהליכי סיום הבניה ברכב, מדובר במערכת:

קדמי: קומפוננט מורל דוטק 6.5

אחורי: 6*9 של מורל פולס

מגברים: שתי מגברי JBL GTO75.4

סאב: מורל 15 אינצ'

חיווט: RCA,ESOTERIC AUDIO חוט מתח 4 ג"ג חוטי רמקולים 2.5 מ"

איטום: סופר טייט אלומיניום: דלתות קדמיות שלוש שכבות מבחוץ ושתי שכבות מבפנים+ספוג עבה לפני הפלסטיק כדי שלא יעשה רעש רב הפלסטיקים פורקו והוחזרו עם דבק חם וסיליקון כך שלא היה מהם ציוץ אפילו. שתי שכבות איטום בבגז' ואיטום של הגג.

הכל התחיל בכך שהייתה לי מערכת פשוטה עם שתי מגברי בוס זיוף, וקומפוננט מילניום וסאב פיוניר.

רציתי להשתתרג, המטרה היתה SQL רציתי הרבה כח מהסאב אבל גם איכותי כשאני ארצה, לכן הבחירה שלי לאחר התלבטות רבה היתה, שתי סאבים 15 אינצ' של מורל בקשר לקומפוננט והמגברים היה ברור לי שזה משאני קונה.

רציתי לעשות איזו בניה קטנטנה סתם משהו לא חלמתי אפילו להתחיל עם פיבר, באותו הזמן התחלתי לקרוא בפורום וגיליתי שפיבר זה לא כל כך נורא, כמובן בעזרת הרבה חברי פורום למדתי איך לעבוד עם החומר.

המטרה העיקרית היתה לבנות שתי תיבות שינצלו את כל נפח הכנף של הבגז' כלומר שתי תיבות בצדדים שצלע אחת מהן בצורה של הבגז'(מפיבר), לאחר מכן החלטתי לבנות גם פודים לטויטרים והשיא שאליו הכי ציפיתי ועדיין לא ממש הספקתי לסיים:( היה המגש ל6*9 הוא יצא פשוט מדהים ובגלל שהצבא לא יצא משהו הורדתי אותו והתכוונתי בימים הקרובים לשלוח לצביע בתנור אבל...:(

לאחר שסיימתי את הסאבים ונסעתי עם זה כמה חודשים, הבנתי משהו:

א.אין בגז' בכלל!!!

ב.זה פשוט היה חזק מדי ולא הצדיק את חוסר המקום בבגז' כי סאב אחד היה מספיק חזק.

ולכן בצער רב הוצאתי את התיבות שעמלתי כל כך הרבה כדי לעשות אותן ובנתי אחת חדשה שעמדה באמצע הבגז'.

בקשר למגברים, התקנתי אותם על המושבים ועשיתי להם מסגרת יפה מעץ.

כל הבגז' היה מרופד בסקאי בורדו והיה נראה פשוט מדהים.:(

כל הבניה לקחה בערך חצי שנה וממש הייתי קרוב לסיום ורציתי לפרסם תוצאות בפורום.

וכמובן הכי חושב, תמונות אני אפרסם מאוחר יותר...

מתאבל על האסטינה החמודה שלי, מיכאל שרלינג.

פורסם

מיסטר שרלינג,

העיקר אתה בריא. מערכת אפשר לפרק מרכב מרוסק.

עשיתי את זה לא פעם ולא 5 :)

תרגיש טוב.

פורסם

בנית פודים לטויטרים:

כמו שניתן לראות יש פה שתי סוגים אחד מהם זרקתי אבל אני אראה את התהליך בכל מקרה, התוצר הסופי לאחר צביע לא מופיע כי לא הספקתי לצלם...

DSCN1379.JPG

DSCN1376.JPG

DSCN1383.JPG

DSCN1873.jpg

DSCN1380.JPG

DSCN1955.JPG

פורסם

משתתף בצערך בשעת בוקר מוקדמת שכזאת...

ממש עצוב לראות עבודה משובחת שכזאת, שלקחה כל כך הרבה זמן, מאמץ וכסף יורדת ל-"טימיון"(למרות שאני בטוח שתוכל לשקם ולעשות התאמות בשביל להתאים את הבניות לרכב אחר).

אז דבר ראשון קבל את תנחומי, ואני מקווה מאוד שלא קרה כלום לאף אחד מהרכיבים.

דבר שני, קבל ח"ח אדיר על ההשקעה, שאני בטוח שתוכל להציל את רובה, באמת עבודה שלא רואים כל יום.

דבר שלישי, סע בזהירות!

דבר רביעי, קח את החיים בקלות.

אלעד

פורסם

בנייה מדהימה.

העיקר שאתה בסדר.

משתתף בצערך...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...