Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מחשב נייד בסביבות 3500-4000 ש"ח. אני לא מחפש חדש אלא מחשב בן שנה פחות או יותר. מה הדגמים שאפשר לקנות במחיר הזה? לפי מה שראיתי האופציות הם IBM T40 (יש לי כבר IBM אחד בבית ואני מאוד מרוצה), DELL D50, compaq nx9010. בכוונה לא רשמתי HP כי הם לא באים בחשבון, 2 חברים שלי קנו HP חדשים ב-7K ש"ח והם טועים שהמחשבים איטיים בצורה מחרידה.

לפני כשנה גם פרסמתי פה הודעה וקובי שידך לי את המחשב של שכן שלו שעד היום משרת את חברה שלי בנאמנות.

הדרישות שלי: מעבד כמה שיותר חזק יותר טוב, זכרון חובה 512, הרד דיסק לא משנה הגודל (יש לי חיצוני), מסך גדול גם בונוס, משקל לא משנה (רוב הזמן המחשב לא יהיה בתנועה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום לך!

אני עובד עם שני דגמים של מחשבים ניידים IBM T40 T43 DELL D600

לדעתי הT40 טיפה איטי לXP ואפליקציות שאוהבות לזלול זכרון.

לאומת זאת הD600 חוץ מזה שהוא מטוס הוא גם נראה ממש טוב.

לפי מה שידוע לי צריך לשדרגו לP 1.6GB מינימום 512 מגה זכרון. זה המפרט האיכותי והטוב.

לצערי את מחירם אני לא יודע.

אם יש לך עוד שאלות (אני עובד איתם על בסיס יומי, IT) אשמח לעזור.

פורסם

אני לא מבין איך אתם מסוגלים לסבול את המחשבים הגדולים, הכבדים והמגושמים הללו!

לי יש Compaq Evo N200, נכון שהמחשב חלשלוש, אבל בגודל 10 אינטש ומשקל של קילו, הוא נייד.

אני מת לשדרג אותו, הבעיה שבגלל העליה הגודל ובמשקל, אני ארגיש שאני הולך אחורה במקום להתקדם.

אייבורי מוכרים מחשבים מבית MSI במחירים שווים לכל נפש, אין לי נסיון עם החברה, אבל אולי זה שווה בדיקה.

פורסם
אני לא מבין איך אתם מסוגלים לסבול את המחשבים הגדולים, הכבדים והמגושמים הללו!

לי יש Compaq Evo N200, נכון שהמחשב חלשלוש, אבל בגודל 10 אינטש ומשקל של קילו, הוא נייד.

אני מת לשדרג אותו, הבעיה שבגלל העליה הגודל ובמשקל, אני ארגיש שאני הולך אחורה במקום להתקדם.

אייבורי מוכרים מחשבים מבית MSI במחירים שווים לכל נפש, אין לי נסיון עם החברה, אבל אולי זה שווה בדיקה.

אני לא מסתובב הרבה עם המחשב, אולי קצת עבודה בסלון או במיטה אבל מעט מאוד פעמים אני אוציא אותו מהבית. ככה שמשקל לא פונקציה בשבילי, להפך, המסך הקטן של המחשבים הקלים מפריע לי מאוד.

אני צריך נייד כי מחשב נייח גדול מדיי ותופס סתם מקום מיותר בחדר. הצרכים שלי הם אינטרנט, מוזיקה וקצת סרטים (גם ה-IBM בן 3 שנים של חברה שלי עונה על הדרישות האלה) ככה שלא אכפת לי שבאותו כסף אני אקנה מחשב נייח הרבה יותר טוב.

יש לי גם בבית טושיבה סטלייט עתיק (בן כ-8 שנים, מעבד 133 זכרון 8 מגה, הרד דיסק 2 ג'יגה), אני שומר אותו רק בגלל הנוסטלגיה (הוא בקושי מצליח להריץ WINAMP) אבל הוא עובד כמו גדול ומה שמפליא זה שהבטריה שלו עדיין מחזיקה כמו ביום הראשון בניגוד ל-IBM שאצלו הבטריה כבר מזמן לא מתפקדת (עלות החלפה כ-800 ש"ח שזה פחות או יותר מה שהמחשב שווה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני אישית לא ממליץ לאף אחד ללכת לקנות באייבורי מניסיון אישי.

אמי קנתה לפני חודשיים מחשב נייד משם ושילמה כ 4500 ש"ח.

המחשב אחרי שבוע עשה בעיות והכניסה אותו לתיקון אצלהם, הם משכו ממנה עוד 1000 שקל בתירוץ של "תוסיפי עוד טיפה כסף ותקבלי מחשב הרבה יותר טוב ממה שיש לך כרגע".

אחרי שהיא הוסיפה וקיבלה מחשב שכביכול אמור להיות יותר טוב, שוב הוא התחיל לעשות לה בעיות.

כבר חודשיים אנחנו סובלים מבעיות במחשב שאייבורי לא מסדרים.

ראו הוזהרתם.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

אני ממליץ לך לחפש מחשב של IBM או Dell שבאו במקור עם 3 שנות אחריות ושהאחריות עדיין בתוקף.

כל מחשב מהשלוש שנים האחרונות יריץ Windows XP בצורה סבירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דבר ראשון להתרחק מ - IVORY , להמון לקוחות שלי שקנו אצלם מחשבים יש בעיות רציניות של התחממות מעבדים וכו' ( וכמובן ש- IVORY לא עושה כלום בנושא ) .

אל תשכח כמה דברים חשובים :

נייד שמריץ XP חייב לפחות 512 מגה זכרון , לא פחות בשום פנים ואופן !!!!

כונן של פחות מ- 40 ג'יגה גם לא בה בחשבון .

אני אישית מאד אוהב מהמחשבים החדשים את LG , הרבה יותר תמורה מאשר IBM או DELL ,

יש ברשותי DELL LATITUDE ואני לא מרוצה מהביצועים / איכות שלו .

IBM מחשבים מעולים אבל יחס התמורה / מחיר שלהם נמוך .

• תוכן חדש...