Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצרף לכם קישור, מדובר על "מוסך מנשה" שנמצא באיזור התעשייה ביוקנעם.

שימו לב שיש 3 המלצות על מוסך זה. כולם פורסמו ב- 26.6.05, אבל זמני הטיפולים שונים. מה אפשר להבין מכך? שפטו בעצמכם.

http://www.musachtov.co.il/NewCredentials.asp?gID=822

הבהרה: בשנת 84' אמי נסעה לסוכנות פיאט וקנתה פיאט 127, שנת 84' כסופה. (יד ראשונה).

היא החזיקה אותה 16 שנה, עד שנת 2000 וקצת לפני ראש השנה בשנת 2000 היא הכניסה את הרכב לטיפול 10K אצל אותו מוסך.

שעות ספורות לאחר יציאת הרכב מהמוסך הרכב עלה באש עקב רשלנותו של המוסך הנ"ל.

מבדיקת הרכב לאחר השריפה התברר שהוא לא סגר את הפילטר דלק כנדרש.

הרכב תוקן ונמכר במחיר מגוחך של 2800 ש"ח. הרכב היה שמור (חיצונית ופנימית) ונמכר עם 117,000 ק"מ בלבד!

אתם ממליצים על המוסך או לא? :|

פורסם

מצער לשמוע על ה-127. מהאתר ששלחת:

נסעתי עם משפחתי בשנה שעברה לחופשה בטבריה, בדרך, ליד יקנעם התחממם לי המנוע. נכנסתי למוסך מנשה והתברר שצינור מים התפוצץ לי, במהירות החליף לי מנשה את הצינור והמחיר היה הוגן, כך לא נדפקה החופזה
סיפור יפה. סוף דרמטי ומרגש.

No worries 8)

פורסם

רעיון מעולה, אך בלתי ישים ואמין בעליל בארץ הקודש.

בדיוק מאותה סיבה אין בארץ אי ביי או משהו בסגנון. איך אומרים הדג נחש: "הכל פה זה קומבי נה נה נה נה נה נה נה נה נה..." :evil:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נסעתי עם משפחתי בשנה שעברה לחופשה בטבריה, בדרך, ליד יקנעם התחממם לי המנוע. נכנסתי למוסך מנשה והתברר שצינור מים התפוצץ לי, במהירות החליף לי מנשה את הצינור והמחיר היה הוגן, כך לא נדפקה החופזה

אבל זה לא נכון!

לרוב מהמוסך הזה אתה יוצא עם רכב שנרשף בצומת הראשונה.

רכב שלא מניע ומתפרק מהר מאוד.

אני ממליץ מאוד לא להכנס לשום מוסך בא.ת יקנעם. למרות שסמיילי גם יושב שם ומומלץ ע"י רפי לין. מה לעשות שהמקום עושה את ההבדל לא פעם שמעתי על "מאפיה" באזור הזה קביעת מחירים מופרזים מראש.

אהה והכי מעצבן כיול טרמוסטת מזגן אצלם הסתכם בהחלפת כל המע' מעל 1000 ש"ח במקום חינם + חיוך במצת אור :x

• תוכן חדש...