Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני מעוניין להחליף את הרכב שלי (פורד פוקוס 1600 גיר רגיל) במשהו ספורטיבי יותר אם פוטנציאל לשיפורים. כרגע אני חושב בכיוון הלאון החדשה 2006. אני יודע שיש לה נפח 2000 וטורבו. (מה שמוזר לי שאוטו מנוע מוציא 185 כ"ס וללא טורבו 150 כ"ס... זה לא אומר שהטורבו "קטן"-חלש?)

השאלה אם מישהו מכיר עד כמה המנוע הזה טוב, ומאוד חשוב האם זה רכב שאני יכול לשפר אוטו בהמשך הדרך? אם אפשר גם להתייחס בכללי. אמינות, התנהגות כביש וכלל הדברים.

אם אולי יש לכם רעיונות אחרים לרכב אשמח לשמוע.

פורסם

אם כיף בנהיגה חשוב לך אל תחליף את הפוקוס.

מנסיון על כמה מכוניות משפחתיות מהדור החדש (לא נהגתי בסיאט) זה פשוט לא זה.

הן נותנות אחיזה טובה, אבל מרגישות דיי כבדות (חלק יותר חלק פחות) ההיגוי נע בין סביר לגרוע.

וגם מבחינת נוחות לפי דעתי יש התדרדרות.

פורסם

מוזר שאתה אומר את זה כי הרכב הרבה יותר חזק מהפוקוס. וממה שאני מבין הוא גם בעל פוטנציאל שיפורים.

לגבי האחיזה זו נקודה וההיגוי. זה עניין ששווה בדיקה.

תודה

פורסם

הפוקוס והלאון אינן כלל בנות השוואה. מדובר בהפרשי כוח מאוד ניכרים. באשר להיגוי, נוחות ואחיזת כביש, הרי היות והלאון חולקת מכללים זהים עם גולף סימן 5, יש להניח שלא תתאכזב.

פורסם

הטורבו הנ"ל הוא KO3 S

או K04 וריאציה 001

הם אכן קטנים, אך מגיעים בגדישה נמוכה של 0.5 - 0.6 באר

צ'יפ מעלה את הגדישה ל 1.1- 1.2 ואפשר ורצוי להגיע לגדישה של 1.4 1.5 בפיקים :-)

ככה אתה מנצל את הטורבו, באמינות!

מוציא הספק של 220 כח סוס + -

לגבי הפוטנציאל.. צנרת , אינטרקולר , וצ'יפ, אלו בעצם החלקים שאיתם תוציא מהמנוע הנ"ל את מירב הסוסים הפוטנציאלים עם הטורבו הנ"ל.

ותגיע להספק של 240 +- בהערכה ...

במידה ותרצה להתקדם ולהחליף טורבו, וללכת על הספקים קצת יותר מטורפים של 300-350

זה כבר קיט של GT28RS

ואין צורך לפתוח מנוע דרך אגב :-) רק גדישה של 0.7 0.8

לא צריך יותר מזה... והאוטו עולם אחר!

אבל קודם תקנה, ואחרי זה נדבר על השיפורים :wink:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תוכן חדש...