Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו אמין ובטיחותי- 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכם,

אני מחפש רכב בתקציב של עד 25 אלף ש''ח. כאשר הדרישות הן א. אוטומאט (לא יכול לנהוג על הילוכים בגלל בעיה ברגל שמאל). ב. אמין- שלא אצטרך לגשת למוסך פעם בשלושה שבועות בגלל בעיות חוזרות ונשנות. ג. בטיחות- כריות אויר ושילדה חזקה.

חסכוניות בדלק היא משנית. כך גם המראה, למרות שמכוניות גדולות מדי הן לא לטעמי, ובכלל מכוניות מכוערות.

תודה רבה והמשך יום טוב.

יום טוב.

פורסם

יונדאי לנטרה.

יש לבן דוד שלי את הרכב הנ"ל.

כמו שאני מכיר את האוטו הזה הוא אמין, יש לו כרית אויר לנהג (אני מדבר על לנטרה 96)

לא יודע איך אצל אחרים אבל ברכב שאני מכיר אין בעיות כרוניות כל ההוצעות עליו הם צמיגים,ביטוח,דלק,טיפולים בבוא הזמן.

אני לא יכול להמליץ לך על האוטו הזה כמי שהיה לו אותו אישית אבל יצא לי לעשות עליו כמה נסיעות ארוכות ואני חייב לציין בהשוואה למנוע 1600 הוא נותן תמורה טובה וזה מיתבטא בימיוחד בעליות.

אבל...... הפלסטיקה באוטו יש לציין "לא משהו" יצא לו כבר לחזק ב 2 מקומות בפאנל אם בורג.

תחשוב על זה כעל עוד אופציה

סטס

פורסם

ניסאן פרימיירה,אמינה ביותר,מצויידת ונוחה,בטוחה עד כמה שיפנית מאמצע שנות ה 90 יכולה להיות והמחיר הוא סביב התקציב שלך.

ההמלצה לא נולדה סתם,בדיוק שוחחתי עם חבר שמוכר את רכב אשתו והגם שאין לי אינטרס ואני גם לא נוהג להפנות לרכב ספיציפי ולסייע במכירה,אני מכיר את הפרימירה הנדונה וככל שידוע לי מדובר ברכב טוב ששווה לשקול כקניה בסכום הנ"ל.

את מספר הטלפון של החבר אמסור בה"פ

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הייתי מחפש בכיוון של לאנטיס מוקדמת (95-96) באה עם 2 כריות וABS או ניסן אלמרה שמגיעה עם כרית אחת כסטנדרט אבל אפשר למצוא עם 2, בקשר לABS אני לא יודע.

אם תצליח למצוא פולקסווגן וונטו מודל 97-98. אמינות סבירה ו 2 כריות וABS סטנדרטי.

יש צ'אנס נמוך שתצליח למצוא מיצובישי כריזמה במחיר הזה. נוחה ומרווחת (הכל יחסית ליפניות כמובן) ואמורה להיות בטוחה. דגם סטאר מגיע עם 2 כריות וABS. אם תצליח להתגמש קצת לכיוון ה30 אלף ש"ח. יש סיכוי שתוכל לקנות אחת מודל 98. לפי דעתי הכריזמה היא העדיפה מכל הרכבים הנ"ל.

אבל, וזה אבל גדול. אם צריכת דלק באמת משנית בשבילך אז תחפש וולבו 940 מוקדמת או 740 מאוחרת (92-93- 91).

פורסם

1. אקסנט כלל לא עומדת בפן הבטיחות.

2. המגאן היא התפשרות מסויימת בהתחשב בתקציב.

3. בשל משניות עניין הדלק היית ממליץ לך לבדוק גם את האופציה של וולוו 940.

פורסם

יש לשכנים שלי מגאן דור ריאשון אוטומט והם ממש מרוצים ממנה. אני ישאל אותם אם הם מוכרים למרות שלא נראה שזה אפשרי ( יד ראשונה !)

בקשר ללאנטיס תיזהר, זה ניהיה אופנה בשנים האחרונות אצל המון ערסים ( בנוסף לסופר לאנסר) ויש מכוניות שהם עברו התעללות קשה (אני רואה את זה כל יום בכבישים..) . לכן אני אישית לא הייתי ממליץ , כי תמיד יש איזה סיכוי שאיזה ערס היה אחד מהידיים של האוטו !

לכן הגיע זמן המגאן!

יוגב

פורסם
כי תמיד יש איזה סיכוי שאיזה ערס היה אחד מהידיים של האוטו !

306 קבריולה אדומה, בטוח היד הראשונה היה רב הישוב באלוני אלקנה והיד השניה היא מרצה לפילוסופיה באוניברסיטה ...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...